Хороскоп за Лъв – 2013

Муси Дачева

За родените под знака на Лъва 2013 година предлага възможности и множество предизвикателства. През 2013-та Сатурн продължава да се движи в Скорпион, зона откъдето застава в определен момент в точен квадрат към рождени Слънца от 9-я до 20-я градус на Лъва, по-точно на родените между 1 и 12 август. В зависимост от позицията в наталната карта и аспектите, които прави с рождените планети, в следващите месеци Сатурн ще активира определени страни от живота ви, ще ви подтикне към промяна във важни сфери на живота.

За мнозина от групата януарската почивка ще бъда кратка и дано да е пълноценна, защото още с първото новолуние за годината ви очакват работа и ангажименти, които не търпят отлагане. Конкуренцията ви „диша във врата“ и трябва много бързо да се настроите на работен режим.

За някои новата Луна през февруари идва с добри предложения за нова работа или нова позиция в старата. Възможностите за избор не са големи, затова не отхвърляйте с лека ръка предложения, които на „втори поглед“ могат да се окажат приемливи. Приведете в ред документацията, с която работите, и за която носите отговорност. Възможно е да имате загубени документи, които да ви трябват в даден момент, или при евентуална проверка на административни органи, особено в периода 23 февруари-17 март, когато Меркурий е ретрограден.

През месец март може да попаднете на добри оферти за закупуване на жилище, нещо което ще реши важен за вас домашен проблем по устройване на семейството. В това отношение периодът след 18 март е по-благоприятен.

През втората половина на март и през април много от вашите планове и намерения намират добра среда за реализация. Периодът е подходящ за пътувания в чужбина, за разширяване на контактите с хора отдалеч, за работа на далечно място. На някои ще им се появят неочаквани възможности за пътешествия и запознаване с интересни хора.

Месец април е отлично време за навлизане в ново знание, за разширяване на кръгозора или обучение в практики с езотерична насоченост. През този месец ще успеете да направите важна крачка в професионалното си развитие, стига да положите нужните усилия, можете да смените специалността си, или да придобиете друга, с което да повишите категорията си като специалист. Ако се чувствате претоварени, винаги можете да прехвърлите част от задълженията си на някой близък, на сътрудник или колега.

Използвайте пълноценно двете седмици след новолунието през април. Това е нужно заради промените, които ви очакват с майското новолуние, когато на 10 май, съвпадът на светилата е съчетан със слънчево затъмнение. Моментът е много важен за кариерното ви развитие, затова бъдете внимателни във взаимоотношенията с шефа си.

През юни може да се сбъдне една ваша мечта, да постигнете нещо желано,нещо към което сте се стремили от дълго време. Бъдете внимателни, ако в този процес участва „приятел“ и още повече, ако това е свързано с влагане на много средства, които нямате или ще ви бъде трудно да намерите. Всяка инвестиция в този период носи риск от загуби. Теглене на кредит, особено без сигурност в доходите и възможностите за погасяването му, не е препоръчително.

В края на месец юни, когато Юпитер премине в Рак и заедно с Марс се включат в Големия воден тригон, огнената ви природа ще трябва да се нагоди към една по-мека и емоционална линия на поведение. Вашата съпричастност към нуждите на други хора, умението ви да се ангажирате с безкористни каузи ще бъде най-силният ви коз и шанс да постигнете своя цел. Бъдете устойчиви към подстрекателството на разни хора, които умеят добре да галят самолюбието ви и да манипулират отзивчивата ви природа. Докато се движи през Рак, в рамките на една година, Юпитер ще ви подтиква да мислите по един по-различен, по-философски начин, да четете и да се задълбочавате в основни житейски истини за смисъла на живота, за това каква е целта на пребиваването ви на Земята и как това да става по най-добрия, за вас и за околните, начин.

Летните месеци предлагат динамика и ангажираност, когато ще се чувствате в „свои води“. Месец август може да ви донесе някои изненади в личните контакти. Поведението, това какво говорите, какво правите, отношението ви към дребните на пръв поглед неща, ще се окажат от първостепенно значение за бъдещето на връзката ви. В края на месеца Марс влиза във вашия знак. Тъй като това се случва веднъж на около две години, е важно да му обърнете внимание. Марс ви носи воля и амбиция, което във време на сатурнова криза е тонизиращо и обновяващо. Той ще ви зареди с онази доза смелост,която ви е нужна, за да пристъпите към важните промени в живота си.

През есента финансовата страна на битието ще бъде в центъра на вниманието ви, особено остро ще стои въпросът за доходите в през първата половина на месец септември. Месец октомври като цяло е благоприятен, предстои ви голямо движение пътувания, може би преместване. Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате на 4 или 5 октомври.

Последните месеци на годината са изцяло посветени да близките, дома семейството. Някои ще се преместят в ново жилище, други ще имат радостни поводи и разширяване на състава на семейството. На тези, които не са работили по темата, пълното слънчево затъмнение на 3 ноември, ще даде отсрочка и възможност да наваксат пропуснатото. През декември „Слънцето отново изгрява на вашата улица“, обещанието е за положителна равносметка, удовлетворение от изтеклата година и позитивен поглед към следващата.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии