Седмичен хороскоп 13-19 юни 2011 г.

Пълно лунно затъмнение в сряда

Сатурн директен

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои динамична работна седмица. Пълнолунието, съчетано с пълно лунно затъмнение е център, около който ще се вихрят много емоции и поредица предизвикателства към огнената ви природа. Ще получите резултат на нещо,което сте предприели преди две седмици. Ако това е свързано с работа, то е възможно да получите предложение за събеседване и интервю. Тези, които искат да пътуват или да учат в чужбина, ще получат известие,позитивно или не, с което ситуацията се изяснява, и могат да планират следващите си ходове. Препоръката е да не реагирате прибързано и лекомислено. Вторник и сряда са силните ви дни.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица предполага много емоции и радостни изживявания при повечето от групата. Моментът е особен,заради пълнолунието и придружаващото го пълно лунно затъмнение. Вашата смелост и желание да се докажете, и да рискувате, в определен момент ще ви донесе успех и достигане на цел. Част от препятствията, които сте срещали досега, ще се окажат незначителни и лесни за преодоляване. В личния си живот може да се усетите в нова позиция- привлекателни и търсени от околните. Единствената препоръка е да внимавате да не губите мярката и не разпилявайте енергията си в много посоки. Силните ви дни са вторник и сряда.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица е забележителна. В сряда предстои да се случи поредното пълнолуние,но този път в зоната на оста Стрелец-Близнаци и при това съчетано с пълно лунно затъмнение. Луната прави съвпад със северния лунен възел и това оказва забележимо влияние върху хората родени в третата декада на Стрелец. В дните около пълнолунието, а това всъщност означава през цялата работна част на седмицата, е възможно да се чувствате превъзбудени, с лош сън и неадекватни, но силно емоционални, реакции. В същото време моментът е много подходящ за разширяване на социалните контакти, опознаване на нови хора и нови места, за смяна на работната среда с по-добра. Благоприятен ден през тази седмица- четвъртък.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица имат поводи за радост и удовлетворение. Сфера или конкретно обстоятелство, където сте вложили много усилия и очаквания, сега дава плодове и ви зарежда с нова доза амбиция и упорство. На прага сте за взимане на важно решение, което свързва финанси и условия на работа в едно. Моментът е добър да приемете предложение за смяна на работното място, срещу по-добро възнаграждение или по-комфортна работна среда. Можете да договаряте изгодно сделки, да поемате ангажименти от свое име, разчитайки на подкрепа от колеги или съдружници. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева навлизат в период от близо три седмици, когато обстоятелства около най-близките ще бъдат в центъра на вниманието им. Меркурий навлиза в Рак и ще подкрепя всичко, отнасящо се до дома и хората, с които сте емоционално свързани. Ще имате нужда от съдействие, от компетентна оценка или експертно мнение по важен въпрос. Пълнолунието в средата на седмицата, съчетано с пълно лунно затъмнение, дава шанс за възстановяване на хармонията в семейните взаимоотношения. Периодът е добър установяване и утвърждаване на работното място, за водене на преговори и сключване на договори за дългосрочно сътрудничество. Петък е един от най-успешните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои важна работна седмица. Сатурн приключва с ретроградното си движение, продължило почти пет месеца. Тръгвайки в права посока и постепенно увеличавайки скоростта си, той ще влияе все повече върху вашата стабилност и самоувереност, ще гарантира успеха на делата, в които сте вложили труд и добри намерения. В дните на пълнолунието може да ви се иска да свършите всичката работа на света, но това може да ви докара пренапрежение и трайна умора. Моментът е добър за закупуване на техника, автомобил, офисоборудване, за наемане на помещение за фирмена дейност. В емоционалната сфера навлизате в хармоничен период.

 

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица има два важни акцента. Първият произлиза от пълнолунието,съчетано с пълно лунно затъмнение, в близост до лунните възли, намиращи се в зоната на Стрелец-Близнаци. Тъй като Слънцето в Близнаци, е в по-слаба позиция в случая, може да се очаква провокиране на реакции, подвеждане към решения и постъпки, които не са във ваш стил или които предстои да ревизирате в близко бъдеще. В този смисъл повече внимание изискват дните вторник и сряда. В четвъртък вечерта Меркурий, управителят на Близнаци, сменя знака и преминава в Рак,където ще остане до 2 юли. Така в следващите три седмици вниманието ви ще бъде в голяма степен заето от домашни дела, проблеми на близките-деца и родители и жилищни ремонти.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица дава възможност да бъдат взети важни решения. Очаквайте развитие по въпроси, които са били забавяни досега заради бюрокрация или технически грешки в документи. Възможно е да излезе решение от инстанция, да получите отговор на запитване или пропуск за зона с ограничения. Периодът е добър за тези,които си уреждат документи за пътуване в чужбина. Пълнолунието,съчетано с пълно лунно затъмнение може да ви изправи пред важен житейски проблем,като ви накара да вземете страна, да поемете отговорност, да се нагърбите със задължение за дълъг период напред. Почивните дни за вас ще са хармонични и изпълнени с радостни преживявания.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата предлага промени в някои сфери на живота. Най-чувствителна е емоционалната, където в зависимост от конкретните условия, може да възникне нова връзка или на стара такава, да се даде нов шанс. От понеделник Сатурн тръгва в права посока и това ви дава повече стабилност и самоувереност, нещо което веднага се забелязва отстрани, от вашите приятели. В дните около пълнолунието, съчетано с пълно лунно затъмнение, може би ще ви се удаде случай да направите впечатление някому по един нестандартен и уникален начин. Почивните дни проявете инициатива за нещо, което е важно за близките ви.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата предлага два важни акцента. Първият е свързан с поредното пълнолуние. Опозицията на \Слънцето и Луната винаги подставят на изпитание нервната ви система и ви кара да казвате или правите неща, които се отразяват на отношенията ви с околните. Сега ситуацията допълнително се усложнява от пълното Лунно затъмнение и силата на емоциите ще бъде много по-голяма. В четвъртък Меркурий влиза във вашия знак, това е вторият акцент на седмицата. През следващите близо три седмици той ще ви подкрепя точно в сферата на комуникациите,зададена от двете затъмнения-слънчевото и лунното. Използвайте всяка възможност да научите нещо ново, да разширите кръгозора си, да се запознаете с нови и интересни хора.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица предлага разнообразие от преживявания. При тези,които имат проблеми със собственото или с това на близки,здраве могат да се очакват промени в позитивна посока. Те могат да се изразят в консултиране с подходящ специалист, поставянето на точна диагноза, намирането на нужното лекарство или получаване на обнадеждаващи резултати от изследвания. Моментът е добър за намиране на нужните средства за личен или семеен проект. Пълнолунието,съчетано с пълно лунно затъмнение, определено може да ви направи по-емоционални и готови на някои неразумни постъпки, свързани с финансите.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи известно напрежение, но наред с това и очакване за повече яснота в ситуация засягаща близък човек. Консултация със специалист ще ви бъде от полза. В стремежа си да помогнете на всички,които имат нужда в дните на пълнолунието може да се чувствате пренапрегнати и изтощени емоционално. Навлизате в период, благоприятен за ремонти по дома и офиса, за ангажиране с дейности, изискващи по-голямо физическо натоварване. В почивните дни очаквайте гости.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 13.06.2011г., в 6:51 ч., Сатурн излиза от ретроградната си фаза.

Пълно лунно затъмнение в сряда,15.06.2011г.. В 23:12 ч. Слънцето и Луната са в точна опозиция в 24° Близнаци- Стрелец.

От България могат да се наблюдават всички фази на затъмнението, с изключение на първия контакт с полусянката. Пълната фаза на затъмнението продължава 100 минути. Първият контакт с полусянката е в 20:24 часа, началото на пълното затъмнение е в 22:22 часа. За разлика от слънчевите затъмнения, които могат да се наблюдават само от определени части на земното кълбо, лунните затъмнения се виждат от всяка точка на неосветената в този момент част от Земята, т.е. онази част, където е нощ. Лунното затъмнение се случва в средата на цикъла Слънце-Луна, на 14 или 15 лунен ден, когато енергията е в излишък и трудноуправляема. На физическо ниво се повлияват органите и системите подвластни на знака, в който се намира Луната. В случая,Луната се намира в знака Стрелец, уязвими са функцията на черния дроб и жлъчката, костите и мускулатурата в областта на ханша и бедрата. Луната се намира в близост до Северния Лунен възел, което задава позитивна нотка и възможности за бързо възстановяване или излизане от трудна ситуация.

На 16.06.2011г., четвъртък, в 22:08 ч., Меркурий преминава в знака Рак

Луната през тази седмица се движи между знацитe Скорпион и Водолей, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

13.06.2011 г., в 20:43 ч.- 14.06.2011 г., в 5:38 ч.

16.06.2011 г., в 6:31 ч. – 16.06.2011 г., в 8:59 ч.

18.06.2011 г., в 11:07 ч. – 18.06.2011 г., в 14:47 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

 

Няма етикети.

4 коментара so far »

  1. xrisi каза,

    Писа на юни 14, 2011 @ 2:23

    В сряда предстои да се случи поредното пълнолуние,но този път в зоната на оста Стрелец-Близнаци и при това съчетано с пълно лунно затъмнение. Луната прави съвпад със северния лунен възел и това оказва забележимо влияние върху хората родени в третата декада на Стрелец.

    Какво означава това/Добро или лошо?
    Благодаря Ви!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 21, 2011 @ 9:43

    xrisi,
    “Какво означава това/Добро или лошо?”
    зависи от нагласата :)
    тенденцията е благоприятна,но преживяването и оценката на това,което се случва, е твърде лична.

  3. hrisi каза,

    Писа на юни 25, 2011 @ 2:00

    Защо няма хороскоп за тази седмица :(

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на август 13, 2011 @ 12:04

    Седмични хороскопи ще има от септември нататък!
    Дотогава …интересни летни преживявания на всички посетители на сайта!
    Ще отговарям на някои въпроси доколкото имам възможност за това :)))!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии