Седмичен хороскоп 27 август-2 септември 2012 г.

Пълнолуние в петък

Лунните възли сменят знаците в четвъртък

Меркурий в Дева от петък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои динамична седмица. Времето няма да ви стига, за да се справите с всичко планирано и още повече с това, което идва като непланирано. Не жалете усилия, защото периодът е отличен за всичко свързано с професията ви. За това, което имате като идея, ще намерите подкрепа. Това, което вече придвижвате, върху което сте работили и сега работите, ще дава резултат,особено в дните около пълнолунието (виж най-долу). Ако сключвате трудов договор, обръщайте повече внимание на клаузата за възнаграждението ви. Следващите дни са благоприятни за уреждане на формалности, свързани със собственост, купуване на жилище, на земя или на друг имот. Много е важно активното участие от ваша страна, вашата енергия е задвижващият механизъм на всяко начинание. След като сте направили нужните лични проверки, или след поредната ревизия, вътрешна или данъчна, като лидер, вече можете да разчитате на хората, които са в екипа ви, и да им делегирате права за известно време напред, поне до края на тази седмица. Благоприятни дни – понеделник,четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои резултатна седмица. В някой от следващите дни ще трябва да теглите чертата под сметка, в която вие сте страна. Принципът на даването и вземането, с препоръката да се спазва този ред,даване-вземане, в материален и нематериален аспект, през тази седмица излиза на повърхността и може да ви създаде известно безпокойство. Тригонът на Слънцето към Плутон сега, ви дава онази сила и самоувереност, с която можете да стигнете върха. Разчистете задълженията си и бъдете отворени за всичко ново, което навлиза в живота ви. Част от него ще дойде под знака на Северния лунен възел, който преминава в зона, от която ще влияе върху основните опори на живота ви. Новолунието, съчетано с пълно слънчево затъмнение, в средата на месец ноември,когато светилата ще се съберат в близост до северния лунен възел, бележи важен момент в живота, вашият и този на близките ви. Благоприятни дни-понеделник, сряда, четвъртък и събота.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои активна седмица. В професионално отношение периодът е благоприятен за напредък и постигане на високи резултати без това да иска огромни усилия от ваша страна. Нещата просто се случват и от вас се иска да се настройвате бързо на съответния режим. В материално отношение седмицата обещава добри приходи, особено в дните вторник и сряда. Но е препоръчително да си разчистите задълженията, особено тези, които сте натрупали отпреди година. Важни срещи и разговори насрочвайте за сряда. В дните около пълнолунието градусът на емоциите в домашната среда може да се покачи драстично. Опозицията на светилата опъва нервите на повечето хора, дори понякога без причина. Но при вас може и да има причина, и тя е в някой от близките ви,по-силно податлив на лунното влияние. В неделя ви очакват приятни изненади.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои предизвикателна седмица. Още в понеделник към някои от вас може да бъде отправено много добро предложение-за съвместна работа или за приемане на поръчка за извършване на услуга. Тези, които организират пътуване, ще трябва да потвърдят участие и да уредят сметките си. В дните на пълнолунието късметът каца на рамото ви, не пропускайте шанса да спечелите нещо, или някого. Отношенията с децата ви навлизат в нова фаза. Намирате се в динамичния марсов период на личната си жизнена година, когато жизнената ви енергия е на високо ниво , можете да движите успешно собствените си дела и също така да давате подкрепа на другите. В дните на пълнолунието стари приятели ще разчитат на вас. За тези,които учат, или обучават, периодът е добър за активна работа по сформиране на групи, подработване на учебни планове и разчистване на стари, неефективни методи на обучение. Последното е с по-голямо значение за тези от последната декада на Телец, Слънце или Асцендент, където през следващите месеци ще премине Южният лунен възел (виж най-долу). Благоприятни дни-понеделник, сряда и четвъртък.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои забележителна седмица. Първият акцент е Пълнолунието в петък,което изправя светилата едно срещу друго по оста Дева-Риби, в 8-ия градус. Не жалете силите си за всичко онова, по което сте работили и което можете да доведете до успешен край в следващите дни. Можете да се справите отлично с всичко, с което се захванете, сами, но все пак за някои специфични дейности ще ви е нужна помощ и подкрепа от друг(и). Пълнолунието е подходящ момент за реализация, за събиране на реколтата. Вторият важен момент в настоящата астрологична обстановка е преминаването на управителят на знака-Меркурий при вас, на собствена територия (виж по-долу). От 1 до 17 септември, движейки се през Дева, Меркурий ще ви подкрепя изцяло, активирайки вашите меркуриански качества, в чист вид. В края на седмицата, между четвъртък и събота обаче, Меркурий попада в напрегната астрологична конфигурация, опозиция с Нептун и Луната частично, и в квадрат към лунните възли. В тези дни очакванията към вас са за отлична организация и съсредоточеност, за заемане на категорична позиция и отстояване на собственото мнение. Проверявайте добре,преди да използвате, данни, факти, скрита информация, несигурни твърдения. Благоприятни дни- от понеделник до четвъртък.

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, и през тази седмица се намират в добра астрологична позиция. В понеделник и вторник Луната се движи през вашия знак, което ви прави привлекателни и важни в очите на околните. Във вашите ръце е инициативата и много от това,което се случва в следващите дни е по ваша идея и с активно лично участие. В сряда, повечето от вас ще имат добри приходи. Моментът е подходящ за договаряне на стоки и услуги, за сключване на сделки и разширяване на деловите контакти. В дните на пълнолунието, а това е в края на седмицата на мнозина ще се предостави възможност за пътуване и приятни изживявания с близки хора. В неделя вечерта избягвайте конфликти с хора,които харесвате и на които разчитате.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои предизвикателна седмица. Изискванията към вас в следващите дни ще се повишат. На преден план ще излязат общите интереси,чийто изразител можете да станете в някакъв момент. Може да се появи неочаквана възможност за работа в дните до пълнолунието. В професионално отношение имате шанс да покажете отлични умения за справяне и така да заслужите одобрението на шефове и колеги. Някои от вас ще попаднат в ситуация, в която ще трябва да поемат по-голяма лична отговорност, независимо че ще се пресекат интересите им с тези на други хора. Материалните дела през тази седмица се развиват успешно. Можете да спечелите от сделка, да купите или да продадете изгодно стока или услуга. Благоприятни дни-сряда,четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстоящата седмица продължава тенденцията от предходната. С някои акценти, породени от пълнолунието в Риби в петък. Така първата половина на седмицата ще бъде по-спокойна и хармонична, периодът е добър за почивка, за откъсване от активна дейност, релаксация и общуване с най-близкия кръг от хора. За някои от групата, в сряда и четвъртък се създават подходящи условия за уреждане на пътуване в чужбина, за договаряне на условия за работа с работодател отдалеч, или предприемане на пътуване зад граница. От четвъртък вечерта и петък нататък до неделя,астрологичната ситуация става донякъде напрегната и взискателна. Добри резултати ще имате, ако проявите умение бързо да пренастроите плановете си към нова обстановка, и ако съумявате да поддържате добро разположение да духа. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, началото на седмицата изисква повече спокойствие. Препоръчително е изчакване на ситуациите да се развият в някаква степен, и тогава да се пристъпва към действие. Доверявайки се на интуицията и на силната прозорливост, ще се застраховате от погрешни ходове. Сряда е един от най-добрите дни през тази седмица. Луната се движи през вашия знак и ви зарежда с енергия,която привлича околните и ви отваря всяка врата, на която потропате. Планирайте важни дела, срещи, преговори, представяне на свой проект, дебют или друго важно начинание за сряда, след обяд. В четвъртък и петък някои ще имат добри приходи, при други се очакват повече разходи, а при някои и загуби. В неделя бъдете внимателни, ако се налага да пътувате.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои ангажирана седмица. Вниманието ви ще бъде насочено предимно към другите, към проблемите на някой близък човек или към общите служебни дела, в които сте незаменим фактор. В понеделник при някои от групата неочаквано предложение може да внесе съществена промяна в плановете за следващите дни. Периодът е добър за поемане на нови ангажименти, за сключване на договори за работа, за сдружаване, за взаимно вричане и обещание за общ път. В дните на пълнолунието мнозина ще получат знаци, реални резултати, които ще укрепят вярата в съдбата, в закона за причинно-следствените връзки (кармата). Периодът е добър за организиране на пътешествие, за опознаване на нови хора, за разширяване на кръгозора. В емоционалната сфера, след Марс,който влезе в Скорпион преди броени дни, стимулиращо влияние от четвъртък нататък ще оказва Северният възел, който стъпвайки на територията на Скорпион, ще ви води към нови опитности, загърбвайки предразсъдъци и ограничения. Съвпадът на Марс и Северен възел в края на септември-началото на октомври бележи ключов момент за личния ви живот.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои важна в астрологично отношение седмица. В близък план това е Пълната Луна в сродния ви по стихия знак-Риби, в петък, която насища емоционалния ви живот с енергия и възможност за промени. В професионалната сфера също има някои нови моменти, които ви дават шанс да получите подкрепа за своите идеи и напреднали в разработката проекти. Планирайте добре задачите си за вторник и сряда, за да сте подготвени и адекватни на изискванията на момента. Разчистете си старите задължения, придвижете към финал това,което е за приключване. От четвъртък Северният Лунен възел преминава във вашия знак и ще ви гостува в продължение на около 18 месеца. На 18 февруари 2014 година ще ви каже сбогом,но до тогава пригответе се за много промени в живота си,за нови хора в близкия и далечен кръг на общуване и за нови цели, към които да насочите енергията си..


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои важна седмица. Това е така, заради Пълнолунието във вашия знак, което изпълва с енергия всички страни на живота ви и не ви остава нито безразлични, нито скучаещи. Ще давате, и ще получавате внимание, пари и вещи, и грижи, и надежда. От всичко по много! Пълнотата на живота в този момент ще ви провокира и вдъхновява, не пропускайте възможността да общувате с хората, които са близки на сърцето ви и с които ви свързват много преживявания. В материално отношения няма да останете разочаровани, придобивките и комфорта в дома ви нарастват.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 30.08.2012 г., в 6:04 ч., Лунните възли сменят знаците си. Северният Лунен възел преминава от Стрелец в Скорпион, а Южният Лунен възел излиза от Близнаци и преминава в Телец. Придвижването на Лунните възли през дадена двойка зодиакални знаци,разположени на една ос, продължава около 18 месеца. По този начин следващата смяна на знаците ще бъде на 18 февруари 2014 година.  Повече информация ще намерите в сатията ми Лунните възли

През своето движение Лунните възли ще окажат по-силно влияние върху родените под знака на Скорпион и на Телец, а също така и на тези,в чийто натални карти нодалната ос е в знаците Скорпион-Телец, като част от родените през 1947-1949г., 1956-1958 г., 1966-1967г, 1975-1977, 1984-1986г., 1994-1995 г….

На 31.08.2012 г.,в 16:58 ч. Пълнолуние в 8°Риби

На 1.09.2012 г.,в 5:32 ч. Меркурий преминава в Дева, и ще се движи през знака на своята обител до 17 септември 2012 г.. Устремен към своя знак Дева, в края на седмицата,Меркурий попада в сложна астрологична среда, сформирайки Голям квадрат с Нептун,с който е в оопозиция и в квадрати с лунните възли. Близостта на Лилит до Южния лунен възел допълнително напряга обстановката.

Напрегнатите аспекти на Меркурий влияят върху климата и често са свързани с резки промени в температурата.Така през втората половина на тази седмица има вероятност от рязко захлаждане и дъждове.

Луната е без курс на:

28.08.2012 г., в 13:33 ч. – 28.08.2012 г., в 20:38 ч.

30.08.2012 г., в 20:48 ч. – 31.08.2012 г., в 1:31 ч.

1.09.2012 г., в 23:02 ч. – 2.09.2012 г., в 8:37 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии