Седмичен хороскоп 4-10 юни 2012 г.

Пълнолуние

и лунно затъмнение

в понеделник

Нептун ретрограден от вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, астрологичната обстановка през следващите дни е особена. Неблагоприятната тенденция от миналата седмица продължава да се развива и ще се усилва до петък, когато е точния квадрат на Слънцето и управителя на знака -Марс. Пълнолунието в понеделник, съчетано с лунно затъмнение, е като пусков механизъм за конфликти, с или без вашата активна намеса. Стойте встрани от публични изяви, или ако това е невъзможно, внимавайте какво говорите и как се държите, когато сте сред повече хора. Проверявайте добре информацията, върху която стъпвате, за да изразите мнение, за да вземете решение или да подпишете договор. Бъдете внимателни при работа с остри инструменти, с електричество и с огън. При някои от групата ще има привлекателни предложения за работа, на които е добре да обърнете внимание, тъй като през следващата седмица навлизате в период на трансформации в работната среда. В петък ще имате подкрепата на приятел.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои много емоционална седмица. Пълнолунието в Близнаци, съчетано с лунно затъмнение, поставя в центъра на вниманието личния ви живот. Възможно е да има желаещи да надникнат в него, без да са били поканени. Промените в тази сфера са в резултат на ваше решение, взето преди време. През тази седмица астрологичната обстановката предполага изправяне пред важен проблем за разрешаване. Вашата твърдост и категоричност са определящи за развоя на събитията. Бъдете по-критични към себе си и ще забележите някои пропуски, които можете да наваксате в движение до края на седмицата. Възможно е да се натъкнете на грешки на други спрямо вас, и да е наложително да си търсите правата. Неща, свързани с образование, могат да се развият в позитивна посока. Благоприятен ден е петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои забележителна седмица. Пълнолунието разполага светилата по оста Стрелец-Близнаци. А частично закритата Луна ще бъде в близост до северния лунен възел, което ще окаже забележимо влияние върху хората родени в първата половина на Стрелец. В емоционално отношение през първата половина на седмицата. е възможно да се чувствате превъзбудени, да имате лош сън и остри реакции. На някои ще се струва, че околните не се отнасят с нужното уважение към тях, че ги подценяват или пък ги използват. Мнителността и недоверието към другите, могат да ви поставят в условия на изолация и да попречат на някои перспективни взаимоотношения. В партньорството и в съдружието имате добри перспективи. В края на седмицата стари приятели могат да се сетят за вас.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва напрегнато с много поводи за опъване на нервите и остра реакция. Опозицията на светилата и лунното затъмнение активират зони от хороскопа ви, отнасящи се до финансовата страна на живота. Приходи-разходи, разплащане на сметки, общи спестявания и належащи покупки могат да бъдат причина за разногласия с брачния партньор или със съдружника. Планирайте такива ангажименти за сряда, когато обстановката е по-хармонична. В нематериалната сфера нещата при вас се нареждат много добре. Можете да намерите източник на вдъхновение във всяка ситуация, да печелите симпатия и подкрепа от околните, да рекламирате и да пуснете в публичното пространство, или в продажба, своя идея или изделие. В слънчевия период на личната година сте. Астрологичната обстановка е подкрепяща през втората половина на тази седмица, от сряда до петък, и ще става още по-добра през следващата седмица.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстоящата седмица минава под влиянието на пълнолунието и лунното затъмнение в Близнаци. Марс се движи през вашия знак и продължава да ви зарежда с енергия, да подкрепя честолюбивите ви стремежи. Но пълнолунието го поставя във фокуса на тао квадрат, изправяйки го срещу опозицията на съвпада Венера-Слънце и Луната. Това ще ви повлияе както на физическо, така и на емоционално ниво. Ще ви прави по-категорични, неотстъпчиви и взискателни. При някои е възможна остра реакция и разочарование от некоректна постъпка на колега или на брачен партньор. В четвъртък Меркурий, управителят на знака, преминава на територията на водния зодиакален знак Рак. Оттам той ще подкрепя всичко, отнасящо се до родителите, дома и хората, с които сте емоционално свързани. Благоприятни дни сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои резултатна седмица. Пълнолунието дава ход на някои ваши дела, които в последно време са търпели пречки и задръжки. Подкрепа имате там, където влагате разум и добри намерения, особено когато усилията ви са насочени към нуждите и потребностите на другите. Някои от договорите с клиенти, работодатели или съдружници могат да претърпят корекция. Но като цяло в професионалната сфера се развива благоприятна тенденция. Не е така в емоционалната сфера, където имате да се справяте с различни по вид и размери проблеми. В отношенията с близки родственици също трябва да проявявате повече такт и разбиране. Втората половина на седмицата е определено по-благоприятна.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата е забележителна с лунното затъмнение. Опозицията на Слънцето и Луната, в близост до лунните възли, и в квадрат с Марс от Дева, може да внесе непредвидени акценти в ежедневието ви. Някои от вас ще бъдат изпълнени с решимост да приведат в действие свое намерение, независимо от цената, която трябва да платят. Голяма част от енергията ще бъде съсредоточена в домашната среда, сред близките. Започнати преди две седмици начинания, могат сега да намерят условия за развитие и реализация. Моментът е добър за навлизане в ново знание или за подобряване на квалификацията, за организиране на пътешествие и планиране на лятната отпуска. На родените във втората половина на зодията е препоръчително да обърнат внимание на здравето си. Благоприятни дни -петък и събота.

На родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на неочакваните възможности. Докато при голяма част от останалите зодиакални знаци пълнолунието, съчетано с лунно затъмнение, има негативен отенък, то при вас обстоятелствата нареждат добре картите на живота ви. Могат да претърпят развитие въпроси, които са били забавяни досега заради бюрокрация или поради технически грешки в документи. Периодът е добър за уреждане на документи за пътуване в чужбина, било то за почивка, образование или заради професионален ангажимент. Предстоят промени в работната среда, възможна е смяна на местоработата. Силните ви дни през тази седмица са четвъртък и петък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои предизвикателна седмица. Пълнолунието, включващо сродния по стихия земен знак Близнаци, ще внесе раздвижване в емоционалната сфера. При някои, личната връзка е на такъв етап, че трябва да вземат важно решение, да приемат някои условия и ограничения на личната свобода, за да продължи заедно напред. На изпитание може да бъде подложена здравината на връзката, доверието помежду ви, вашата ценностна система и способността ви да поддържате хармонични взаимоотношения,основани на доверие и обич. В професионално отношение периодът е добър, подкрепят се новите идеи, в голяма степен оригинални и перспективни. Петък и събота са благоприятни дни за вас.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. Пълнолунието в понеделник, съчетано с лунно затъмнение, но също така при Луна в близост до Северния лунен възел е предизвикателно, но и вдъхновяващо събитие. Богатото ви въображение, вашата сръчност и умелост в практичните дела, ще бъдат изведени на преден план. Подгответе се за похвали и високи оценки, за благодарност и признание на положен от вас труд, на оказано съдействие и подкрепа на човек, или на група хора. При някои от групата е възможно „една лъжица катран да развали меда в кацата“, но обръщайте внимание на хубавото и позитивното, нещо което ще ви измъква бързо от трудна ситуация. В средата на седмицата някои могат да получат добри предложения за работа, покана за интервю или оферта за съвместна дейност и съдружие. В четвъртък Меркурий влиза във вашия знак, нещо което ви прави още по-комуникативни и разговорливи.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои неспокойна седмица. Пълнолунието, съчетано с пълно лунно затъмнение, ще провокира вашата емоционална природа. Голяма част от вниманието ви ще бъде съсредоточено в решаването на финансови въпроси. Нещо, което сте започнали преди време, сега добива конкретни очертания. Финансовата подкрепа, на която сте разчитали, може да стане факт, но при определени условия, нещо което е ваше право да приемете или да отхвърлите. Поемайте премерени рискове. В сряда може да получите интересно предложение. В личния живот ще се налага да се доверите на интуицията си кога е удачно да бъдете настъпателни, да отстоявате позицията си, и кога да направите отстъпки в името на мира.


На родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоящата седмица е забележителна в астрологично отношение. Пълнолунието в понеделник, съчетано с лунно затъмнение насища с енергия взаимоотношенията с родители и близки родственици. Обстоятелства в собствения дом излизат на преден план. Необходимостта от поддръжка, ремонт, охрана на собственост ви ангажира с намирането на подходящи хора, материали и финансов ресурс. Някои от групата навлизат в благоприятен период за придобиване на собствено жилище или на парцел за строеж на такова. Препоръката е да изчакате окончателно оформяне на сделка от такъв характер за времето на директна Венера. Имате нужда от промяна, подгответе се за гости, освен ако не сте планирали вие да направите посещение някому.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 4.06.2012 г., в 14:11 ч. Пълнолуние 14° Стрелец, съчетано с частично лунно затъмнение.

На 5.06.2012 г., в 0:04 ч. Нептун навлиза в ретроградна фаза от 3° Риби.

На 5.06.2012 г., Венера в квадрат с Марс.

На 6.06.2012 г., Слънце в съвпад с Венера. За втори и последен път през този век, Венера ще премине през диска на Слънцето, така наречения Пасаж на Венера.

На 7.06.2012 г., в 14:15 ч. Меркурий преминава в зодиакалния знак Рак.

На 8.06.2012 г., Слънце в квадрат с Марс.

През тази седмица квадратът на Уран и Плутон навлиза в критичната зона от 89 градуса. Първият точен квадрат, в тази серия, ще бъде на 24 юни 2012 г. Влиянието е най-силно върху кардиналните знаци и препоръката към тях е за повече спокойствие, толерантност и позитивна нагласа.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Стрелец и Риби, през трета четвърт.

Луната е без курс на:

5.06.2012 г. в 8:08 ч. – 5.06.2012 г. в 15:31 ч.

7.06.2012 г. в 15:38 ч. – 7.06.2012 г. в 17:17 ч.

9.06.2012 г. в 21:33 ч. – 9.06.2012 г. в 22:22 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии