Вибрацията Ритъм

LK R7 2010

 Муси Дачева

Вибрацията представлява сбор от две важни вибрации.

Това са вибрацията на пълното име и вибрацията на рождената пътека.
Р = П + С
Вибрацията , рождената пътека, отразява програмата, с която човек се ражда във физическо тяло. Вибрацията Съдба , от своя страна задава реалностите на средата, в която се ражда и развива човек. И двете са разгледани подробно в “Номерологичен календар”. Тъй като пълното име подлежи на промяна при различни житейски обстоятелства, то вибрацията Ритъм, в която то участва, също не е константа и може да бъде променяна.

Вибрацията Ритъм като синтез на информацията,която се съдържа в рожденото пълно име, в съчетание с тази на рождената дата, заема важно място в номерологичната карта на човек. Тя съчетава в едно заложби и умения, развити и вплетени в тъканта на личността  от предишни съществувания както и възможностите за тяхното обогатяване в настоящето.Същевременно вибрацията Ритъм отразява и съвсем нови качества, които трябва да бъдат усвоени сега, в настоящата програма на живот във физическо в тяло.

Знаем ,че хората от една и съща зодия, макар да имат общи основни черти, като външност, характер и поведение, в подробностите са много различни,и това е така, защото при всеки човек има различен набор от изключително разнообразни астрологични влияния. Същото е в номерологията и по-специално при Ритъм, който има две съставящи вибрации, заемащи важно място в рождената карта. От тях по-голямата тежест би трябвало за се пада на вибрацията Път, защото тя е непроменяема. В последните години обаче зачестиха ражданията със секцио. В тези случаи родителите могат да избират кога да се роди детето им и по този оказват влияние върху вибрацията Ритъм от две страни – един път чрез рождената дата и втори път чрез името. Но въпреки това в тандема П+С=Р, вибрацията на пълното име можем да поставим на второ място по сила,заради възможностите за внасяне на промени в течение на целия човешки живот.

Всяка промяна на името води до промяна на Ритъма,освен в редките случаи, когато въпреки промяната вибрацията С остава една и съща. У нас промяната на пълното име при жените е по-често срещана и обикновено то става след сключване на брак, когато се приема нова фамилия, тази на съпруга. Затова Ритъма можем да разделим на първичен или рождествен и вторичен – променен. Кой има по-голяма сила? – е най-често задаваният въпрос. Времето дава отговор. Когато имате две възможности, обърнете внимание кой Ритъм  резонира по-добре на живота ви и приемете него за основен.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

Ритъм 1

Ритъм 4

Ритъм 6

Ритъм 7

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  3. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  4. gravatar Димитрина Попова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  5. gravatar Лора за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021