Астрокалендар 7- 13 юли 2008 г.

Муси Дачева

През тази седмица Луната ще се придвижва през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец, в първа и втора четвърт от своя път по Зодиака.
Предстоящите седем дни ще минат под знака на опозицията на Слънцето и по оста Рак-Козирог, която сутринта на 9 юли, сряда, става точна. Аспектът влияе неблагоприятно в няколко направления: предизвиква самодоволство и раздуто самочувствие, които пречат да се видят подводните камъни на дадена ситуация; засилва желанието за налагане на собствената гледна точка и пренебрегване мнението на другите; неправомерно налагане на закона и злоупотреба със служебното положение; ставане жертва на бюрократични забрани; прекаляване с храна и напитки, и оттам проблеми с храносмилателната система; понасяне на материални загуби; несериозно отношение към сериозни неща; попадане от неприятни до опасни за здравето и живота ситуации и др. подобни.
Най-засегнати ще са кардиналните знаци и то тези, родени в дните около: 9 юли, 8 януари, 7 април, 10 октомври и занимаващи се с обществена или държавна работа. Юпитеровите и слънчевите хора,тези със сила в знаците Стрелец и Лъв, също ще трябва да се съобразят с това астрологично влияние като се отнесат с разбиране към не особено ласкави оценки за себе си или за собствената си работа.
На политиците този аспект ще донесе много напрегнати моменти и необходимост да се действа по-адекватно и отговорно при взимане на решения касаещи всички нас.

В началото на седмицата са все още в силата си приятелските отношения между и ,чието начало бе положено в предните дни. Приповдигнато настроение, оживление в социалните контакти, желание за забавления, за флиртове и нови запознанства очакват голяма част от водните знаци. В бизнесделата на много венерини и уранови хора има съществено раздвижване, нови служебни контакти, желание за промени в работната среда, по-голяма финансова свобода, приятелска подкрепа в точния момент.

На Раците,празнуващи през тази седмица рождения си ден, Венера в Рак и Уран в Риби правят подарък като облегчават неприятното влияние на опозицията Слънце-Юпитер и внасят свежа емоционална нотка в натовареното им ежедневие.

Във вторник и сряда Меркурий застава срещу Плутон по оста Близнаци – Стрелец и предизвиква безпокойство, разконцентрираност, заядливост у повечето хора, но най-силно ще се прояви при родените в последните градуси на знаците от подвижния кръст – Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, родени около 19-20 юни, 19-20 декември, 21-22 септември и 18-19 март.
Аспектът се развива на фона на квадратурата на Меркурий и Уран, която започна преди една седмица. На 8-ми юли около 11 часа астрологичната ситуация допълнително се напряга от включването към тази конфигурация на Луната в Дева. Меркуриевите хора, тези при които има силно присъствие на Дева и Близнаци – като рождено Слънце, Асцендент,планети, трябва да положат значителни усилия и да се въздържат от вербална и физическа агресия, да бъдат по-тактични и сдържани в поведението си. Не е за подценяване вероятността от автомобилни катастрофи, заради агресивно, нетолерантно отношение на пътя и употреба на алкохол.

За родени със Слънце или Асцендент в края на Близнаци, Стрелец, Дева или Риби през тази седмица съществува риск за здравето от остро протичащи процеси. Във вторник не бива да се правят планирани операции на коремни органи.

В четвъртък вечерта е точният съвпад на Марс и Сатурн. Влиянието на този, неблагоприятен в по-голямата си част, аспект се прояви в предната седмица с експлозиите на военните складове в Челопечене и пожарите в . Лекото близо до София е разредило напрежението в земната кора и за наша радост това намалява вероятността за по-голямо на наша територия. Голяма е ролята и на трите чудотворни икони,които допринесоха за това да няма жертви, в този критичен за нас момент.

Един много хармоничен аспект между Слънцето и Уран ще се развие до края на седмицата като в събота вечерта и неделя ще действа стимулиращо позитивната енергия на всички, които имат силно водно влияние и особено много на тези, които имат рождено Слънце или Асцендент в 20-21 градус на Рак, Риби и Скорпион.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 коментара so far »

 1. night_walker каза,

  Писа на юли 8, 2008 @ 12:18

  Афтор с марса, тема есть мой моск уже давно! Я ваш единомышленник :))

 2. quiks каза,

  Писа на юли 8, 2008 @ 16:24

  Нещо не разбирам….
  Откакто открих сайта Ви,чета внимателно написаното.Харесва ми начина,по който обяснявате звездната “ситуация” – ясно,достъпно и точно.
  Объркана съм,защото в момента всичко около мен е точно обратното…Отдавна не съм се чувствала толкова подтисната и недоволна от себе си…прехвърлям го,без да искам, и на близките си…недоволствам и от тях…а така го мразя това….:(((
  Сякаш всеки момент всичко ще се обърне с краката нагоре…а аз изобщо не съм в състояние да го контролирам,..или поне да съм подготвена за адекватна реакция…
  Забелязах,че и без рожденната ми дата почти всичко Ви е ясно за мен…,но все пак…20.07.54/ 3.15 АМ/Златица.

 3. quiks каза,

  Писа на юли 8, 2008 @ 16:30

  И още нещо…На мен ми се струва,че Чудотворните икони по-скоро ни “предупредиха” (с това,което се случи в София)защото не бива да ги “вадим” за щяло и нещяло,нали..особено пък,когато мотивът е лична прищявка на една жена с власт!А поводът е изсмукан от пръстите…..

 4. viktoria каза,

  Писа на юли 10, 2008 @ 22:40

  много добре е представена звездната ситуация,а ако иконите не са искали да бъдат вадени така е щяло да бъде(както е случая описан за икона намираща се в българския манастир на полуостров Атон),не всеки има финансова възможност,а и физическа,за да отиде до трите манастира,където се намират за постоянно.

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 15, 2008 @ 11:45

  Обединяването на енергиите на трите чудотворни икони от Рилския, Бачковския и Троянския манастир оказа много силно и благодатно влияние независимо по чия инициатива е станало събитието. На 3 юли сутринта гръмнаха военните складове, но също така следобяд имаше земетресение близо до София, а на 13 юли друго слабо земетресение стана в Стражица.
  Днес, на 15 юли сутринта, имаше силно земетресение на територията на Гърция.
  Очакванията, че съвпадът на Марс-Сатурн ще доведе до разтърсване на земната кора са съвсем реални, така както се случи през месец март при опозицията Марс-Плутон. Тогава, на 14 март, също имаше силно земетресение в Гърция.
  Природните бедствия с голяма разрушителна сила се случват там, където има натрупана много негативна енергия. Затова нека бъдем благодарни на трите чудотворни икони, които обединиха в обща искрена молитва за здраве мислите на много хора, нещо което не може да направи нито един политик, нито един шоумен.

 6. Влад каза,

  Писа на август 3, 2008 @ 18:59

  Неоднозначный пост, немало важной информации открыл для себя в Вашем астроблоге. Хочется похвалить его, заслуженно.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar мариана николова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Eve за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  3. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  5. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021