Седмичен хороскоп 21-27 ноември 2011 г.

Слънцето в Стрелец от вторник

Меркурий ретрограден от четвъртък

Слънчево затъмнение в петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои успешна седмица. От вторник Слънцето е в сродния по стихия знак Стрелец. Намирате се в Юпитеровия период на личната си година (в см на кн. Номерологичен календар) и през следващите дни мнозина от вас ще имат тригон на Слънцето към рождена му позиция. Това е един от най-продуктивните периоди в годината. Освен това тази седмица минава под знака на хармоничния аспект на Слънцето и Уран, който става точен в сряда. Той ви подтиква да търсите нови подходи, да правите реформа,там където нещата са зациклили. До новолунието в петък не започвайте нови неща, но можете да правите планове и предварителни разчети. С новата Луна дайте ход на проектите си и в скоро време те ще донесат плодове. Това важи както за професионалния ви живот, така и за личните взаимоотношения.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои чудесна седмица. Астрологичната обстановка е много динамична сега и ще внесе енергия в много страни на живота ви. Обърнете внимание на контактите си с хора, които живеят надалеч, а също така и на тези, които са през интернет. Новолунието в началото на Стрелец, изпълва с позитивизъм личния ви живот. Там може да има сериозни промени при тези, които имат нужда от тях. Не всичко ще се върти около нови хора. Стари познанства, ще придобият ново значение и може би върху тях ще трябва да насочите усилията си. До сряда, включително, моментът е добър за полагане на изпити. Нови измерения придобива темата за децата, при някои – зачеване, а при други – грижи около тяхното възпитание и бъдеще.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои забележителна седмица. Астрологичната обстановка в следващите дни е наситена с интересни, и в повечето позитивни аспекти. Най-важното астрологично събитие за този период е новолунието във 2 -я градус на Стрелец, в петък, което може да стане отправна точка на много от вашите идеи и начинания. В тази посока работи и невероятният аспект между Слънцето и Уран, който ви вдъхновява и подтиква да търсите нестандартни пътища и нови, уникални решения. Венера в събота стъпва на територията на Козирог и заедно с Юпитер от Телец ще ви носи приходи от работа, от активно включване в някакво начинание, или от финализиране на сделка за покупко-продажба на собственост. Единственият дисхармоничен акорд идва от Меркурий, който тръгва в обратна посока, но това си има и добри страни. Можете да развиете стара тема, да намерите загубени вещи, да се срещнете със стар приятел, или да възстановите стара любовна връзка.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои емоционална седмица. До средата на седмицата астрологичната обстановка ви подкрепя да сложите в ред делата си. Особено тези свързани с финансови задължения към други хора или институции. Дните преди новолунието са подходящи за разплащане, изчистване на сметки, отговаряне на претенциите на други хора, за приключване на проект, за окончателно оформяне на изделие и неговото представяне. Направете всичко с желание и коректност, преди това, защото в дните на новолунието-четвъртък и петък, обстоятелствата са неблагоприятни за вас и ситуацията може да тръгне в нежелана посока до неделя,включително. Разведряване се очаква в началото на следващата седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица. Динамичната астрологична обстановка може да ви създаде неприятни усещания, заради невъзможността да следвате своите лични планове. Твърде много фактори ще ви притискат отвън и ще ви принуждават да им обръщате внимание. Това, че Меркурий предстои да навлезе в ретроградната си фаза, е един от тях. Но като меркуриеви хора, вие умеете да се справяте с обратното движение на вашия планетен управител, особено ако имате ретрограден Меркурий в рождествения си хороскоп. Новолунието в началото на Стрелец е също силен провокатор на това доколко усещате живота си стабилен, добре уреден и с перспективи. На този въпрос, през следващите седмици, ще ви помогне да си отговорите Венера, планетата на любовта, която в събота навлиза във сродния ви по стихия Козирог.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица навлизат в много благоприятен период от текущата лична година. Той е част от Сатурновия период, онези 53 дни преди рождения ден, когато ежедневието се насища със събития от важно значение. Но през тази седмица причината е във Венера, която навлиза в Козирог. Планетата на любовта, „малкото щастие“, заедно с управителят на знака -Сатурн,от една страна, и Юпитер в Телец от друга, ще обединят усилията си да ви бъдат полезни и да ви подкрепят по всякакъв начин. Това влияние може да ви подтикне към разточителност,която не ви е присъща, но когато човек работи много, може и да се поглези.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои забележителна и динамична седмица. Основният момент в нея е това, че Меркурий, управителят на знака, започва ретроградното си движение. Предстои период от три седмици, до 14 декември, когато ще виждаме как планетата се движи назад, изцяло в срещуположния знак Стрелец. На ревизия ще трябва да подложите много от уговорките си с други хора, а и спазването на предишни обещания ще се окаже трудна задача. Предстоящото новолуние, съчетано със слънчево затъмнение, се случва също в Стрелец, и това прави дните преди него наситени със срещи, разговори, обмен на идеи, творчески планове,т.е. голяма ментална и словесна активност. В края на седмицата ще трябва да проявите голяма находчивост, за да излизате от трудни ситуации.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица бележи началото на важен етап в живота. На прага сте да изкачите ново стъпало в духовното си развитие. Ще ви бъде дадена възможност за избор, в каква посока да тръгнете и кое да изберете за свой приоритет. При всички случаи ви е нужно придобиване на ново знание. Колкото по-скоро го осъзнаете и насочите усилията си в тази посока, толкова по-бързо ще напреднете в своето развитие. В събота Венера, управителката на знака ви, навлиза в нова стихия, тази на земята, стъпвайки на територията на Козирог. Оттам ще получите значима подкрепа на усилията ви за цел, смисленост и стабилност.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои запомняща се седмица. Тя ще мине под знака на хармоничния аспект между Слънцето и управителят на Водолей -Уран. Този аспект се случва два пъти в годината, но особеното сега е, че протича почти едновременно с поредното слънчево затъмнение. И двете астрологични събития действат активиращо и в голяма степен позитивно на много страни от живота ви. Най-силно влиянието ще усетите в сферата на общуването. Повече приятели, повече хора, които са готови да се отзоват на ваша идея, ваше начинание или призив за общи действия. Безкористна помощ, която получавате и (или) давате някому.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва напрегнато. Някой настойчиво ще иска нещо от вас, и то тутакси начаса,което ще ви изнерви до краен предел. Фон на това разбира се е последната фаза на Луната и предстоящото новолуние, съчетано със слънчево затъмнение. Вашата енергична емоционална реакция, бърза мисъл и адекватни действия ще ви изкарат от затруднено положение и ще ви дадат важно предимство във вторник и сряда. Предстоят ви интересни срещи. Новолунието за вас бележи нов етап в работните ви взаимоотношения. Не ви препоръчвам обаче да сключвате договор за работа, независимо,че Луната е нарастваща, докато Меркурий не тръгне в права посока, т.е в средата на декември. Ако продавате имот, жилище или земя, то в тази зона предстои раздвижване, поява на клиенти и възможност за придвижване на сделка.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е наситена с динамика, както на небето, така и на земята. Двамата управители на знака ви са в хармоничен аспект и подкрепят изцяло плановете и действията ви. На ваша страна са хармонично свързаните Слънце и Уран, които ще ви помогнат да намерите най-доброто решение за проблем, касаещ здравето и (или) условията ви на работа. Новолунието, съчетано със слънчево затъмнение, в петък, обещава добра доходност от реализация на ваша идея, и вложените за това усилия. Не е задължително тя да е нова, при ретрограден Меркурий, който ще бъде в следващите три седмици, някои ваши стари идеи могат да намерят своето удачно приложение.

 

Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица трябва да покажат увереност в това,с което са се захванали,колкото и трудно да изглежда на пръв поглед. Астрологичната обстановка ви дава шанс да намерите най-правилният начин за разрешаване на ваш личен проблем, или на такъв, касаещ ваши колеги или близки роднини. Сега можете да приключите важен етап от някакво начинание, да стигнете до определени изводи и да набележите конструктивни планове за бъдещи действия. Новолунието ще ви зареди с нови идеи, ще ви даде шанс да промените нещо важно в работната среда, в колектива, в който работите, а също така ще ви мотивира да поемете по-голяма отговорност за общите дела. От четвъртък Меркурий е ретрограден, което може да обърка някои планове, но също така ще ви насочи към ревизия на стари професионални взаимоотношения, където да намерите отговори на много въпроси.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 22.11.2011 г., в 18:07 ч., Слънцето влиза в Стрелец.

На 23.11.2011 г., в 12:13 ч., Слънцето е в точен тригон с Уран.

На 23.11.2011 г., в 16:06 ч., Марс и Плутон са в тригон.

На 24.11.2011 г., в 9:20 ч., Меркурий започва ретроградната си фаза от 20° Стрелец.

На 25.11.2011г в 8:09 ч.бг.време, Новолуние и Слънчево затъмнение в 2° Стрелец. Слънчевото затъмнение на 25 ноември е частично. Видимо е над южната част на Индийския океан и Антарктида, не може да се наблюдава от България. Затъмнението започва в 06:23 и завършва в 10:17 часа.

На 26.11.2011г в 14:36 ч.бг.време, Венера влиза в Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Дева и Козирог, и през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

21.11.2011 г., в 0:21 ч. – 21.11.2011 г., в 3:16 ч.

23.11.2011 г., в 1:04 ч. – 23.11.2011 г., в 3:58 ч.

25.11.2011 г., в 1:04 ч.- 25.11.2011 г., в 3:57 ч.

27.11.2011 г., в 2:06 ч.- 27.11.2011 г., в 5:04 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии