Седмичен хороскоп 9-15 юни 2014 година

Ретрограден Нептун от понеделник

Пълнолуние в Стрелец в петък

Петък 13-ти

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Навлизаме в мистична седмица, която започва с хармоничния аспект между Венера и Плутон. Тригонът на планетите става точен рано сутринта в понеделник и това до известна степен пренася балансиращи енергии от предходната седмица към тази. Но всичко ще премине много бързо, защото се задава буря, гръмотевична буря в кардиналния кръст. Тя ще бъде предизвикана от преминаването на Марс, който отново „включва“ квадрата Уран-Плутон.

Началото на седмицата е белязано и от едно друго важно астрологично събитие – началото на ежегодната ретроградна фаза на Нептун. Тя започва от 9 юни вечерта и свършва на 16 ноември 2014 г..През това време Нептун ще се придвижи назад от 7 -я до 4-я градус на Риби.

Тао квадратурата Марс-Уран-Плутон се случва за втори път в рамките на половин година. На 30 декември 2013 г. Марс бе включен в напрегнатата астрологична конфигурация – Голям квадрат, в която освен Уран и Плутон, участваше и Юпитер. За мнозина, родени в кардинален зодиакален знак – Рак, Овен, Везни и Козирог зимата и пролетта бяха тежки.

Сега, в съпровод с ретрограден Меркурий също в кардиналния знак – Рак, някои ситуации ще бъдат възпроизведени по нов начин, с включване на нови хора в тях, или с промяна на позициите. Пред много хора, родени със сила в кардинални знаци, ще бъдат поставени за решаване важни въпроси, свързани с дом, с партньорските взаимоотношения, и с кариерата. И това е така, защото квадратът Уран-Плутон ще бъде „активен“ до края на месец юни, като на 25-ти юни Марс, все още в квадрат с Плутон, ще направи точната си опозиция с Уран.

Точните квадрати на Марс с Уран и Плутон са в 12-я и 15-я градус на кардиналния кръст, което оказва влияние на тези,които имат важни астроточки – Слънце, Асцендент, Луна, МС, Марс, Венера и др., между 7-я и 20-я градус на Везни, Овен, Козирог и Рак. Те ще бъдат предизвикани да взимат важни решения. Някои могат да се чувстват пренапрегнати и раздразнителни, други – хиперкинетични. Ретроградните Меркурий и Нептун могат да заблудят всеки, който се „взима твърде на сериозно“, да пренаредят предварително раздадените карти и да разместят „твърдите позиции“, да изненадат някои хора, всичко може да бъде обърнато „с хастара навън“ сега и в следващите седмици.

Допълнително „масло в огъня“, през втората половина на седмицата, ще налива пълната Луна в Стрелец, включвайки по този начин и участници от подвижния кръст, съставен от знаците – Близнаци, Риби, Стрелец и Дева. Точната опозиция на Слънцето и Луната е в 22 -я градус, по оста Близнаци – Стрелец, и в петък -13 ти.

Подкрепата, на която се радваха в последните месеци водните знаци, сега при едновременното влияние на трите ретроградни планети Меркурий в Рак, Нептун в Риби и Сатурн в Скорпион, може да придобие други измерения – от хаос и объркване в предварителните планове, до случване на странни и неочаквани обрати в текуща ситуация.

За „разчистването на стари сметки“ през тази седмица ще допринесе и Венера, която макар да е в зоната на своята обител- Телец, застава в точна опозиция със Сатурн,който е в 17-я градус на Скорпион, в събота. Активирането на тези два най-страстни зодиакални знака, през цялата седмица ще произвежда скандали и медиен шум по наболели социални проблеми.

В събота Луната ще премине през позицията на Плутон, като по този начин ще усили въздействието на тао- квадрата Марс-Уран-Плутон. Освен социални трусове и такива в международните взаимоотношения, възможни са и реални земетръси от висока степен.

Следващата седмица обещава по-спокойна астрологична обстановка.

Добро настроение и леко преминаване през „трънливите зони“!

И специално за ElmUS.biZ , които редовно “пазаруват” в temura.net . Не постъпвайте така с другите, както не бихте искали с вас да постъпват!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. Причините за това са няколко, но основната е в особената ситуация, в която попада управителят на знака – Марс. В следващите дни Марс се устремява към зоната на битки, в която ще бъде в остри отношения с Уран и Плутон за няколко седмици. Марс в срещуположния ви знак Везни е като „шило в торба“, ще внася безпокойство по различни поводи, като най-често негов източник ще бъде партньорът. Напрегнатата ситуация в кардиналния кръст може да ви създаде проблеми с работодател и колеги, с хора, на които разчитате или такива, с които ви свързват уточнени вече уговорки. Пълнолунието в сродния по стихия знак Стрелец, в петък, е подходящо време за изява,за демонстрация на умения, които могат да ви поставят в изгодна професионална позиция. Не пропускайте създалите се възможности, но бъдете резервирани към поемането сега на дългосрочни ангажименти. Родените в първата половина на месец април са най-уязвими към влиянието на напрегнатите аспекти в кардиналния кръст, бъдете внимателни през втората половина на седмицата, спазвайте техника на безопасността, когато работите в опасна среда или с остри пособия.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на пълнолуние. Противопоставянето на Слънцето, управителя на знака, и Луната винаги е съпроводено с повече и по-ярки емоционални преживявания. Сега това се случва в зона, която допълнително увеличава прилива на чувства и цветни емоции, свързани с децата и най-близките на сърцето ви хора. За мнозина връщането към корените, ангажираността с проблеми около родния дом, родителите, наследството, ще бъдат акцента на седмицата. Двете ретроградни планети -Меркурий и Нептун ще ви връщат към спомени и забравени ситуации от детството. Предстои ви разчистване на старото в пряк и преносен смисъл,независимо възникналите пречки. Това ще ви даде чувството за свобода и устременост към новото. Във фокуса на вниманието ви през следващите дни ще бъдат децата, организация на празненства или почивки, като доброто планиране и строгото следване на изготвения график, ще ви помогнат да намерите достатъчно време за всички и за всеки.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои забележителна седмица. Пълнолунието във вашия знак се случва един път годишно и поставя важни въпроси. Един от тях е за границите на обвързаност с близките, и доколко грижата за родственик не преминава във взаимна зависимост, което отнема голяма част от личната ви свобода. До средата на седмицата някои обстоятелства могат да ви изкарат от равновесие и да ви принудят да се отдръпнете от активна комуникация с околните. Това ще ви даде възможност да анализирате ситуацията на спокойствие, да я видите, ако е необходимо, от друга гледна точка, за да си съставите една по-обективна и точна картина. Друг важен въпрос е да съумеете да балансирате личните си желания с възможностите, вашите лични и тези на средата ви.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 17 лв.

+ доставната такса до адрес или удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои нелека седмица. В понеделник до обяд Венера,управителката на знака, която ви е на гости, е все още под магнетичното влияние на Плутон и това може да подхрани надежди за благоприятно развитие на някои ваши планове. Луната, която обаче влиза в понеделник срещуположния знак – Скорпион, ще бъде провокатор на претенции и изисквания, отправени към вас, които могат да ви се сторят преувеличени и не на място. Ретроградните Меркурий и особено навлизащият в своята ретроградност Нептун ще подкопават доверието към приятели, ще ви карат да търсите изход от неприятни ситуации с цената на много отстъпки и компромиси. Може да се чувствате неоснователно обременени от неща, които някой друг е направил. На дневен ред ще излезе финансовото обезпечаване на ваш проект. В следващите дни ще трябва да се изправите „лице в лице“ със свой страх, с „призраци от миналото“, със стар проблем, или с такъв, в който са намесени възрастни хора.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата започва романтично. Венера замечтано, от сродния ви по стихия знак -Телец, си прехвърля емоции с Плутон от Козирог и това ви поставя в особена ситуация в понеделник, когато не сте в състояние да казвате „не“. Но отрезвяването идва бързо, защото предстои пълнолуние в Стрелец, което съсредоточава вниманието в домашните условия и във всичко онова, което е недовършено, недооправено, непостроено, неподредено. Вашият критичен начин на възприемане на близката среда е подсилен от ретроградния Меркурий в Рак, който ще ви кара да се вглеждате в грешките при съставяне на документи, да се придържате към формалностите дори с риск да предизвикате неприятни емоции у други хора,да ви обвинят за дребнави и нетолерантни. Опазването на личното пространство може да ви създаде,или да възобнови, конфликт със съседи.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, са отново „във вихъра на танца“. Темпото на музиката задава Марс, който се включва в астрологичен спор с далечните Уран в Овен и Плутон в Козирог. Избягвайте включване в служебен конфликт, или ако това е неизбежно, се постарайте да заемете позиция, от която да виждате по-ясно ситуацията. Много е важно да търсите коренът на проблема, да видите причинно следствените връзки, за да намерите своя път за действие. Пълнолунието в Стрелец ви подтиква към съзерцателност и пасивност, към изчакване на подходящия момент за активно включване. Имате подкрепа, която ще ви бъде дадена,ако и когато това е необходимо. В личния живот, след романтиката на предходната седмица, провокирана от Венера в Телец, сега настъпва значимо охлаждане и връщане към разумния и прагматичен сатурнов подход.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои неспокойна седмица. Пълнолунието в противоположния знак -Стрелец ще ви подтиква да търсите и в крайна сметка да намерите по най-бързия начин баланс между собствените си виждания и потребности, и тези на другите. Напрегнатата астрологична картина в кардиналния кръст, в следващите дни, обаче ще ви създава пречки в тази посока и ще ви кара да бъдете по-изобретателни. Намалете критичността си по отношение партньора, обръщайте внимание на това, което ви сближава, за сметка на това, което ви разделя. Нептун, който навлиза в зоната на ретроградност, до петък е стационарен, което значи пасивен и по-слабо влияещ на кариерните условия. По този начин имате възможност до пълнолунието да направите нещата така, както искате, по ваш маниер и виждане,да привлечете хора, с които можете да си сътрудничите занапред, да изградите здрави връзки и дълготрайни взаимоотношения.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда и неделя.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои напрегната седмица. Марс, който се движи през вашия знак, отново навлиза в критичната зона на кардиналния кръст, в която се разполагат Уран и Плутон. Марс ви води към конфликти с околните и ако се поддадете на неговото влияние, може да си създадете поредица от главоболия и да се поставите в конфузна ситуация. Финансовата тема отново е в центъра на вниманието и очаква един по-разумен подход от ваша страна през първата половина на седмицата. Пълнолунието в Стрелец може да стане отправна точка за нов вид знание, в което да се задълбочите в следващия период от годината, и след това. Нептун, който предстои да тръгне назад, може да ви подкрепи в такъв род начинания, с които да обогатите духовния си потенциал, да направите нещо полезно за себе си и за околните.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои въодушевена седмица. Астрологичната обстановка ви прави много чувствителни към настроенията на околните и ви подтиква да се включвате в общности, където правата на другите са основен ангажимент и обект на защита. Отношенията ви с някои приятели сега ще бъдат подложени на критична оценка. В някакъв аспект може да се чувствате застрашени и сами да имате необходимост от покровителство и защита. Търсете подкрепата на знаещи хора, консултации и съвети от специалисти по интересуващите ви въпроси. В домашната среда,или по въпроси, касаещи семейните отношения или близките хора, е вероятно да настъпи разминаване между желания и възможности. Пълнолунието в Стрелец фокусира вниманието върху резултатите от колективен труд, нещо с което ще можете да се похвалите и от което да изпитате голямо удовлетворение.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, сряда и четвъртък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, сантиментите от предходната седмица се прехвърлят отчасти и в тази. Поне в понеделник, който е под влияние на хармоничния аспект на Венера и Плутон. На желанието ви за освобождаване от грижи и ангажименти все още е дадена „зелена светлина“, и това ще стане по лесен начин, ако подхождате коректно с хората, с които имате лични и служебни взаимоотношения, но също така ако бъдете честни спрямо себе си. Обстановката в кардиналния кръст отново е напрегната и това включва в ход защитните ви механизми, част от които е непризнаване на собствените грешки. Периодът е добър да се откажете от някои вредни навици, да преминете към друг режим на работа и хранене, включващ повече движение и по-малко емоционално и психическо натоварване. За някои ще е полезно да си припомнят уроци от миналото. Днешното състояние на нещата много напомня на нещо, което вече сте преживели.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои материална седмица. Духовната страна на съществуването отстъпва пред решаването на належащи въпроси, свързани с бита и оцеляването. До сряда,когато Луната се движи във вашия знак, вие сте основната движеща фигура и от активността ви зависи всичко. Пълнолунието в Стрелец ви поставя пред дилемата показност или практичност, както и ви припомня закона за даването и получаването. Стремежът ви за договаряне с партньора ще среща съпротивата на опозицията Венера-Сатурн, с която някои насрещни романтични планове и мечти ще се наложи да приземявате,заради реалните ви възможности в този момент. Ретроградният Меркурий в Рак ще ви принуждава да променяте плановете си в движение, или да имате под ръка резервен план, да оптимизирате разходите, за да успеете все пак и да се забавлявате. В личния живот, един стар пламък може да се разгори отново.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои мистична седмица. Нептун, управителят на знака, който е на ваша територия отпреди две години, навлиза в зоната на своята ежегодна ретроградност. Само по себе си това има значение и засяга различни аспекти на живота ви. Но сега влиянието е по-силно, заради съчетаната ретроградност с другите две планети движещи се във водните знаци – Меркурий в Рак и Сатурн в Скорпион. Обръщането към някои скрити, или потиснати, страни на вашата личност ще бъде разковничето за решаване на важен въпрос, касаещ финансовата страна на живота, както и някои обстоятелства около децата, или ценен творчески проект. Пълнолунието в Стрелец ще ви постави в ситуация да избирате между професионален ангажимент и семеен такъв. В същото време това е важен момент, в който ще получите признание и похвали.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Венера в трагон с Плутон на 9.06.2014 г.,в 4:40 ч.

На 9.06.2014 г.,в 22:48 ч., Нептун от 7°Риби навлиза в ретроградната си фаза. Тя ще продължи до 16 ноември 2014 година.

Венера в опозиция със Сатурн 13.06.2014 г. ,в 7:09 ч.

На 13.06.2014 г.,в 7:11 ч., пълнолуние в 22°Стрелец.

Марс в квадрат с Плутон на 14.06.2014 г. ,в 15:43 ч.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Водолей, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

8.06.2014 г., в 22:47 ч. – 9.06.2014 г., в 13:38 ч.

11.06.2014 г., в 5:21 ч.- 11.06.2014 г., в 18:23 ч.

13.06.2014 г., в 7:11 ч. – 13.06.2014 г., в 20:04 ч.

15.06.2014 г., в 9:35 ч.- 15.06.2014 г., в 20:27 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

2 коментара so far »

 1. tedi123 каза,

  Писа на юни 12, 2014 @ 13:35

  Здравей Муси !
  Може ли да се търси успушно нова работа /в смисъл на разговори, срещи, без подписване на договор/ в периода на ретрограден Меркурий?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 12, 2014 @ 21:33

  tedi123,
  естествено, ретроградният Меркурий не пречи на това да се уговарят условия за бъдеща работа.
  Единственото, впоследствие дали това, което сега е обещано, ще бъде изпълнено. Затова при подписване на договор трябва да се внимава.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни