Сключване на брак през 2010

svatba1

Муси Дачева

Кога да сключим , през кой месец, на каква дата, в кой ден от седмицата, това са все въпроси, които вълнуват тези, които са на прага да направят една много важна промяна в живота си – да се обвържат официално с друг човек. Само този, който не е минал през водовъртежа на подготовката за брачната церемония, не знае колко трудно може да бъде понякога това. След като двамата в двойката са стигнали до решението да сключат , първата стъпка е да решат кога да стане това. На помощ идват всякакви съветници, всеки е чул или прочел някъде нещо по въпроса, а и в специализирани списания, и в интернет има сайтове, които дават препоръки. Но колкото повече кандидат съпрузите навлизат в темата, толкова повече се объркват от всевъзможните правила и ограничения. Най-добрият начин е да се направи консултация с професионалист, обаче това не винаги е удачно поради ред причини. Затова, с тази статия, ще се опитам да ви насоча към избор на подходящ ден за сключване на през 2010 година, доколкото това е възможно, като дам някои основни правила.

Датата на сключване на брака, слага началото на законното, обществено обявено, съжителство между двама души. От астрологична гледна точка в момента на полагането на подписите в ритуалната зала се отпечатва рождена карта на брака. Анализът на тази карта дава информация, която в голяма степен допълва картата на съвместимостта между младоженците или така нареченият партньорски . Отделно разгледана и анализирана астрокартата на брака показва дали съюзът между двамата ще бъде хармоничен или не. Колкото и благоприятна обаче да е, тя не може да отмени негативните тенденции, ако има такива, от партньорския хороскоп (синастрията). Но, ако е добре подбран момента на бракосъчетаването, може да бъдат нанесени някои корекции и при активно и съзнателно участие на младоженците, да се постигне омекотяване на вероятните конфликтни точки в семейната двойка.

Когато професионалист избира денят за сключване брака, то той се води от множество астрологични правила и внимателно подбира часът и дори минутите на слагането на подписите в брачния договор. В процеса на работа се отчита как се съвместява обективната астрологична обстановка с рождените астрологични карти на всеки един от двойката. В рождествения хороскоп на всеки човек има различни показатели, които са свързани с партньорството, така наречените сигнификатори на брака, и на тях, в процеса на работа, се обръща голямо внимание. Целта е транзитиращите, движещите се в реално време, планети да бъдат благоприятно разположени към показателите на брака в личния хороскоп в дадения момент.

Движението на някои от планетите на небосвода налагат ограничения при избор на дата за брак в определени периоди от време, които всеки би могъл да отчете. Най-лесна за ориентация е Луната, която виждаме всяка нощ на тъмното небе. Големината на лунния сърп и разположението на осветената част са много красноречиви. Разположен вдясно тънък светъл сърп показва нарастваща Луна, осветен изцяло кръг е пълна Луна, а разположен вляво тънък сърп е намаляваща или така наречената разпадаща се Луна.

Луната е покровителка на майчинството и на семейното гнездо като среда за отглеждане на потомство. Луната не е само космически спътник на нашата планета, а и важен участник във всички процеси, които се извършват на нейната повърхност и в телата на нейните обитатели. Влиянието на Луната върху живота на Земята е изключително силно, тя движи водната повърхност като предизвиква приливите и отливите, тя движи и течните потоци в нашето тяло, състоящо се от близо седемдесет процента вода. Луната влияе върху настроението, върху здравето и способността ни да се възпроизвеждаме.

По време на пътуването си Луната преминава през периоди на по-голяма подкрепа за нас или на пълна липса на такава. Тя се движи най-бързо от всички участници в космичния танц. Средният лунен месец е равен на най-краткия календарен месец февруари – 28 дни, затова всяка от нейните четири фази е прието да бъде с времетраене от по 7 дена. Най-благоприятни за сключване на брак са първите две фази, когато Луната нараства, тоест когато се пълни. Но успешни бракове се сключват също така и през трета и четвърта лунна фаза, стига да има други подкрепящи астрологични обстоятелства и ефекта на намаляващата Луна да бъде  компенсирано.

Най-неблагоприятни за сключване на брак са дните в края на четвъртата фаза. Това са един или два дни, пред Новолуние и самото Новолуние, т.е. времето преди Слънцето и Луната да са в астрологичен съвпад. Тогава на нощното небе виждаме много тънък лунен сърп разположен вляво. Разпадът на Луната влияе деструктивно на много страни от нашия живот, затова това е кратък, но важен период, в който не се предприемат нови неща. Новолунията се случват 12, най-много 13 пъти за една календарна година. Предноволунието и същинското новолуние могат да се разположат в 1 или 2 дни и те трябва да бъдат избягвани за дати за брак.

Кои са тези дни за 2010 година? Разпад на Луната и новолуние имаме в дните: 14-15 януари, 13 февруари,  15 март, 13-14 април, 13 май, 11-12 юни, 11 юли,  9-10 август, 7-8 септември, 7 октомври, 5-6 ноември, 5 декември на 2010 година.

Пълнолунието, когато двете светила застават едно срещу друго, също не е подходящ момент за сключване на брак. Това е времето, когато хората са превъзбудени, конфликтни и по-често агресивни. В този момент младоженците, подложени на напрежението около предстоящата сватба, под напора на емоциите, могат да решат спонтанно да се разделят и да не стигнат до брачния олтар. В някои от пълнолунията се случват така наречените лунни затъмнения, когато Земята застава точно на линията, свързваща центровете на Луната и Слънцето, и закрива частично или напълно нощното светило от нашите очи. Това са екстремни моменти, които не са благоприятни за събирането на много хора на едно място. Пълнолуние, съчетано с частично лунно затъмнение има на 26 юни 2010г., а пълно лунно затъмнение ще има на 21 декември 2010 година.

Движението на Луната през знаците на Зодиака също не е равностойно по значение. Най-добре влияе върху брака, ако по време на сключването му тя е в някой от знаците Телец, Рак, Лъв или .

Много важен фактор за определяне на подходящ ден за сватба е планетата Меркурий, наричана от гърците Хермес, на името на бога дал на хората словото, знанието и писмеността. В астрологията Меркурий е планета, която е индикатор на интелекта и способността за общуване у човека. Но Меркурий също така управлява договарянето между хората, било то устно или писмено. Бракосъчетанието е свързано със слагането на подписи пред оторизирано от държавата лице в ритуалната зала на гражданското отделение. От този акт произтичат права и задължения за двете страни – младоженецът и булката, затова къде в този момент на небосвода се намира Меркурий, има важно значение.

Когато се изрича брачна клетва, е важно това да става при благоприятен Меркурий. В последно време някои двойки подписват и предбрачно споразумение, което още повече засилва значението на планетата. За да бъде бракът траен, Меркурий, покровителят на договорите, не трябва да бъде ретрограден, тоест движещ се назад. Реално планетата не се движи назад. Ефектът или илюзията се получва заради различните скорости, с които Земята и Меркурий се движат около Слънцето. Представа за това дава ситуация, в която сте в спрял влак и през прозореца гледате към съседен влак, който се движи във вашата посока. На вас втози момент ви се струва,че вашият влак се движи назад.

Как влияе Меркурий, когато е ретрограден? Най-напред носи предпоставка за неясноти в някоя от страните, за умишлено скрита или пренебрегната информация, за погрешна преценка на обстоятелства и за объркване в плановете. На ретрограден Меркурий се правят сделки, които са краткотрайни, поемане на ангажимент от днес за утре, бързо действие и приключване на уговорката. Брачният договор обаче е с очакването да бъде дългосрочен. Разбира се има случаи, когато е планирано обратното, обаче тогава ретроградният Меркурий може да си направи шега и да обърка сметките на някого.

Меркурий обикаля Слънцето за 88 дни. Движи се назад или е ретрограден три-четири пъти в една календарна година, или на всеки 13 месеца. Продължителността на ретроградната му фаза е от 19 до 24 дни.

Както през 2009г, така и през 2010г Меркурий е ретрограден четири пъти. И така дните, в които не е благоприятно да се сключва брак са по време на първата ретроградност, през зимата, между 27 декември 2009 и 15 януари 2010г.. Втората ретроградност е през пролетта между 18 април и 11 май. За трети път Меркурий се движи в обратна посока във времето между 21 август и 12 септември, а четвъртата му ретроградност за 2010 година е в дните от 11 до 29 декември.

В астрологията е покровителката на любовта, затова нейната позиция в един толкова важен момент, когато две обичащи се същества си дават обет един на друг, е също важна. За да бъде изпълнен с любов семейният живот, едно от основните астрообстоятелства е добре поставената . На първо място тя не трябва да е ретроградна, тоест да не се движи назад. навлиза в ретроградна фаза три пъти за пет години и затова не всяка година можем да я наблюдаваме движеща се назад. Например през 2008 г планетата на любовта няма ретроградна фаза, което е едно косвено обещание за трайност на сключените брачни съюзи през тази година. През 2010г. е ретроградна през есента между 8 октомври и 18 ноември, затова през този период не е препоръчително да се сключва брак.

Позицията на Венера по знак също е важна като най-добре изразена е нейната подкрепяща роля за брачния съюз, когато тя се движи през знаците Телец, Везни, Риби, Рак и Лъв. През 2010 г. Венера ще е в Риби през месец февруари,а през април се движи в Телец. От 20 май до 10 юли ще прекоси знаците  Рак и Лъв, а във Везни ще се движи в периода между 7 август и 8 септември 2010г.

С казаното досега не се изчерпва анализа на обективната астрологична обстановка, защото в него се включват и останалите планети Марс, Юпитер, Уран, Нептун, Плутон и Хирон, а също така много важна роля имат и взаимните им отношения, така наречените междупланетни аспекти. Измежду дните, които са освободени от неблагоприятното влияние на Меркурий, Венера и Луната има такива, в които астрологичният фон е неблагоприятен поради множество напрегнати взаимни аспекти между няколко планети.

През 2010 година между далечните планети Сатурн, Уран и Плутон ще има продължителни по своето влияние такива аспекти- квадрати и опозиция, което в голяма степен затруднява избора на подходящ ден за сключването на брак. Съсредоточаване на голям брой негативни аспекти между планетите и образуване на голям планетарен квадрат- Тау квадрат имаме през 2010 година в летните месеци -юли и август, чието влияние се проточва до края на септември.

Номерологичната оценка също трябва да бъде включена в общия анализ на всяка конкретна дата. Най-препоръчителни в това отношение са дни, чиято вибрация е под влияние на Луната- 2 , Слънцето – 1, и Венера – 6.

Съществуват и религиозни ограничения за сключване на църковен брак. Венчавка не се прави през дните на велики, богородични и коледни пости. Съботният ден, особено когато е Задушница, също не е благоприятен за сватба.

По-голямата част от казаното дотук е по отношение астрологична обстановка, която влияе върху всички хора. От дните, в които липсват неблагоприятните фактори, посочени по-горе, и които трябва да се избягват, има такива, които са неблагоприятни конкретно за определени хора, когато се съпоставят с техните рождени данни. Затова при професионален избор на подходящ ден за сключване на брак за дадена двойка е необходим прецизен анализ, в който общата астрологична обстановка се съотнася с рождените данни на всеки от двойката.

3 юли 2009г.

Статията е допълнена на 15 ноември 2009 г.

Фотография: Ивайло Тодоров

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , , , ,

539 коментара so far »

  1. Диляна каза,

    Писа на август 31, 2009 @ 17:33

    Здравейте!
    Според вас коя дата е най-подходяща за сключване на граждански и църковен брак – 20.02.2010г, 27.02.2010г., 10.04.2010 г. или 17.04.2010 г.
    Благодаря предварително!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 1, 2009 @ 10:07

    Диляна,
    от 4 те дати, които посочвате, 27 02 2010 е най-добрата.

  3. Ками каза,

    Писа на септември 1, 2009 @ 10:59

    Здравейте,
    според вас подходяща ли е датата 18.02.2010 16.00 за сключване на граждански брак?
    Благодаря предварително!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 1, 2009 @ 21:44

    Ками,
    да, добра е.

  5. константин каза,

    Писа на септември 3, 2009 @ 16:30

    Здравейте,коя дата в периода 18-28 02.2010 е най-благоприятна за сключване на брак?

  6. Светла каза,

    Писа на септември 6, 2009 @ 17:16

    Избрали сме дата за сключване на брак 14,02,2010г. това добър ден ли е? и за двамата няма да е първи брак и ни е важно този път дори звездите да са на наша страна :))

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 7, 2009 @ 10:25

    константин,
    27 02 2010 г

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 7, 2009 @ 10:58

    Светла,
    ДА :)
    за вечерна сватба.

  9. константин каза,

    Писа на септември 7, 2009 @ 17:33

    Според Вас 26.02.2010 добра дата ли е?27.02, е събота и нали се води ден на починалите?Благодаря

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 8, 2009 @ 9:43

    константин,
    събота е ден на Сатурн, а неговото влияние има много измерения, едно от които е създаване на сигурност и стабилност.
    Събота е ден на мъртвите в определени дни – Задушница, когато се отварят вратите между видимия и невидимия свят.
    Голяма част от двойките от поколението на вашите родители са се свързвали в брак в събота и статистиката може да покаже,че в повечето случаи това са дълги и здрави връзки. :)
    Да, 26 -ти е също подходяща дата за брак.

  11. Жули каза,

    Писа на септември 13, 2009 @ 12:27

    Здравейте,
    бих искала да попитам коя е по-подходяща дата за сватба, т.к още не сме се спряли окончателно:24.04.2010; 22.05.2010;23.05.2010 или 19.06.2010.
    Бладодаря предварително.

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 11:31

    Жули,
    и 4-те дати са неблагоприятни за брак.

  13. Жужи каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 14:16

    Благодаря,
    тогова от месец Май 2010,кои дати са благоприятни ?

  14. Кристина каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 16:52

    Според вас коя дата- 16.01.2010г или 23.01.2010г е по- подходяща за сключване на граждански брак? Благодаря!

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 15, 2009 @ 9:44

    Жужи,
    21 май за вечерна сватба.

  16. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 15, 2009 @ 9:56

    Кристина,
    равностойни са, и при двете дати има плюсове и минуси, не мога да дам еднозначен отговор.

  17. Биляна каза,

    Писа на октомври 2, 2009 @ 18:06

    Здравейте! Може ли да ми кажете, коя от датите е по-подходяща за сключване на брак – 10.04.2010 г. или 17.04.2010г.

  18. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 5, 2009 @ 13:17

    Биляна,
    17-ти е по-добрата дата.

  19. Pipi каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 4:58

    Здравейте, Бих искала да ви попитам как влиае на решението за брак транзитния Нептун върху Северния Лунен възел в 7 дом. Предварително ви благодаря и бадете здрава.

  20. Таня каза,

    Писа на октомври 16, 2009 @ 7:17

    Здравейте,
    Много ми хареса вашата статия и искам да попитам,дали датите 17.04.2010, 23.05.2010 и 30.05.2010 са подходящи за сватба и евентуално ,коя от тях е по-подходяща?
    Благодаря предварително.

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 16, 2009 @ 21:03

    Таня,
    от датите,които посочвате 17-ти е най-подходяща за целта.

  22. Таня каза,

    Писа на октомври 17, 2009 @ 7:01

    Благодаря много за бързия отговор.

  23. Таня каза,

    Писа на октомври 17, 2009 @ 9:34

    Имам още два въпроса относно датата 17.04.2010.От църковна гледна точка знаете ли дали е добре на тази дата да се сключват бракове,т.е дали не е задушница?В момента сам в чужбина и нямам достъп до църковен календар за 2010.И според вас има ли някакво отрицателно или положително влияние, че моята майка е родена на тази дата през 1949 година? Благодаря още веднъж.

  24. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 19, 2009 @ 9:02

    Таня,
    няма пречки за църковен ритуал на този ден.

  25. Ками каза,

    Писа на октомври 20, 2009 @ 11:11

    Здравейте отново,тъй като се налага да изместим датата по-рано от 18.02.2010, за която вече ви питах, бихте ли ми отговорили за 19.12.2009 като дата за църковен и граждански брак? Благодаря и ви желая успехи!

  26. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 20, 2009 @ 13:10

    Ками,
    от астрологична гледна точка денят е подходящ. Но, попада във времето на Коледните пости и не е за църковен ритуал.

  27. Силвия каза,

    Писа на октомври 20, 2009 @ 17:22

    Може ли да се направи сватба на 16.05.2010 или 30.05.2010.

  28. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 21, 2009 @ 11:39

    Силвия,
    тези дати не са благоприятни за сключване на брак.

  29. Силвия каза,

    Писа на октомври 22, 2009 @ 7:04

    Благодаря за отговора и имам още един въпрос,от следните дати има ли подходяща само за граждански брак , 21.03.2010 и 28.03.2010. Благодаря предварително.

  30. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 23, 2009 @ 10:25

    Силвия,
    двата дни са равностойни, имат и плюсове и минуси.

  31. kami каза,

    Писа на октомври 24, 2009 @ 21:14

    Муси,какво ви е мнението за 08.11.2009,благоприятна ли е датата за сключване на брак?

  32. Таня каза,

    Писа на октомври 25, 2009 @ 12:59

    Здравейте отново,искам да попитам дали датата 27.03.2010 е подходяща за граждански брак.Благодаря

  33. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 16:05

    kami,
    искрено казано не е от най-благоприятните,има някои напрегнати аспекти,които ме въздържат да ви я препоръчам.
    А и предния ден е архангелова задушница. Знаете,че по време на задушница се отваря портал между двата свята -физическия и нефизическия и душите на вече отишлите си установяват контакт с тези,коит са на Земята.

  34. desi каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 0:05

    Здравейте г-жо Дачева, много бих искала да ви попитам за благоприятна дата за сключване на брак 20.06.2010г., 18.07 2010г. или 25.07.2010г, август 15.08. 2010г въпреки, че нали не е добро като от 21 август до 12 септември 2010г Меркурий е ретрограден. следващите дати предпочитани за нас са 19.09. 2010г, 10.10.2010 и 17.10.2010г. Бихте ли ми отговорили, кои са подходящите дати за сключване на брак и ако са няколко да ни препоръчате коя е най…. най – добрата!. Моля Ви за помощ по въпроса и ви благодаря предварително!

  35. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 10:16

    Таня,
    да, тази дата е подходяща за сключване на брак.

  36. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 10:29

    desi,
    от всички дати, които сте посочили 20 юни е най-подходяща за целта.

  37. desi каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 10:37

    Благодаря Ви много за отговора и имам още един въпрос,за тази дата 19.09.2010 не е ли също добра, нали като ги съберем цифрите се получава 22- царското число(изчела сам жсичките Ви форуми, много са ми интересни), питам разбира се ако не се състой на 20.06 2010г Благодаря още веднъж! С Уважение.

  38. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 11:00

    desi,
    получава се 31, редуцирано до 4, а 19 само по себе си е кармично число.
    Тази дата не е благоприятна от астрологична гледна точка, защото Слънцето се включва в една тежка конфигурация от планети.
    За втори вариант бих ви препоръчала 18 юли.

  39. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 11:04

    Pipi,
    Нептун се движи много бавно и транзитите,които прави през дадени точки от хороскопа са с разтеглено и повече фоново влияние. Може в някакъв аспект да прави човек колеблив и нерешителен в този период от живота му,което се отразява и на връзките разбира се.

  40. Vesela каза,

    Писа на октомври 28, 2009 @ 15:33

    Здравейте, г-жо Дачева.
    Спрели сме се на датата 20 юни и за граждански, и за църковен брак. Има ли по-подходящи дати в периода 1 май-1 септември, предпочитаме да бъде в неделя.
    Благодаря предварително.

  41. desi каза,

    Писа на октомври 29, 2009 @ 10:12

    Здравейте! Чакам с нетърпение вашият отговот за Весела, аз да сам напълно сигурна въпреки, че вече сте препоръчали най- добрата дата. и дори имаме и втори вариант.

  42. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 29, 2009 @ 11:09

    Vesela,
    тази дата е благоприятна за сключване на брак.

  43. Pipi каза,

    Писа на октомври 29, 2009 @ 19:51

    Благодаря за отговора, Муси. “Колеблив и нерешителен” е точната дума след като преживяж един развод, но на края се спрях на 17.01.2010, веднага след тръгването на Меркури на пред. Добър ли е избора?

  44. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 30, 2009 @ 12:29

    Pipi,
    да, “обективно погледнато” е добър :)

  45. Pipi каза,

    Писа на ноември 3, 2009 @ 7:11

    Много Ви благодаря за коректния отговор, но съм отново объркана поради транзита на Южния кармичен възел (22гр.Рак) през наталната ми Луна на избраната от мен дата (17.01.2010).Какво е вашето мнение по този въпрос?

  46. Joro каза,

    Писа на ноември 3, 2009 @ 12:14

    Здравейте,
    колебаем се между датите 18.01 и 22.01 за сключване на брак, намирате ли ги за добри и ако да, все пак на коя от тях да се спрем ;)? Много ви благодаря, желая успехи!

  47. Таня каза,

    Писа на ноември 3, 2009 @ 17:09

    Здравейте отново, имам още един важен за мен въпрос и се надявам да е последен. Искаме да сключим граждански брак на 27.03.2010 и април или май месец църковен брак.След като ще сключим брак на подходяща дата,можем ли за църковния брак да изберем коя и да е дата от април или май?

  48. Гергана каза,

    Писа на ноември 3, 2009 @ 17:11

    Здравейте,подходяща ли е датата 26.03.2010 за граждански брак. Благодаря предварително

  49. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 3, 2009 @ 17:48

    Pipi,
    зависи къде се случва това, в коя част на хороскопа.

  50. Pipi каза,

    Писа на ноември 3, 2009 @ 20:06

    Транзитът на Южния кармичен възел през наталната ми Луна е в 12 дом.

  51. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 4, 2009 @ 12:23

    Pipi,
    южният възел носи спомени и отпечатъци от предишни съществувания, а в 12 дом темата се усилва. Луната в 12 дом е свързана с преживявания далеч от корените,затова може да се очакват притеснения и задръжки,които трябва на съзнателно ниво да преодолеете,да преминете през нещо, което е останало неуравновесено преди. Възможно е да са предразсъдъци, народнопсихологически ограничения или др., но нещо което ви задържа. На физическо ниво може да се изрази в здравословно неразположение, което изисква хоспитализация за някакъв период от време. Вида на изразяването зависи от това Луната кой дом управлява.

  52. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 4, 2009 @ 12:30

    Гергана,
    да, денят е подходящ за целта.

  53. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 4, 2009 @ 12:33

    Таня,
    да, доколкото подписването в брачното е дало старт на брачния ви съюз. Но тъй като с църковната церемония организирате мероприятие, в което участват повече хора, е добре да подберете подходящ ден за целта. Ако има твърде много напрегнати конфигурации, това предполага пробиви в организацията,възникване на конфликти и т.н.

  54. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 4, 2009 @ 12:41

    Joro,
    от двете дати 18-ти е по-хармоничен ден, от астрологична гледна точка, и по-подходящ за целта.

  55. Гергана каза,

    Писа на ноември 4, 2009 @ 17:20

    Благодаря за отговора и имам още един въпрос, подходяща ли е датата 15.05.2010 за слючване на църковен брак?

  56. Pipi каза,

    Писа на ноември 5, 2009 @ 8:19

    Много Ви благодаря Муси, Луната управлява моя 12 дом. Изпратих Ви маил с молба за лична консултация. Бъдете здрава.

  57. Евгения каза,

    Писа на ноември 7, 2009 @ 23:01

    Здравей Муси!
    След дълго колебание избрахме 9.04 за скючване на граждански брак, а 9.05 за ден на самата сватба и сключване на църковен брак. Подходящи ли са дните?
    Предварително благодаря!

  58. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 9, 2009 @ 12:41

    Евгения,
    9 април е подходяща дата за граждански брак.

  59. Татяна каза,

    Писа на ноември 10, 2009 @ 15:16

    Привет,
    Бих искала да се консултирам дали е подходящ ден за сватба 20.02.2010 за телец (лични данни)аз) и лъв ((лични данни) приятеля ми).

    благодаря,
    Татяна

  60. ива каза,

    Писа на ноември 16, 2009 @ 12:30

    здравейте,
    добра дата за сключване на граждански и на църковен брак ли са 06.06.10 и 29.08.10?Предварително благодаря!

  61. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 17, 2009 @ 11:11

    ива,
    и двете дати не са подходящи.

  62. Симона каза,

    Писа на ноември 20, 2009 @ 15:56

    Здравейте!
    Искам да попитам – дати 04.06.2010 подходяща ли е (освен, че луната намялава доколкото разбирам няма други пречки). Благодаря предварително за отговора

  63. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 21, 2009 @ 21:14

    Симона,
    денят е подходящ за сключване на брак.

  64. ива каза,

    Писа на ноември 23, 2009 @ 0:00

    Привет отново,
    каква е причината 06.06.2010 :(?

  65. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 23, 2009 @ 0:21

    ива,
    проблемът е в Луната и в цялостната астрологична обстановка. Луната е в Овен в 4 четвърт, но лошото е че преминава през съвпад на Юпитер и Уран в началото на Овен,които в това време са и в опозиция на Сатурн и в квадрат към Плутон. Затова не ви препоръчвам този ден.

  66. Георги Димитров каза,

    Писа на ноември 26, 2009 @ 22:05

    Бих искъл да ви попитам дали е подходяща датата 18.09.2010г. за сватба. Ако не е бихте ли ми дали някаква друга дата стига да е някъде между август и септември.

  67. Светлана каза,

    Писа на ноември 27, 2009 @ 12:18

    Здравейте!
    Искам да попитам – дата 07.02.2010г подходяща ли е за сключване на брак?

  68. звезделина каза,

    Писа на ноември 27, 2009 @ 13:46

    Кой ден е подходящ за сключване на граждански и църковен брак- 23.05.2010, 30.05 2010, 27.06.2010

  69. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 28, 2009 @ 11:38

    Георги Димитров,
    денят е подходящ за целта.

  70. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 28, 2009 @ 11:40

    Светлана,
    денят е подходящ за целта.

  71. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 28, 2009 @ 11:50

    звезделина,
    от трите дати, които посочвате 30 май е най-подходяща.

  72. Камен каза,

    Писа на ноември 28, 2009 @ 21:16

    Здравей Муси!
    Колебаем се между 24.01.2010, 31.01.2010, 07.02.2010 и 21.02.2010? Какво ви е мнението Муси,коя от датите е най-благоприятна за сключване на брак? Благодаря предварително!

  73. бисерка каза,

    Писа на ноември 29, 2009 @ 21:36

    здравейте кой ден е подходящ за брак и ще зачена ли скоро защото вече се притеснявам малко благодаря бъдете здрави

  74. Жужи каза,

    Писа на ноември 30, 2009 @ 10:40

    Здравейте,
    бих искала да попитам през месец юни кои са датите подходящи за
    сключване на граждански и църковен брак в един ден

  75. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 30, 2009 @ 12:34

    Камен,
    от четирите дати, които сте посочили, 21 февруари е най-подходяща за целта.

  76. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 30, 2009 @ 12:34

    бисерка,
    Жужи,
    посочете дати.

  77. Жужи каза,

    Писа на ноември 30, 2009 @ 15:18

    Здравейте,
    бих искала да попитам през месец юни кои са датите подходящи за
    сключване на граждански и църковен брак в един ден-05.06,06.06,
    12.06,13.06,
    19.06,20.06,
    26.06,27.06.2010

  78. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 1, 2009 @ 12:26

    Жужи,
    от всичките дати, които посочвате, 20 юни е най-подходяща.

  79. Радина каза,

    Писа на декември 1, 2009 @ 15:28

    Здравейте!

    Бих искала да пипитам за дата, подходяща за сключване на брака ни:
    аз съм зодия телец(лични данни)
    приятелят ми е зодия овен(лични данни)

    Спряли сме се на:

    17.02.2010 – граждански брак
    или
    20 или 21.02 2010 – граждански или/и църковен
    23 или 24.05.2010 – граждански и църковен
    4.07.2010 – граждански и църковен

    Благодаря предварително за съвета!
    С уважение

  80. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 2, 2009 @ 14:04

    Радина,
    от всичките дати, които посочвате, 24 май е най-подходяща като обективна астрологична обстановка.

  81. ива каза,

    Писа на декември 5, 2009 @ 16:14

    Обръщам се към Вас тъй като имате редица публикации относно сатурновите кризи.Може ли да кажете нещо и за влиянието на така наречените сатурнови дупки–периода около рожденния ден на всеки човек и това неподходящо време за сключване на брак ли е?Чула съм, че сътурновите дупки са два пъти годишно, но намирам противоречива информация относно тяхната продължителност и влияние…
    Предварително благодаря!

  82. Елеонора Цветанова каза,

    Писа на декември 7, 2009 @ 13:32

    Здравейте. Не съм в първа младост,но едва сега мъжете ме забелязаха. В момента имам петима ухажори…с единия дори контактите ни са и интимни… Разведена съм от седем год. Не съм контактувала с много мъже,но като всеки нормален човек и аз искам да има до мен човек,който да ме приеме такава – каквато съм…не мисля,че съм от тези,с които е невъзможно съжителството,но нещо в мен плаши мъжете… Може би това,че съм много силна жена… Интересува ме,между мъжете,които в момента ме ухажват,ще намеря ли човека,който търся??? Може би изложих всичко по много сложен начин,но се надявам да ме разберете и да получа отговор на въпроса си. Желая Ви здраве и добър късмет.

  83. Елеонора Цветанова каза,

    Писа на декември 7, 2009 @ 13:34

    п.п. забравих да упомена род. съм на 11 02 1966г.

  84. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 7, 2009 @ 14:21

    Елеонора Цветанова,
    вие сте в Лична година 6 и това което ви се случва е напълно в реда на нещата. Прочетете Любовен хороскоп за Лична година 6 :)
    Лична астроконсултация по тази или друга тема се поръчва на mussydacheva@abv.bg

  85. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 7, 2009 @ 14:33

    ива,
    темата “сатурнова дупка” съм коментирала на много места в сайта – “Сатурнови кризи”, “Сатурн в Дева”, “Венера и какви жени харесват мъжете” и вероятно към други статии.
    В “сатурнова дупка” преди рождения си ден попадат хора, които имат така нареченото ранено Слънце. Рожденото им Слънце има напрегнати аспекти – съвпад, квадрат или опозиция с някой от малфакторите Марс, Сатурн, Уран и Плутон и това е в общия случай, защото може да има и други влияния. По-силно се усеща преди рождения ден поради наслагването на сатурново влияние от последния, сатурнов период на личната жизнена година. Дните преди рождения ден при такива хора са неблагоприятни за много неща, включително и за сключване на брак.

  86. ива каза,

    Писа на декември 7, 2009 @ 18:14

    родена съм на 17.07.1980 имам ли ранено слънце– т.е неподходящо ли е сключването на брак 55 дни преди рожденния ми ден?

  87. Елена каза,

    Писа на декември 8, 2009 @ 10:38

    Здравейте, благодаря за статията!!! Бих искала да попитам: подходяща ли е датата 16.01.2010 за граждански брак? Благодаря предварително.

  88. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2009 @ 10:46

    ива,
    зоната на влияние на сатурновата дупка е около седмица преди рождения ден. Да, имате ранено Слънце от квадрата му с рождения ви Плутон, но на дължина съответна на 55 дни преди раждането нямате рождена проблемна точка. А това че транзитното Слънце може да бъде в сатурновия период на личната ви жизнена година не е лошо, напротив, в този период се правят сериозни неща- като сключването на брак например :)

  89. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 9, 2009 @ 11:08

    Елена,
    ако няма друга възможност, става. Има и плюсове и минуси.

  90. iva каза,

    Писа на декември 9, 2009 @ 13:17

    привет отново,
    бих искала да попитам ако гражданския и църковния брак са в различни дни могат ли да се избегнат неблагоприятни влияния? И ако е така кой от двата брака би бил по-важен?Пр.Ако бъде сключен граждански брак при подходяща астрологична обстановка, а тържеството и църковния брак са в друг ден? Църквата наложи църковните бракове да се сключват в неделя или понеделник и много стесни възможните дати…
    Предполагам, че за граждански брак е много важно положението на Меркурий, така ли е и за църковния и кое е важно за него?
    Предварително благодаря!

  91. natalia каза,

    Писа на декември 9, 2009 @ 22:21

    Здравейте,коя от датите е по-благоприятна за граждански брак -26.02 2010 или 20.03?
    Благодаря

  92. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 10, 2009 @ 12:43

    iva,
    няма два брака :) Сключването на брак се прави в съвета и това е административен акт,който узаконява вашата връзка, като й придава значимост в социалната среда. Имате брак и без да е извършен църковен ритуал. Църковният ритуал създава обвързаност на религиозен принцип и е толкова по-значим, колкото повече имате такава нагласа. Двете събития могат да бъдат проведени заедно или поотделно, като пак първото е това в гражданското отделение. Предполагам,че си давате сметка,че нито едното от тях няма да има голяма сила, ако няма истинска духовна връзка между двама ви.
    Като събитие слагането на подписите в гражданското е по-важното и за него се проследява разположенето на съответните планети- Меркурий, Луната, Венера, Юпитер и другите… За църковния ритуал е добре да се подбере подходящ ден, ако се прави отделно, защото се разглежда като събитие, в което участват повече хора и неблагоприятният астрологичен фон може да доведе до дезорганизация, конфликтност и напрежение сред организаторите и участниците :)

  93. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 10, 2009 @ 12:55

    natalia,
    въпросът за вас ли се отнася или за някой друг?

  94. ива каза,

    Писа на декември 10, 2009 @ 14:17

    ЗДРАВЕЙТЕ,
    МОЛЯ ЗА КОНСУТАЦИЯ ЗА СЛЕДНИТЕ ДАТИ:
    16.04,23.04 И 30.04 ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА ЗА ГРАЖДАНСКИ БРАК?
    23.05 ПОДХОДЯЩ ЛИ Е САМО ЗА ЦЪРКОВНА СВАТБА И ТЪРЖЕСТВО ИЛИ 30.05 Е ПО-ДОБРАТА ДАТА?
    ПОЗДРАВИ

  95. Juja каза,

    Писа на декември 11, 2009 @ 9:59

    Подходяща ли е дата 14.02.2010 за сключване на брак. Благодаря предварително!

  96. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 11, 2009 @ 11:18

    ива,
    от посочените дати най-подходящи за целта са 16 04 и 30 05.

  97. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 11, 2009 @ 11:19

    Juja,
    Да! :)

  98. natalia каза,

    Писа на декември 11, 2009 @ 11:34

    За мен

  99. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 11, 2009 @ 11:43

    natalia,
    26 02 е по-добрата дата.

  100. zina каза,

    Писа на декември 11, 2009 @ 15:41

    здравейте,
    интересувам се коя от датите е най-подходяща за църковен и граждански брак за дъщерями.дарите са :18.07, 25.07 и 01.08.
    Родена е на 17.07 а приятеля и на 02.08
    Благодаря!

  101. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 12, 2009 @ 14:31

    zina,
    на 18-ти обективната астрологична обстановка е най-благоприятна за целта.

  102. Георги Димитров каза,

    Писа на декември 16, 2009 @ 2:48

    Извинявайте, че ще ви попитам пак, но със бъдещата ми съпруга решихме да преместим датата за сватбата за по рано от септември и сме се спряли на две дати – 15.05.2010г. и 05.06.2010г. Коя от двете дати е по-подходяща според вашето компетентно мнение ?

    Благодаря ви предварително за отговора.

  103. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 16, 2009 @ 11:42

    Георги Димитров,
    датата през май е по-благоприятна.

  104. kremy каза,

    Писа на декември 16, 2009 @ 17:38

    Здравейте,
    от отговорите по-горе определяте 14.02.2010 като подходяща за брак дата, затова се спряхме и на нея, но в този ден доста планети са в съвпад и съответно правят опозиция с Юпитер от радикса ми, в случая това налага ли избор на друга дата или не е фатално ;-)?
    Благодаря!

  105. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 17, 2009 @ 1:29

    kremy,
    налага не, но е препоръчително.

  106. Кристина Недева каза,

    Писа на декември 18, 2009 @ 17:52

    здравейте,
    интересувам се дали датата 17.07.2010 е подходяща за църковен и граждански брак?

  107. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 19, 2009 @ 13:02

    Кристина Недева,
    това е събота и трябва да попитате в църквата, която сте си харесали, дали ще извършат ритуала.

  108. Кристина Недева каза,

    Писа на декември 21, 2009 @ 8:14

    говорих вчера със служителката в сърквата и тя каза, че няма проблем. А според вас датата подходяща ли е?

  109. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 21, 2009 @ 11:51

    Кристина Недева,
    като астрологична обстановка- да.

  110. Нора Тотина каза,

    Писа на декември 25, 2009 @ 23:56

    Здравейте,искам да попитам кои дати са най подходящи за сключване на брак през месец май 2010 г.
    Аз сам козирог((лични данни))а годеникат ми е телец((лични данни)
    Благодаря ви предварително!

  111. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 27, 2009 @ 15:59

    Нора Тотина,
    посочете дати.

  112. Нели каза,

    Писа на декември 27, 2009 @ 18:10

    Здравейте,искам да попитам 10.07.2010г. подходяща дата за сватба ли е?Благодаря ви предварително!

  113. Нора Тотина каза,

    Писа на декември 28, 2009 @ 21:47

    Интересува ме конкретно 21.05.2010

  114. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 28, 2009 @ 22:05

    Нели,
    не, не е подходящ. Това е ден преди Новолуние.

  115. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 28, 2009 @ 22:08

    Нора Тотина,
    да, денят е подходящ, макар че има доста напрегнати аспекти.

  116. Йоана каза,

    Писа на декември 28, 2009 @ 23:03

    Здравей Муси,
    искам да попитам подходящи ли са датите 23.05.2010 или 30.05.2010 за сключване на брак?
    Аз съм родена на (лични данни) а той (лични данни)

    Йоана

  117. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 29, 2009 @ 12:25

    Йоана,
    излишно е да си пишете рождените дати, тъй като “избор на дата за брак според рождените данни” се прави в самостоятелна астроконсултация и не тук в сайта.
    Астрологичната обстановка и на двете дати е много напрегната, но ако трябва да се избира само между тях двете, то втората е относително по-благоприятна.

  118. Нели каза,

    Писа на декември 30, 2009 @ 17:36

    Благодаря ви за отговора,искам да попитам и за датите 17.07.2010 и 24.07.2010 г.подходящи ли са?

  119. Евгения каза,

    Писа на януари 2, 2010 @ 16:25

    Здравей Муси,коя от двете дати е по-подходяща за сключване на граждански брак 9.04 или 11.04?
    Нали през тези дни Венера е в Телец?
    Благодаря!

  120. katerina каза,

    Писа на януари 2, 2010 @ 22:34

    Здравей Муси коя от тези дати 27.03 или 03.04,17.04 ,24.04 или 01.05 Благодаря.

  121. деница каза,

    Писа на януари 2, 2010 @ 23:32

    Здравеите искам да попитам дали 22.09.2010г. е подходяща за сключване на брак,тъй като много държим на нея.Благодарим ви предварително!:)

  122. Дори каза,

    Писа на януари 3, 2010 @ 14:03

    Здравейте Муси,
    подходяща ли е за сключване на Граждански и Църковен брак датата 29.08.2010г или е по-добре да изберем дата в началото на септември?
    Благодаря предварително!

  123. Vania каза,

    Писа на януари 3, 2010 @ 21:18

    Здравейте Муси,

    подходяща дата ли е 05/09/2010?
    Предварително благодаря!

  124. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 14:23

    Нели,
    да, макар че общият астрологичен фон по това време е напрегнат. В събота е възможно да ви откажат извършване на църковен ритуал.

  125. Руми каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 15:10

    Муси, искам да питам, дали датата 10.02.2010 е подходяща за сключване на граждански брак?
    Благодаря:-)))

  126. ани каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 15:12

    здравейте,знам,че е далеко датата която сме си избрали за сватбен ден граждански и църковен брак,но работим зад граница и сме зависими от туристическия сезон.Датата е 3 октомври ,неделя-2010, Анелия- рож.дата (лични данни) и Дилян -рож.дата (лични данни) Дали е добра тази дата за нас?

  127. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 16:00

    Евгения,
    двете дати са равностойни, имат и плюсове и минуси, но стават за целта :)
    Да, Венера е в Телец в този период.

  128. desi каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 16:58

    Здравейте, Бих искала да ви попитам коя от двете дати е по благоприятна за сключване на граждански брак и сватбено тържество 25.07.2010 и 15.08.2010 ( Успение Богородично). Благодаря предварително!

  129. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 18:33

    katerina,
    17-ти.

  130. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 18:37

    деница,
    има твърде много напрегнати аспекти в този ден, не ви го препоръчвам.

  131. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 18:41

    Дори,
    не е подходяща датата- Меркурий е ретрограден.

  132. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 18:42

    Vania,
    не е подходяща датата- Меркурий е ретрограден.

  133. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 18:48

    desi,
    на 25-ти астрологичната обстановка е по-хармонична, макар че е пълнолуние.

  134. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 18:55

    Руми,
    не съвсем, търсете друга дата.

  135. Miroslav каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 21:35

    здравейте г-жо Дачева искам да ви попитам коя от датите е най подходяща
    04.06.2010 , 05.06.2010 , 06.06.2010 , 11.06.2010 , 12.06.2010 , 13.06.2010. За църковен и граждански брак . Благодаря ви предварително

  136. Мария каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 12:54

    Здравейте!Моля да ми помогнете да направя най-правилния избор на дата за венчавка,като имаме сключен граждански брак на 07.10.2007.която мисля,че не беше много подходяща!Аз съм родена (лични данни),а съпругът ми на (лични данни).Благодаря предварително!

  137. Милица каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 13:49

    Здравейте!
    Бихте ли ме посаветвали коя е най-подходящата дата за склучване на граждански брак през месец февруари 2010!
    предварително благодаря :)

  138. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 14:54

    Miroslav,
    ограничете се до 4 дати.

  139. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 14:56

    Мария,
    въпросът ви не е за тук, а за лична астроконсултация.

  140. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 14:56

    Милица,
    посочете дати

  141. ани каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 18:18

    явно мене ме пропуснахте,може ли да ми кажете 3.10.2010 добра дата ли е за сватба? Благодаря

  142. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 18:55

    ани,
    астрологичната обстановка на тази дата е напрегната и не е препоръчителна за сключване на брак.

  143. Милица каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 21:09

    насрочихме дата за 1.02.2010 в 11 часа.
    подходяща ли е датата

  144. светла каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 21:53

    Здравейте, Муси
    искам да попитам коя от датити е по-подходяща за брак: 6.03.2010 или 13.03.2010.Благодаря предварително!

  145. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 11:23

    Милица,
    в основните параметри ДА

  146. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 11:29

    светла,
    6-ти е по-добрата дата

  147. Miroslav каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 12:29

    04.06.2010 , 05.06.2010 , 06.06.2010 .. коя от тия дати е най подходяща за църковен и граждански брак.. благодаря предварително :)

  148. Симона каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 16:35

    Здравейте г-жо Дачева,
    с бъдещия ми съпруг искаме да сключим брак в края на юли или през август. Моята рожденна дата е (лични данни), а неговата е (лични данни)
    . В един руски сайт като подходящи дати ни излизат 24.07.2010 и 21.08.2010. Моля посъветвайте ни коя е по-добра дата за нас.
    Благодаря предварително!

  149. Симона каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 16:37

    Имах предвид от тези двете, ако не е станало ясно.

  150. natalia каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 16:44

    Здравейте и за много години!
    Бихте ли ми помогнали да избера подходящ час за 26.02 за подпис.

  151. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 16:59

    Miroslav,
    и при трите има напрегнати аспекти, но 6-ти е най-добрата.

  152. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 17:02

    Симона,
    на 21 август Меркурий е ретрограден, така че остава другата дата,имам предвид като обективна астрологична обстановка, а не свързана с вашите рождени дати.

  153. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 17:03

    natalia,
    между 12 10 и 12 40 часа

  154. деница каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 19:10

    Здравейте госпожо Дачева,благодаря ви за отговора.Напрегнатите аспекти на 22.09.2010г с конфликтност по време на деня ли са свързани?Датите 26.09.2010 и 30.09.2010г по-добри ли са от астрологична гледна точка или напротив да оставим така желаната от нас дата,която междувременно е и рожденна за моят бъдещ съпруг.
    Благодаря ви отново!

  155. Мария каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 19:30

    Здравейте г-жо Дачева, избрали сме за дата на сключване на брака 23.05.2010, моля кажете ми подходяща ли е?
    Благодаря предварително.

  156. Мария каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 23:47

    И как бих могла да я направя тази лична астроконсултация?

  157. Паулина каза,

    Писа на януари 7, 2010 @ 9:40

    Здравейте,

    Днес записах дата за граждански брак – 08.05.2010г.. Колебаех се дали да не избера 15.05.2010.
    Коя от двете дати е по-подходяща и дали да не я сменя ако имам тази възможност?

    Благодаря,
    Поли

  158. :Мина каза,

    Писа на януари 7, 2010 @ 9:43

    Г-жо Дачева,

    моля Ви за мнение относно сватба на 11 Септември 2010г.
    Аз съм родена на (лични данни), а приятеля ми на (лични данни)
    Благодаря Ви предварително!

  159. Martines каза,

    Писа на януари 7, 2010 @ 17:37

    Здравейте госпожо Дачева,искам да ви попитам дали датите 19.09.2010г,27.09.2010,03.10.2010г.за сключване на граждански и църковен брак и по-точно коя от тях да изберем?Ние най много държим на 03.10.2010г.Благодаря ви предварително.

  160. Лиляна каза,

    Писа на януари 7, 2010 @ 19:44

    Здравейте, бих искала да попитам дали дата 21.06.2010 г. е подходяща за склчване на граждански брак.
    Предварително благодаря!

  161. деница каза,

    Писа на януари 7, 2010 @ 23:06

    Здравейте г-жо Дачева,понеже вече наистина се объркахме, защото разбрахме ,че църковен брак се разрешава само в дните понеделник и неделя, искам да ви попитам последно за мнението ви за датите 19.09.2010г,27.09.2010г, 03.10.2010г дали са подходяши за сключване на граждански и църковен брак и по-точно коя от тях е най-благоприятна?

  162. Боряна каза,

    Писа на януари 8, 2010 @ 9:12

    Коя от датите 03.07.2010, 04.07.2010 е подходяща за сключване на граждански и църковен брак?

  163. Деляна каза,

    Писа на януари 8, 2010 @ 13:51

    Здравейте г-жо Дачева!
    Подходяща ли е датата 06.06.2010г. за брак? И коя е най-подходяща по принцип за нас двамата? Аз съм родена на (лични данни) а приятеля ми на (лични данни)
    Благодаря много предварително!

  164. Христина каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 15:58

    Здравейте,
    бих искала да Ви попитам коя дата е най-подходяща за сключване на граждански брак и сватбено тържество през юни. М
    оята дата на раждане е 28.06.1982р а на моето момче – 24.08.1984г. Благодаря Ви предварително!

  165. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 19:37

    деница,
    да, денят 22 -ри е напрегнат за много неща, включително и за сключване на брак, защото това остава рождената астрологична карта на вашия брак.
    На 26 и 30 ситуацията е още по-сложна.

  166. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 19:49

    деница,
    от трите дати 27-ми е най-добрата.

  167. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 20:46

    Мария,
    датата не е подходяща.
    В този ден Луната макар да е възходяща, т.е. във втора четвърт, активира Голям кръст от планети и астрокартата на деня е изпълнена с квадратури и опозиции.

  168. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 20:51

    Паулина,
    15-ти е подходяща дата, 8-ми не е.

  169. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 20:54

    :Мина,
    11 септември е в зоната на ретроградност на Меркурий. Не е нужно да си пишете рождените дати.

  170. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 20:55

    Martines,
    на този въпрос е отговорено.

  171. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 20:59

    Лиляна,
    има напрегнати апекти, но може да се определи като добра дата.

  172. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 21:08

    Боряна,
    3-ти е относително по-добра.

  173. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 21:14

    Деляна,
    не е подходяща, и е коментирана много пъти.

  174. Деляна каза,

    Писа на януари 10, 2010 @ 13:30

    Подходяща ли е датата 20.06.2010г. за сключване на брак?

  175. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 10:51

    Деляна,
    да, в общи линии.

  176. Жени каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 15:02

    Здравейте,

    Коя от датите е най-подходяща за сключване на брак:15.05.2010,22.05.2010,29.05.2010, и каква да е сватбата(дневна или вечерна).Благодаря!!!

    Поздрави,
    Жени :)

  177. Борисова каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 16:12

    Здравейте,
    За 2011 може ли да питаме? :)

    Приятен ден!

  178. Мария каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 16:30

    Здравейте, бих искала и аз да попитам коя от датите, на които сме се спрели, е най-подходяща за брак: 29.05.2010, 12.06.2010 или 19.06.2010? И при трите случая планираме да е вечерна сватба.

    Поздрави,
    Мария

  179. Изабела каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 17:38

    Здравейте,

    Коя от датите е по-подходяща за сключване на брак: 17.04.2010 или 17.07.2010. Планираме гражданския ритуал да е в 15.30ч, като всичко ще е в един ден.
    Предварително благодаря!

    Поздрави,
    Изабела

  180. деница каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 22:31

    Много Ви благодаря ви за отговора:) Оначава ли това да нямам притеснения относно позицията на луната на датата 27.09.2010г., която е стара и намаляща ,защтото при избора това ме притесняваше или може би има тънкост която омекотява тази позия и аз пропускам:)
    Отново благодарности за помоща:),бъдете здрава!!!

  181. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 23:52

    Жени,
    15-ти, вечерна.

  182. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2010 @ 23:57

    Мария,
    и трите дати не са подходящи.

  183. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2010 @ 0:08

    Изабела,
    през април е по-подходяща датата.

  184. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2010 @ 0:18

    деница,
    от трите дати тази е най-добрата. На 19-ти светилата са ранени и номерологията е неблагоприятна, на 3-ти е още по-зле ситуацията. Така че остава 27-ми, където ситуацията е малко по-добра, а и Луната е намаляваща, но все още в 3 та четвърт и в Телец.

  185. natalia каза,

    Писа на януари 12, 2010 @ 10:22

    Здравейте отново,
    часът на 26.02. който ми препоръчахте е зает /12-12.40/,така,че трябва да избирам час до 11ч.Моля за съвет

  186. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2010 @ 10:42

    natalia,
    8 30-9 30, след това изгрява Близнаци и не е препоръчително. Друг вариант е в следобедните часове, там има по-голяма свобода.

  187. Xristina каза,

    Писа на януари 12, 2010 @ 21:02

    Здравейте г-жо Дачева,
    според Вас добра ли е датата 19.06.2010г. за сключване на граждански брак и тържество? Моята рождена дата е (лични данни)., а на годеника ми – (лични данни) Много Ви благодаря!

  188. Розина каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 8:31

    20.08.2010 добра дата ли е за сключване на граждански брак и сватба?
    Предварително благодаря!

  189. Дияна каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 12:04

    Много ни е тудно да си изберем дата за сватбата ни.Мислехме да е на 22 май 2010г.Но на 15 май 2010г. става година от смтрта на дядо ми и незнам дали е уместно.Моля ви да ми отговорите лично на e-mail-а ми.Благодаря ви предварително

  190. kremy каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 14:40

    Здравейте,
    за 14.02 препоръчвате сватбата да е вечерна, но единствената възможност, която ни посочват е 12.00, другите часове са заети, това променя ли нещата? Много си харесахме тази дата за подпис и ми се ще да не я променям повече след доста колебания за подходящ ден.
    Благодаря.

  191. Мария Петкова каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 14:47

    ще сключваме граждански брак на 04.02.2010 дали сме избрали подходяща дата?предварително ви благодаря

  192. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 20:18

    Xristina,
    тази дата вече е коментирана. Не разбирам защо си пишете рождените дати след като не знам вече колко пъти обяснявам, че “Избор на дата за сключване на брак според рождените данни” се прави в лична астроконсултация, която се поръчва на mussydacheva@abv.bg

  193. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 21:24

    Диана,
    20-ти не е благоприятна дата за брак.
    Няма нищо неудобно да правите сватба една година след като дядо ви си е заминал. Дори вероятно на този ден той ще бъде около вас и ще ви се радва. Но не ходете на гробище по помени и други поводи в периода около сватбата си и поне една година след това.

  194. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 21:30

    Розина,
    не съвсем, има много напрегнати аспекти, включващи Луната,Венера,Слънцето…

  195. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 21:38

    kremy,
    има причина да ви препоръчам вечерна сватба. Това е ден на новолуние, което се случва в ранните часове на деня. На обяд Луната преминава в Риби, което е по-добре от последните градуси на Водолей.

  196. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 21:41

    Мария Петкова,
    Да :)

  197. Vania каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 23:29

    Здравейте,
    за втори път се обръщам към Вас. Моля да коментирате датите 12.09.2010, 18.09.2010 или 17.10.2010.
    Благодаря!

  198. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 14, 2010 @ 1:10

    Vania,
    12-ти е най-добрата.

  199. Рози каза,

    Писа на януари 16, 2010 @ 9:31

    Здравейте,
    13.08, 14.08 или 15.08.2010 благоприятни ли са за сключване не брак?
    Благодаря!

  200. eli каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 11:06

    Здравейте!Най-накрая решихме да станем семейство,но страхът от избора на дата ме тормози,Искаме да е 01.05.2010,но май не е удачна.Има ли подходящи дни през този месец?Благодаря:)

  201. Pavlina каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 12:16

    Здравейте,колебая се между две дати за сключване на брак 20.06.2010 и 21.06.2010 аз съм родена на (лични данни) Балчик,той на (лични данни). Добрич. Благодаря ви предварително.

  202. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 14:35

    Рози,
    14-ти за граждански.

  203. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 14:43

    eli,
    прочетохте ли статията, под която пускате въпроса си? Меркурий е ретрограден на този ден.

  204. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 14:50

    Pavlina,
    като обективна обстановка двете дати са равностойни и са подходящи за целта.

  205. Моника каза,

    Писа на януари 19, 2010 @ 12:15

    Здравейте,

    Подходяща ли е датата 17.09.2010 за сключване на граждански брак?

    Благодаря!

  206. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 19, 2010 @ 12:18

    Моника,
    да, подходяща е.

  207. Звезда каза,

    Писа на януари 19, 2010 @ 18:04

    Здравей те, ние се спях ме на датите 16.05.2010, 30.05.2010, 06.06.2010. Коя дата да изберем

  208. иванова каза,

    Писа на януари 19, 2010 @ 18:20

    коя дата е подходяща за сключване на брак 13.06 или 20.06

  209. zina каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 0:04

    здравейте,
    във форума многократно казвате,че 18.07 е подходяща дата, но виждам юе се намира в периода на венера в дева/това как би се отразило на брака?
    освен деня съм чула че е важно да бъде съобразен и часа на подписване.На 18.07.2010 кои са неблагоприятните часове, които трябва да се избягват?
    Предварително благодаря!

  210. Danito каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 10:56

    Здравейте отново решихме да станем семейство,искам да попитам дали датата 12.02.2010 е подходяща за граждански брак.Благодаря

  211. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 11:43

    Звезда,
    иванова,
    от всичките дати, които посочвате – 20-ти е най-подходяща.

  212. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 11:48

    Danito,
    денят е при разпадаща се Луна и не е подходящ

  213. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 12:17

    zina,
    “във форума многократно казвате,че 18.07 е подходяща дата”
    къде по-точно многократно съм посочвала тази дата като подходяща?
    През юли астрологичната обстановка е много напрегната и ако съм посочвала 18 ти,то е било в съпоставка с други по-неблагоприятни дати. Интересно ми е все пак да ми цитирате къде го прочетохте това в сайта.
    Венера в Дева, макар и не в най-силна позиция, влияе добре на брачните отношения, защото задава отзивчивост и състрадателност между партньорите.
    Да, часът на подписване също е важен и в личните астроконсултации по темата, посочвам препоръчителен часови пояс. Той обаче се преценява според наталните карти на младоженците. Има ограничения и от работното време на брачното отделение. Има и астрологични ограничения като на асцендента например да няма малфактори и мн. други.

  214. диляна каза,

    Писа на януари 23, 2010 @ 19:05

    Здравейте бих искала да попитам
    коя дата е подходяща за сключване на брак 13.06.2010, 20.06.2010 или 27.06.2010

  215. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 24, 2010 @ 11:48

    диляна,
    и при трите има проблемни конфигурации, но 20-и е най-добрата.

  216. didi84s каза,

    Писа на януари 24, 2010 @ 17:51

    Здравейте отново,
    тъй като казвате, че 20.06.2010 е най добрата от тези които съм изброила, бих искала да попотам за 06.06.2010 дали е по-добра дата от 20.06.2010.

    Благодаря Ви предварително.

  217. никита каза,

    Писа на януари 25, 2010 @ 12:55

    Здр.бихте ли ми казали коя е най-подходяща дата да родя-между 1-ви и 15 март 2010год.И коя е най-подходяща дата за сватба-през юни месец 2010год.Благодаря.

  218. Ренката каза,

    Писа на януари 25, 2010 @ 12:58

    Мила didi84s защо не се разходиш по коментарите и да видиш колко пъти е питано за тая дата 6 юни. Айде не злоупотребявайте с търпението на всички, а пък за Муси не знам как ви трае. Едни и същи дати се обсъждат по сто пъти. Тъпи ли сте мързеливи ли сте или да не изпуснете авантата а ???

  219. didi84s каза,

    Писа на януари 25, 2010 @ 13:46

    Извинявай мила Ренка,
    но въпроса ми не е отправен към ТЕБ, така, че не се занимавай моля те с мен, а си гледай твойта работа, която явно е да четеш форуми по цял ден. Най – добре си намери работа и не се занимавай с мен.

  220. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 26, 2010 @ 11:00

    didi84s,
    не, не е по-добра дата

  221. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 26, 2010 @ 11:01

    никита,
    месец юни е коментиран много пъти, прочетете и си изберете.

  222. didi84s каза,

    Писа на януари 26, 2010 @ 11:47

    Благодаря Ви г-жо Дачева.

    Успешен ден.

  223. Анета Маринова Миткова каза,

    Писа на януари 26, 2010 @ 17:53

    Приятелят ми е роден на(лични данни), а аз на (лични данни). Интересува ме кои дати от месец март са подходящи за сключване на брак?

  224. iva каза,

    Писа на януари 28, 2010 @ 10:14

    здравейте,
    датата 16.07 подходяща ли е за граждански брак?
    Благодаря!

  225. desita каза,

    Писа на януари 29, 2010 @ 21:04

    Здравейте, ние се спряхме на датите 19.09.2010, 17.10.2010. Коя от датите е по-добра?

  226. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 11:33

    iva,
    не, не е, Луната е в много неблагоприятна позиция.

  227. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 12:31

    desita,
    отговаряла съм на няколко ваши въпроса по темата-брак, включително съм коментирала и посочените сега от вас дати. Моля ви не злоупотребявайте с възможността за безплатна астроконсултация. И двете дати не са благоприятни.

  228. iva каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 13:00

    здарвейте отново Госпожо Дачева,
    нали на 12.07 е новолуние.Каква е причината на 16.07 луната да е в неблагоприяатна позиция?
    Благодаря!

  229. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 13:30

    iva,
    да, така е, Луната е в първа четвърт,което по принцип е добре за сключване на брак.Проблемът е, че е в “клещите” на малфакторите Марс и Сатурн, т.е. между тях , в съвпад, заедно и поотделно в рамките на деня. В допълнение Луната се включва към Тау квадрата между Сатурн, Плутон и Уран-Юпитер.

  230. maia каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 13:37

    подходяща дата ли е 15.10.2010 за сключване на брак

  231. Мария Георгиева каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 21:36

    Здравейте!
    Според вас коя дата е най-подходяща за сключване на граждански и църковен брак през месец август 2010г. Аз се колебая между две дати – 22.08.2010 или 29.08.2010г.Благодаря ВИ предварително за съвета.

  232. Мария каза,

    Писа на януари 31, 2010 @ 21:06

    Здравейте,

    Коя от датите е най-подходяща за сключване на брак:
    16.05.2010,23.05.2010,30.05.2010,06.06.2010г.
    Предварително благодаря!

  233. Деница каза,

    Писа на януари 31, 2010 @ 23:23

    Здравейте,нашата сватба вече е организирана за 20.02.2010г. само граждански брак,вечерна.И поради напредналата бременност датата вече не може да бъде променяна,каква е вашата прогноза за датата?Моята рожденна дата е (лични данни).,а неговата (лични данни).

  234. георги каза,

    Писа на февруари 1, 2010 @ 11:40

    Здравейте,
    добра дата за сватба ли е 24.05(понеделник)?Благодаря!

  235. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 1, 2010 @ 13:17

    maia,
    не!

  236. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 1, 2010 @ 13:21

    Мария,
    всички дати, които посочвате, вече са коментирани.

  237. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 1, 2010 @ 13:26

    георги,
    ДА!

  238. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 1, 2010 @ 13:29

    Деница,
    и освен на вас, на кого друг би била интересна и полезна тази прогноза?

  239. Мими каза,

    Писа на февруари 3, 2010 @ 16:47

    Здравейте,

    Бих искала да се консултирам с Вас за две дати за сключване на граждански и църковен брак в един ден. Едната дата е 20.06.10, а другата дата е 18.07.10!

    Благодаря предварително за отговора.

    P.S. Страхотна статия :)

  240. Мими каза,

    Писа на февруари 4, 2010 @ 9:47

    Здравейте,

    Прочетох Вашите отговори и си отговорих на въпроса.

    Желая Ви приятен ден :)

  241. Радослава каза,

    Писа на февруари 4, 2010 @ 12:02

    датата 03.10.10 подходяща ли е за църковен и граждански брак

  242. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 4, 2010 @ 13:57

    Радослава,
    не ви препоръчвам тази дата.

  243. георги каза,

    Писа на февруари 5, 2010 @ 0:38

    Привет,
    налага ни се да сменим деня на 16.05-посочила сте го като неподходящ има ли час, в който да минимализираме лошите аспекти и какви са те?Благодаря предварително!

  244. titi каза,

    Писа на февруари 5, 2010 @ 4:17

    Здравей Муси!
    Искам да попитам коя дата е най-подходяща за граждански брак от 09/02/2010, 11/02/2010, 12/02/2010, 14/02/2010? Благодарява ви предварително.

  245. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 5, 2010 @ 14:00

    георги или iva,
    можете да сключите брак на която дата си пожелаете и това е ваше решение. Но, тъй като искате професионален съвет от мен, то той е:
    тази дата не е подходяща за сключване на брак, защото Луната- покровителка на дома и майчинството, в светлата част на деня, се включва в неблагоприятна астрологична конфигурация. Тя прави квадрати с Юпитер-Уран и Сатурн при опозиция с Плутон.

  246. георги каза,

    Писа на февруари 5, 2010 @ 14:05

    Пропуснах да попитам: по това време венера е в близнаци, как би се отразило това на брака?Благодаря предварително!

  247. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 5, 2010 @ 14:05

    titi,
    14-ти.

  248. павел каза,

    Писа на февруари 6, 2010 @ 21:34

    Здравейте госпожо Дачева,
    в един руски сайт като подходяща дата за мен и бъдещата ми съпруга е посочен 26.05., в последствие 27.05 като подходящ само за нея и 28.05 само за мен.Какво мислите за тези дати, подходящили са?И ако да коя е най-уместна?
    Благодаря!

  249. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 7, 2010 @ 1:37

    павел,
    искайте допълнително разяснение на въпроса си там, където сте го задали, и са ви дали отговор.

  250. Христина каза,

    Писа на февруари 15, 2010 @ 15:28

    Здравейте Муси,
    Бих искала да разбера дали 26.06.2010г.е подходяща дата за сключване на граждански брак и вечерно сватбено тържество.Ако може да ме ориентирате и за час. Благодаря Ви предварително!

  251. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 16, 2010 @ 11:54

    Христина,
    денят е много неблагоприятен за сключване на брак.

  252. Свилена каза,

    Писа на февруари 16, 2010 @ 18:09

    Здравейте Муси,
    на 14.02 получих предложението си за брак и сега започва голямото умуване кога е подходящата дата за брак. Ще правим църковен и граждански брак, желаем дневна сватба. Аз съм родена на (лични данни), а приятеля ми на (лични данни). Умуваме за дати 22.08, 12.09 или 19.09.2010г. Аз по принцип съм си набелязала 19.09.2010г. ти какво би ме посъветвала?
    Благодаря предварително!

  253. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 17, 2010 @ 12:47

    Свилена, Честито! :)
    но и трите дати не са подходящи. Защо? За първите две е обяснено в статията. А третата дата е коментирана много пъти, последно на 29 01 10.
    Избор на дата според рождените данни се прави на поръчка.

  254. Роси каза,

    Писа на февруари 19, 2010 @ 11:47

    Здравейте.
    Може ли и аз да попитам 03.09.2010 дали е подходяща за сключване на брак?

  255. Деси каза,

    Писа на февруари 19, 2010 @ 14:41

    Здравейте!
    Искам да попитам дали датата на която сключихме брак е била добра – на 22.11.2009г.
    Благодаря

  256. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 19, 2010 @ 18:43

    Роси,
    прегледахте ли статията, преди да си зададете и вие въпроса? :)

  257. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 19, 2010 @ 18:43

    Деси,
    относително добра.

  258. Даниела каза,

    Писа на февруари 20, 2010 @ 12:22

    Здравейте!
    Искам да попитам коя от датите е по-подходяща за сключване на брак – 24.02.2010 г. или 26.02.2010 г.
    Благодаря предварително!

  259. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 21, 2010 @ 10:47

    Даниела,
    двете дати са подходящи и равностойни.

  260. Роси каза,

    Писа на февруари 21, 2010 @ 23:51

    След като прочетох статията,нямам повече въпроси. :)
    Избрах си най-подходящата дата.
    Благодаря все пак.

  261. Велислава каза,

    Писа на февруари 25, 2010 @ 14:23

    Аз съм родена на 29.06.1983г, а той е роден на 23.08.1976, на мен ми е първи брак на него втори, коя дата е подходяща за сключване на брак между двамата?

  262. Александра каза,

    Писа на февруари 25, 2010 @ 14:44

    Здравейте!

    Искам да попитам коя от датите е по-подходяща за сключване на брак – 11.04.2010г. или 18.04.2010г.
    Благодаря предварително!

  263. Велислава каза,

    Писа на февруари 25, 2010 @ 15:44

    08.05.2010 хубава ли е, като дата

  264. denis каза,

    Писа на февруари 26, 2010 @ 1:16

    Здравейте, бих искала да попитам за мнението ви за датата:01.10.2010г..Благоприятна ли е за брак?
    Благодаря Ви
    предварително!:}

  265. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 26, 2010 @ 16:30

    Александра,
    11-ти

  266. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 26, 2010 @ 16:31

    Велислава,
    хвърлете едно око на статията и сама ще си отговорите.

  267. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 26, 2010 @ 16:34

    denis,
    НЕ!

  268. Стелияна каза,

    Писа на февруари 27, 2010 @ 12:18

    Искам да попитам, засватбите през април 2010 година. дата 23.04.2010 подходяща ли е за сключване на брак, въпреки ретроградният аспект на Меркурий? Благодаря Ви предварително!

  269. Кристина каза,

    Писа на февруари 28, 2010 @ 22:34

    Здравей Муси, искам да попитам коя дата след Велик ден 2010 до края на май 2010 (съпоставени с нарастването на луната и Меркурий) е най-подходяща за сключване на граждански и църковен брак. Рожденните ни дати са 09 05 1976 моята и 09 02 1965 на приятеля ми. Ако може да не е съботен ден.

  270. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2010 @ 10:03

    Стелияна,
    ретроградността на Меркурий е достатъчна, за да направи датата неподходяща.

  271. Стелияна каза,

    Писа на март 1, 2010 @ 20:20

    Благодаря Ви, но има ли час на 18.04.2010 г в който Меркурий навлиза в ретроградността си или въобще мога да избера от всяка дата преди
    18.04., стига да не е пълнолуние или два дена преди новолуние.Понетака разбрах…Благодаря Ви

  272. Муси Дачева каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 10:23

    Стелияна,
    Меркурий става ретрограден в 6:06 часа на 18-ти.

  273. Рози каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 10:36

    Здравейте,

    За 14.08 – дневна или вечерна сватба е по-подходяща?

    Предварително благодаря!

  274. Муси Дачева каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 11:08

    Рози,
    няма разлика, но обедна е с една идея по-добре

  275. pavel каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 15:27

    Здравейте,
    прочетох статията и успях да се ориентирам към следните дати :
    16.04, 17.04, 21.05, 24.05/коя е най-подходяща?
    Благодаря!

  276. Диана Павлова каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 21:24

    Здравейте Муси,
    Решили сме да сключим брак на 18.04.2010 г. (неделя), като ритуалът бъде направо в ресторанта. Но за целта трябва да се разпишем неофициално преди това в гражданското-например 16.04-петък. В този случай коя дата се счита за сключване на брак-подписите в гражданското или ритуалът за пред гостите. И тъй като съобразявах доколкото ни е възможно датите с правилата от статията, мисля че 16.04.2010 е доста добра дата за полагане на подписи, ако разбира се те са от значение като дата. Така ли е и подходящи ли са тези две дати?
    Благодаря!

  277. gergana каза,

    Писа на март 3, 2010 @ 23:57

    Здравейте,тука гледам интересни въпроси и коментари за датата на сватбата.И аз искам да попитам,между Телец и Скорпион кога е подходящо за сключване на брак?и коя дата през месеците септември или през октомври е най-подходяща?а за 10.10.2010г?Благодаря Ви предварително!

  278. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2010 @ 14:11

    Диана Павлова,
    според българските закони бракът е сключен, когато се положат подписите пред упълномощеното лице в гражданското. Затова важна е датата 16 -ти, и тя е добра за целта.

  279. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2010 @ 14:13

    pavel,
    16-ти и 24-ти са по-добрите дати.

  280. венелин каза,

    Писа на март 7, 2010 @ 20:25

    Здравей Муси,
    коя от датите е подходяща за сключване на граждански брак 16.04.2010, 16.05.2010(първия ден от тринадесеттия зодиакален знак-паяк)и 18.07.2010.

  281. Муси Дачева каза,

    Писа на март 8, 2010 @ 12:04

    венелин,
    на 16 април е най-добре.

  282. georgieva каза,

    Писа на март 9, 2010 @ 19:03

    Здравейте Муси,
    коя от датите е подходяща за сключване на граждански брак 17.07.2010.в църквата казаха, че няма проблем и
    18.07.2010. Коя е по-добра. Предварително благодаря!

  283. георгиеви каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 10:24

    Здравейте Муси,
    Искаме да попитаме, за дата 17.07.2010 подходяща ли е за сключване на брак, след като имаме разрешението на църквата за съботния ден. Благоприятна ли е? Благодарим предварително!!!

  284. Муси Дачева каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 11:07

    георгиеви,
    от астрологична гледна точка – да.

  285. георгиеви каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 11:35

    Благодарим ви предварително значи да считаме, че е добра за целта! Приятен ден!

  286. Веселина Лазарова каза,

    Писа на март 12, 2010 @ 15:10

    8 Август 2010 г. подходяща дата ли е за брак?
    Аз съм родена на 27.12.1981 г., моят приятел на 01.06.1977 г.

  287. Муси Дачева каза,

    Писа на март 13, 2010 @ 19:23

    Веселина Лазарова,
    тогава са Богородични пости, а и астрологично не е благоприятна дата.

  288. roxanne каза,

    Писа на март 13, 2010 @ 19:35

    Здравейте, Муси,
    Ние също планираме сватба. Избрахме да се оженим в чужбина – по-точно в Гърция, тъй като бихме могли направо да се венчаем в православна църква, което по техните закони прави брака валиден, след което да го легализираме у нас.
    Не сме избрали конкретни дати, освен периода – от средата на август до средата на септември. От статията разбрах, че поради ретроградността на Меркурий периодът между 21.08 и 12.09 не е подходящ. След като изчетох коментарите, отпаднаха и 22.08 и 19.09.
    Дали бихте ми посочили подходяща дата в този интервал?

  289. Муси Дачева каза,

    Писа на март 14, 2010 @ 11:31

    roxanne,
    посочете дати, от които бих могла да ви препоръчам подходяща.

  290. Криси каза,

    Писа на март 14, 2010 @ 12:05

    Здравей Муси, коя от датите е по подходяща за сключване на граждански и църковен брак 16,04,2010 и 16,05,2010.

  291. Криси каза,

    Писа на март 14, 2010 @ 12:09

    а какво ще кажеш за датата 16,05,2010??? тя ме интресуа повече.

  292. roxanne каза,

    Писа на март 14, 2010 @ 14:09

    Муси, ако разглеждаме август, има ли някоя подходяща дата от 26.08, 27.08 и 29.08?

  293. Веселина каза,

    Писа на март 14, 2010 @ 22:48

    Здравей, Муси!
    Има ли такова значение датата на годежа, както тази при брака?

  294. Муси Дачева каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 10:49

    Криси,
    от двете дати 16 април е значително по-добрата, 16 май не е препоръчителна от астрологична гледна точка.

  295. Муси Дачева каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 10:52

    roxanne,
    хвърлете едно око на статията, нали затова съм я публикувала.Меркурий е ретрограден в този период.

  296. Муси Дачева каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 10:56

    Веселина,
    всяка дата, на която става нещо важно, каквото е годежа и сватбата, има има значение в каква астрологична и номерологична обстановка се случва. Няма случайни неща в живота ни. Годежът в нашата култура има относително неформален характер, но има народи, където дадената дума в такъв момент има силата на законово обвързване. Добре е и датата на годежа да бъде в ден,благоприятен и за двамата.

  297. roxanne каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 12:34

    Съжалявам, Муси, грешката е моя. В такъв случай 16, 17 или 18 август?

  298. Веселина каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 19:39

    Здравейте, отново!
    16.04.2010 г. подходяща ли е за годеж? А 20.06.2010 г. за сватба?
    Аз съм родена на 27.12.1981 г., а моят приятел на 01.06.1977 г.
    Благодаря предварително!

  299. Муси Дачева каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 22:24

    roxanne,
    астрологичната обстановка е напрегната в този период, но въпреки това 18-ти е по-добрата дата от трите.

  300. Муси Дачева каза,

    Писа на март 15, 2010 @ 22:28

    Веселина,
    като обективна астрологична обстановка двете дати са благоприятни за събития от такъв характер. Дали е така, имайки предвид рождените ви дати, е предмет на лична астроконсултация.

  301. denica каза,

    Писа на март 17, 2010 @ 12:47

    Здравейте, Бих искала да попитам дали дата 10.10.2010 е подходяща за сватба? Благодаря Ви!

  302. megito каза,

    Писа на март 17, 2010 @ 17:57

    Здравей, Муси!
    Предстои ми сключване на брак (църковен и граждански) и съм доста объркана в избора на подходящи дати. С приятелят ми сме набелязали датата 19,09,2010г. След твоите коментари обаче се отказах от нея.
    А какво би казала за датите: 12,09,2010г., 13,09,2010 и 18,09,2010?
    Влагодаря предварително!

  303. Муси Дачева каза,

    Писа на март 18, 2010 @ 13:02

    denica,
    не сте чели статията.

  304. Муси Дачева каза,

    Писа на март 18, 2010 @ 13:04

    megito,
    в случая от астрологична гледна точка 13-ти е най добра, но от номерологична 13 е кармично число, свързано с материалните неща и не ви го препоръчвам за брак.

  305. Стелияна каза,

    Писа на март 19, 2010 @ 11:54

    Здравейте отново Муси! Записахме дата 16.04. за граждански и 17.04 за църковен брак. Не можах да измисля след проучените дати за по – добър вариант.Знам, че вибрацията на числото 17 не е много добра и най вече събота, но и аз съм родена на подобна вибрация 26.10.1977 г., и смятам да поема своята отговорност.Партньорът ми е роден на 23.08.1975 г.

  306. Муси Дачева каза,

    Писа на март 19, 2010 @ 22:00

    Стелияна,
    вибрация 8 (17) както и събота са под покровителството на Сатурн, а това значи стабилност. Общата вибрация на 17 04 2010 е 6- Венера :) Вие имате Път 6, а той Път 8 :)

  307. Стелияна каза,

    Писа на март 20, 2010 @ 17:40

    Много Ви благодаря, чувствам се спокойна от това което ми казахте ;)

  308. Кремена каза,

    Писа на март 22, 2010 @ 18:04

    Здравейте,

    Спрели сме се на 2 дати за сключване на брак – 21.08.2010 и 04.09.2010. Бихте ли ни посъветвали коя е по-благоприятна?
    Благодаря предварително!

  309. Муси Дачева каза,

    Писа на март 23, 2010 @ 12:00

    Кремена,
    прочетете статията, под която задавате въпроса си.

  310. soso каза,

    Писа на март 24, 2010 @ 15:52

    здравеите госпожо Дaчева
    бих искала да знам вашето мнение за дата за сключване на брак 22.08.2010 за сажаление тварде касно намерих вашата публикация … вече сме запазили тази дата. Аз сам родена на 18.06.1983 а приятеля ми на 19.06.1978
    Благодаря ви предварително

  311. Муси Дачева каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 0:19

    soso,
    съжалявам, Меркурий е ретрограден тогава, написала съм го в статията.

  312. маргаритка каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 9:46

    Кога е най -благоприятно да сключи брак синът ми Димо -роден на 09 10 1985г с Тамара -родена на 04 04 1985г в дните между 12 и 23 04 2010г

  313. Муси Дачева каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 12:27

    маргаритка,
    Отговор на въпроса ви”Кога е най -благоприятно да сключи брак синът ми Димо…” можем да търсим в лична астроконсултация. Тук мога да ви препоръчам ден за сключване на брак от няколко подбрани, според вашите предпочитания, дати.

  314. soso каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 15:19

    здравеите отново
    бих искала да си направя личен хороскоп при вас
    кажете ми дали е вазможно и какво следва
    Благодаря

  315. denica каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 15:54

    Здравейте Муси,
    След като изчетох статията и коментарите бих искала да попитам дали ако сватбата е на 12.09 вечерта, Меркурии ще е все още ретрограден (тъй като е последния ден). И ако е, коя от датите 26.09.2010, 18.09.2010 и 2.10.2010 е по-добра за сключване на граждански брак.
    Предварително благодаря!

  316. Муси Дачева каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 18:35

    denica,
    Меркурий е ретрограден до първите часове на 13 септември 2010г. Датите, които посочвате, са в напрегната астрологична обстановка, но въпреки това 2 -ри е относително по-добрия ден.

  317. Муси Дачева каза,

    Писа на март 25, 2010 @ 18:36

    soso,
    просто ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  318. маргаритка каза,

    Писа на март 26, 2010 @ 11:24

    Извинете ме за неточността -става въпрос за15 ,16,или17 04 2010г.Разбрах от статията Ви че 13,14,04 и след 18,04,2010г не е удачно

  319. Муси Дачева каза,

    Писа на март 27, 2010 @ 13:24

    маргаритка,
    16-ти е най-добрият от посочените дни.

  320. Жоро каза,

    Писа на април 1, 2010 @ 11:03

    Здравейте!

    Колебая се между 27.06.2010 и 06.06.2010 за граждански и църковен брак. Бихте ли ми казали коя е по-подходяща?

    Много благодаря предварително!

  321. Муси Дачева каза,

    Писа на април 2, 2010 @ 12:02

    Жоро,
    и двата дни са неблагоприятни, и също така са обсъждани много пъти в коментарите.

  322. Маргарита каза,

    Писа на април 7, 2010 @ 14:34

    здравейте, а подходяща дата ли е 22.06.2010?
    мерси много

  323. Муси Дачева каза,

    Писа на април 8, 2010 @ 13:07

    Маргарита,
    не бих ви го препоръчала.

  324. Дони каза,

    Писа на април 8, 2010 @ 13:14

    Здравейте,
    Колебая се между 15-ти 21 и 22 август за сключване на брак. Бихте ли ми казали коя е най-благоприятна (имат ли значение рожденните дати на младоженците)?

    благодаря предварително

  325. Муси Дачева каза,

    Писа на април 8, 2010 @ 23:15

    Дони,
    15-ти

  326. Макси каза,

    Писа на април 9, 2010 @ 19:15

    Здравейте, госпожо Дачева. Всеки пита за бъдещи дати, аз се интересувам от конкретна минала дата. 6 август 2008 хубава дата за сключване на брак ли е била? Благодаря.

  327. йоана каза,

    Писа на април 9, 2010 @ 22:33

    25.09.2010-подходяща дата ли е за сключване на брак?

  328. Муси Дачева каза,

    Писа на април 9, 2010 @ 23:59

    Макси,
    като астрологична обстановка да, но дали за вас като двойка е била подходяща незнам :)

  329. Муси Дачева каза,

    Писа на април 10, 2010 @ 0:05

    йоана,
    не съвсем, Луната е в Овен, а има и други астрофактори с отрицателен знак.

  330. Макси каза,

    Писа на април 10, 2010 @ 1:13

    Благодаря. За съжаление не беше нашата дата, настоявахме за 08.08.2008, което от астрологическа гледна точка не се оказа много умен избор. Шести беше друг вариант за церемонията, който сега съжалявам, че не предпочетохме.

  331. Дияна Матеева каза,

    Писа на април 11, 2010 @ 7:22

    Здравейте, с любимото човече си избрахме юни месец за сключване на брак.Харесахме си две дати 13.06.2010 и 20.06.2010.Коя според ва е подходящата дата?
    Благодаря Ви предварително!!!

  332. Муси Дачева каза,

    Писа на април 12, 2010 @ 11:17

    Дияна Матеева,
    20-ти е по-добрата дата.

  333. Дияна Матеева каза,

    Писа на април 13, 2010 @ 11:39

    Благодаря Ви много!В последствие се досетих че е три дни преди рожденният ми ден.Проблем ли е?Нали се говори за сатурнови дупки.Аз сам родена на 23.06.1986 г, а годеникът ми на 18. 04. 1984 г.
    Благодаря Ви отново!

  334. Муси Дачева каза,

    Писа на април 13, 2010 @ 14:34

    Дияна Матеева,
    подобна тема е разглеждана вече, търсете в коментарите

  335. Дора каза,

    Писа на април 13, 2010 @ 16:51

    Здравейте г-жо Дачева,

    искам да попитам 08.08.2010 подходяща дата ли е за сключване на брак?
    Предварително Ви благодаря.

  336. Муси Дачева каза,

    Писа на април 14, 2010 @ 9:07

    Дора,
    за църковен брак не, защото са Богородични пости,
    за граждански брак също не,защото Луната е в последната третина на четвърта четвърт, плюс други неблагоприятни аспекти за деня.

  337. dimitrina каза,

    Писа на април 14, 2010 @ 15:14

    коя дата е наи подходя6та за нас аз сам родена на 28.06.1986 а тои 14.01.1985 4удим се за 18.07.2010 и 22.08.2010 мола помогнете ми 4е глажата ми се запали…благодаря предварително!

  338. dimitrina каза,

    Писа на април 14, 2010 @ 17:03

    за 22.08.2010 меркурии е ретрограден но пак луната и венера и зодия лав са подходя6ти а и датата е добра под влияние на луната

  339. Муси Дачева каза,

    Писа на април 15, 2010 @ 10:00

    dimitrina,
    Меркурий е ретрограден! Това е достатъчно условие, за да не ви препоръчам този ден. Но има и други неблагоприятни обстоятелства. Като например Венера в съвпад с Марс. Слънце, да в Лъв, но в последния 29-ти градус.

  340. tania каза,

    Писа на април 17, 2010 @ 11:22

    Здравейте,каво е вашето мнение за сключване на граждански брак на 17.08.2010 и на църковен на 21.08.2010?

  341. Муси Дачева каза,

    Писа на април 17, 2010 @ 23:16

    tania,
    добро решение :)

  342. tania каза,

    Писа на април 18, 2010 @ 11:32

    Благодаря ти за отговора,много се радвам,че датите са подходящи,но искам да попитам вярно ли е,че точно вторник и събота са най-неподходящите дни за сватби:вторник се управлявал от планетата на агресията марс и това водело до много разногласия в последстиве и събота от сатурн,планетата на самоотричането и смоограниченията?

  343. Муси Дачева каза,

    Писа на април 18, 2010 @ 12:43

    tania,
    да, вярно е!
    Но, се взема предвид и позицията на планетата в този ден.
    На 17-ти Марс е във Везни в съвпад с Венера и по този начин неговата агресивност е туширана (потисната).
    Марс също така е планета,носител на физическа енергия и това е добре за брака, да има активност, движение, хъс за живот. :)

  344. tania каза,

    Писа на април 18, 2010 @ 21:51

    ами чудесно тогава,значи си остава 17 и 21.странно обаче как повечето двоики се женят в събота:),а тези дати имат ли нещо общо със зодиите ни,в смисал зодията играе ли роля с дата и сабитието”брак”?

  345. Муси Дачева каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 12:41

    tania,
    след като денят е благоприятен като обективна астрологична обстановка и има добро номерологично значение, се прави анализ как се съпоставя с наталните карти (астрологична и номерологична) на кандидат младоженците. Може денят обективно да е добър, но субективно да не става.

  346. tania каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 16:24

    благодаря ти за вниманието и за отговорите,все пак мисля,че голяма част от случващото се(положително или отрицателно)зависи и от нас самите.КЪСМЕТ ОТ МЕН!

  347. Пола каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 19:31

    Здравейте,коя дата е по-подходяща за сключване на граждански брак 21, 22 или 23.06.2010. Моята рожденна дата е 13.07.1951, а на младоженика 10.10.1947.
    Предварително благодаря

  348. Муси Дачева каза,

    Писа на април 20, 2010 @ 17:32

    Пола,
    от трите дати, които посочвате астрологичната обстановка на 21-ви е най-благоприятна.

  349. Dimi Ivanova каза,

    Писа на април 21, 2010 @ 10:22

    Моля да ми отговорите за минало време – дата 22.04.1990г. На тази дата сме сключили граждански брак със съпруга ми (моя рождена дата 09.11.1967/негова 06.07.1965). Неблагоприятна ли е била като избор т.к. бракът ни не е от удачните?

  350. Муси Дачева каза,

    Писа на април 21, 2010 @ 22:36

    Dimi Ivanova,
    ако трябваше да ви консултирам, не бих ви препоръчала тази дата за сключване на брак поради нейният нисък енергиен потенциал.
    Луната е в последна четвърт, на границата между Риби и Овен , и др….
    Също така няма нито една планета в мъжки (активен) знак.
    Как се съотнася към рождените ви данни обаче е предмет на по-дълъг анализ.

  351. слава каза,

    Писа на април 24, 2010 @ 16:09

    Здравейте, Муси!

    Спрели се се на дата 22 септември 2010. Тогава, според статията Ви, нямаме ретрограден Меркурий, не е и съботна Задушница. Всъщност, е сряда като ден. Подходящ ли е за сключване на граждански и църковен брак?

    Благодаря!

  352. Анелия Ангелова каза,

    Писа на април 24, 2010 @ 18:35

    Здравейте! Предстои ми сключване на брак на 23. май 2010 година. От гледна точка на канона ми казаха, че датата съвпада с рождения ден на църквата и било много добър ден, но се питам как е според Вас?
    Благодаря ви предварително!

  353. Муси Дачева каза,

    Писа на април 25, 2010 @ 0:56

    Анелия Ангелова,
    за тази дата има доста запитвания и както на другите, ще отговоря и на вас: не е благоприятна дата, нито от астрологична, нито от номерологична гледна точка. В този ден Луната и Венера попадат в голям кръст от планети заедно с Юпитер-Уран и Плутон. Слънцето от своя страна също е ранено от квадратури с Марс и Нептун. Номерологично датата 23 05 2010 е вибрация 4, която не е благоприятна за целта.

  354. Муси Дачева каза,

    Писа на април 25, 2010 @ 1:05

    слава,
    да, денят е благоприятен за сключване на брак.

  355. Dimi Ivanova каза,

    Писа на април 26, 2010 @ 13:16

    Сърдечно Ви благодаря!
    Жалко е, че преди 20г. не съм дори предполагала, че датата ще влияе върху брака. Но е факт – не се получи успешен брак.
    Много точно номерологично описание въз основа на датата на сключване давате – ниска енергия и пълна липса на мъжка активност. Тъжно е, но е вярно.

  356. Дони каза,

    Писа на април 27, 2010 @ 14:42

    Здравейте,
    Колебая се между 3 дати за сключване на брак. 17.07, 14.08 и 15.08. Макар, че 15-ти е Голяма Богородица, неделя и няма да ни откажат църковен брак, луната е в скорпион и това ме притеснява. От друга страна на 14.08 са богородични пости и със сигурност ще ни откажат в църквата, но луната е във везни, което е добра комбинация. Какво ще ми препоръчате като вариант?

  357. Муси Дачева каза,

    Писа на април 27, 2010 @ 23:11

    Дони,
    подпишете на 14-ти, а се венчайте на 15-ти :)

  358. Мария каза,

    Писа на април 28, 2010 @ 10:53

    Искам да попитам коя дата да предпочета за сключване на брак – 03.06.2010 или 20.06.2010? Благодаря Ви предвартелно

  359. Муси Дачева каза,

    Писа на април 30, 2010 @ 15:29

    Мария,
    3-ти е по-подходящ

  360. Веселина Лазарова каза,

    Писа на април 30, 2010 @ 16:36

    Здравейте!
    Чехох по-горе отговорите на въпросите и ми стана чудно, защо 03.06.2010 г .е по-подходяща дата от 20.06.2010 г., като Луната на 03.06.10 е намаляваща и е във Водолей примерно?
    Ние на 16.04.2010 г. правихме годеж и си мислихме за 20.06.2010 г. за сватба, но вече се обърквам. Какво да правя?

  361. Муси Дачева каза,

    Писа на май 2, 2010 @ 17:16

    Веселина Лазарова,
    да, Луната е намаляваща, но все още в трета четвърт. На 20 юни астрологичната обстановка като цяло е по-напрегната от тази на 3 юни,защото Слънцето попада в Голям кръст от планети- Юпитер,Уран, Сатурн и Плутон. Освен това 20-ти попада в петровите пости и в някои църкви не извършват брачен ритуал.

  362. zornitsa каза,

    Писа на май 6, 2010 @ 23:40

    Здравейте, коя дата бихте ми препоръчали в периода 26 юли 2010 до 03 август 2010. Годеника ми е роден на 24 юли,а аз на 02 ноември.
    Аз си мислех евентуално за 27.07.2010,29.07.2010,03.08.2010, но ако може ми посочете и по-добра дата в този период. Благодаря предварително.

  363. Муси Дачева каза,

    Писа на май 7, 2010 @ 12:36

    zornitsa,
    от датите, които посочвате, най-благоприятна е 29-ти.

  364. Стела каза,

    Писа на май 10, 2010 @ 11:21

    Здравейте,
    на коя дата е по подходящо за сключване на брак: 10.07.2010 или на 17.07.2010.
    Нашите рожденни дати са 31.01 и 15.05
    Благодаря!

  365. Муси Дачева каза,

    Писа на май 10, 2010 @ 12:58

    Стела,
    тези дати са обсъждани много пъти. Търсете в коментарите за месеците декември 2009 -януари 2010.

  366. Ема каза,

    Писа на май 10, 2010 @ 14:59

    Здравеийте,

    прочетох всичко и реших да Ви помоля за препоръката Ви. Той е роден на 6.4. аз на 15.5. Тъй като събота не е подходящ ден мислехме да се оженим в някоя от следните недели> 22.8.2010 или 29.08.2010 или 12.09.2010. коя от датите е най-подходяща?
    Благодаря предварително!

  367. Ема каза,

    Писа на май 10, 2010 @ 15:03

    във връзка с последния пост, ако може да вземете предвид и 5.9.2010.

  368. Муси Дачева каза,

    Писа на май 11, 2010 @ 9:40

    Ема,
    прочетете статията, към която задавате въпроса си :)

  369. Vanq каза,

    Писа на май 13, 2010 @ 21:30

    Здравейте,
    Подходящи ли са датите 30/07/2010 и 06/08/2010?
    Благодаря!

  370. Vania каза,

    Писа на май 14, 2010 @ 14:35

    Здравейте, Муси :) Ще ви бъда благодарна, ако ми дадете съвет, дали датата 16 май е подходяща за годеж? Късно питам, но все пак..

  371. Муси Дачева каза,

    Писа на май 14, 2010 @ 14:51

    Vanq,
    и двете дати НЕ са подходящи.

  372. Муси Дачева каза,

    Писа на май 14, 2010 @ 14:54

    Vania,
    не особено, освен ако се направи вечерта.

  373. Vanq каза,

    Писа на май 14, 2010 @ 19:44

    Здравейте Муси,
    благодаря за отговора! Разбрах от статията, че след 21 август Меркурий е ретрограден, но следобедът на 20 август подходящ ли е?

  374. Деяна каза,

    Писа на май 15, 2010 @ 20:41

    Сгодихме се на 29.04.2010, смятаме сватбата да е на 23.07.2011, когато е и моя рожден ден. Едното вече е свършено, но искам да ви помоля за вашето мнение за най-важната дата в живота на една жена.

  375. Муси Дачева каза,

    Писа на май 16, 2010 @ 12:33

    Деяна,
    датата не е лоша, но имате достатъчно време да подберете и по-добра.

  376. Деяна каза,

    Писа на май 16, 2010 @ 13:56

    Благодаря ви за бързия ви отговор, госпожо Дачева. Коя дата от месец юли е най-добра според вас?

  377. Petko каза,

    Писа на май 16, 2010 @ 15:07

    Здравейте,
    Коя от датите – 2.07.2010, 18.07.2010 и 05.09.2010 е по-подходяща за сключване на брак?
    Благодаря!

  378. Муси Дачева каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 10:26

    Деяна,
    месец юли има 31 дни, изберете си 2-3, и от тях мога да ви препоръчам най-подходящ като обективна астрологична обстановка.

  379. Муси Дачева каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 10:43

    Petko,
    не сте чели статията иначе нямаше да питате за 05.09.2010.
    2-ри и 18-ти юли са сравнително добри и равностойни.

  380. Деяна каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 11:48

    09.07.2011, 16.07.2011 , 30.07.2011 . Благодаря ви много.

  381. Милена каза,

    Писа на май 18, 2010 @ 11:08

    Здравейте,Муси!Според вас подходяща ли е датата 18.09.2010 за сключване на граждански и църковен брак?

    Благодаря ви много!

  382. Муси Дачева каза,

    Писа на май 18, 2010 @ 11:23

    Деяна,
    9 юли е най-добър за целта

  383. Муси Дачева каза,

    Писа на май 18, 2010 @ 12:06

    Милена,
    тази дата не би била добър избор, защото има твърде много непрегнати аспекти. Тъй като е събота е възможно да ви бъде отказан църковен ритуал.

  384. Дора каза,

    Писа на май 18, 2010 @ 14:45

    Здравейте г-жо Дачева,

    2011 по-добра ли ще е за сключване на брак от астрологична гледна точка?

  385. Муси Дачева каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 11:16

    Дора,
    зависи от конкретния момент и хората, които искат да направят тази важна крачка. Но като цяло през 2011 година висшите планети правят по-малко напрегнати конфигурации в сравнение с 2010 година.

  386. Муси Дачева каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 11:40

    Vanq,
    20 август не е благоприятен ден,независимо че Меркурий е все още директен.Има твърде много напрегнати аспекти, в които участват Луната, Венера, Слънцето и дори Юпитер…

  387. звезделина каза,

    Писа на май 20, 2010 @ 11:42

    коя дата да избера 20.06, 18.07, 02.07, 09.07

  388. Муси Дачева каза,

    Писа на май 20, 2010 @ 20:50

    звезделина,
    вие да не работите в сватбена агенция?

  389. звезделина каза,

    Писа на май 21, 2010 @ 6:26

    не

  390. Деяна каза,

    Писа на май 21, 2010 @ 13:50

    Г-жо Дачева, искам да Ви благодаря, че със знанията си помагате на много хора. Всичко добро ви желая от сърце!

  391. Муси Дачева каза,

    Писа на май 21, 2010 @ 14:23

    Деяна,
    :) :) :)

  392. каролина каза,

    Писа на май 21, 2010 @ 14:59

    коя дата е подходяша за сключване на граждански и църковен брак 04.07, 11.07, 18.07

  393. Муси Дачева каза,

    Писа на май 22, 2010 @ 9:13

    каролина,
    18-ти

  394. Елизабета каза,

    Писа на май 25, 2010 @ 10:59

    Здравейте, г-жо Дачева,
    Бих искала да Ви поздравя за прекрасната статия и да попитам за мнението Ви относно датата 15.08.2010 (църковен и граждански брак). Също така да Ви помоля да ми кажете коя друга неделя, от месец август натам, би била най-подходяща като дата. Предварително Ви благодаря :)

  395. Силвия каза,

    Писа на май 25, 2010 @ 15:16

    Здравейте предстои ми сватба ,бихте ли ми помогнали с подходяща дата,искам да е през септември по точно 05.09.2010 или коя неделя е най-подходяща или събота за сватба от месец Септември.Предварително Ви благодаря!!

  396. Муси Дачева каза,

    Писа на май 25, 2010 @ 18:03

    Силвия,
    прочетете статията и тогава формулирайте въпроса си :)

  397. Муси Дачева каза,

    Писа на май 25, 2010 @ 18:14

    Елизабета,
    благодаря ви :)
    За съжаление август 2010 не е особено благоприятен за сключване на брак. До 14 са богородични пости и църковен брак не можете да сключите, а в следващите недели 15, 22 и 29-ти астрологичната обстановка не е добра. На 15-ти Луната е в Скорпион, на 22-ри е във Водолей, а на 29 -ти е в Овен. И трите знака не са препоръчителни за целта. Освен това има доста натоварващи аспекти от и към Венера, Юпитер, Марс и т.н. 15 08 2010 е под знака на Сатурн,а той в този ден е в квадрат с Плутон,което допълнително прави денят непривлекателен.

  398. Елизабета каза,

    Писа на май 26, 2010 @ 10:01

    Здравейте отново, г-жо Дачева,
    Много Ви благодаря за бързия и компетентен отговор. С риск да стана досадна, бих искала да попитам за мнението Ви относно датата 25.07.2010, тъй като е неделя – денят на Слънцето, Меркурий не е ретрограден, а Луната е нарастваща, ми се стори подходяща дата. Какво е Вашето мнение и дали юли е по-подходящ отколкото някоя неделя от септември, когато мине ретроградната фаза на Меркурий?
    Поздрави :)

  399. Муси Дачева каза,

    Писа на май 26, 2010 @ 10:09

    Елизабета,
    да, 25 юли е добра дата, една от малкото :), независимо че Луната е в Козирог. Има доста подкрепящи стабилността на връзката аспекти.

  400. Елизабета каза,

    Писа на май 26, 2010 @ 10:52

    Благодаря!!! :)

  401. Силвия каза,

    Писа на май 26, 2010 @ 18:45

    Здравейте отново ,мисля че прочетох статията добре незнам защо останах неразбрана от ваша страна въпроса ми е коя дата от септември е благоприятна за сключване на брак?Надявам се този път на отговор.Предварително благодаря.

  402. Силвия каза,

    Писа на май 26, 2010 @ 19:04

    Пак аз забравих да допълня моята рожденна дата 23.03.1985 и неговата 09.12.1975 е моля ви кажете ми коя дата през септември е най-подходяща?Хиляди благодарности.

  403. Елизабета каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 9:48

    Привет,
    Отново Ви благодаря за изчерпателната информация относно 25.07.2010г, но за съжаление е твърде скорошна и невъзможна от организационна гледна точка. Разгледах 19.09.2010г. – неделя е, Луната е нарастваща, Меркурий и Венера не са ретроградни. Какво е Вашето мнение? Виждам,че другите потребители посочват и рождените си дати ( в случай, че са необходими то, моята е 02.03.1985, а на годеника ми – 03.06.1977 г.)
    Благодаря отново :)

  404. Муси Дачева каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 10:18

    Силвия,
    мисля, че добре ви разбрах, но има разминаване, което за пореден път трябва да уточнявам.
    Тук, в сайта, давам препоръки за подходящи дати за сключване на брак само като обективна астрологична обстановка. Затова искам да посочите 2-3 дати, които вие си избирате като дата или ден от седмицата, а аз от тях ви препоръчвам най-подходящата. Месец септември има 30 дни, след като сте прочели статията, а надявам се и част от коментарите към нея, изберете си дни и ги дайте.
    Избор на подходяща дата за брак, според рождените данни на двамата, защото не е само рождената дата, е един по-сложен анализ и се прави на поръчка.

  405. Силвия каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 12:49

    Извинявам се за неточността ми значи дати 05.09.2010,12.10.2010,19.09.2010,26.10.2010 коя по подходяща за сключване на граждански и църковен брак.Мои данни 23.03.1985 негови 09.12.1975.Благодаря ти :)

  406. Силвия каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 12:51

    грешка датите са 05.09.2010,12.09.2010,19.09.2010 или 26.09.2010.мерси

  407. Елизабета каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 15:18

    Здравейте,г-жо Дачева,
    Бих искала да попитам за следните дати 18.07.2010, 25.07.2010 и 19.09.2010 г. Коя е най-подходяща за граждански и църковен брак? :)

  408. Муси Дачева каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 20:19

    Силвия,
    “Меркурий се движи в обратна посока във времето между 21 август и 12 септември” това го пише в статията.
    19 09 2010 е коментирана много пъти, не е благоприятна.
    26 09 2010 г е подходяща, но с известни уговорки, защото Луната макар и в Телец е противопоставена на съвпада Венера-Марс в Скорпион.

  409. Муси Дачева каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 20:26

    Елизабета,
    нещо не разбирам, пишете
    “25.07.2010г, но за съжаление е твърде скорошна и невъзможна от организационна гледна точка”, защо пак я включвате във въпроса си плюс по-ранната дата 18-ти?
    19-ти е дата която е обсъждана вече, четете коментарите.

  410. Елизабета каза,

    Писа на май 28, 2010 @ 8:00

    Съжалявам за недоразумението – наистина 25.07 е ранна дата, но е много вероятно да се спрем на нея или на 18.07, тъй като може и да не правим тържество, което всъщност изисква организация :) Затова въпросът ми е за тези две дати.

  411. Силвия каза,

    Писа на май 28, 2010 @ 10:48

    Здравейте отново разбрах че датите от м септември не са удачни а какво ще кажете за дата 03.10.2010?Благодаря ти!!!!

  412. Муси Дачева каза,

    Писа на май 28, 2010 @ 18:22

    Елизабета,
    двете дати са добри, но 18 -ти е с една идея по- благоприятна.

  413. Муси Дачева каза,

    Писа на май 28, 2010 @ 18:35

    Силвия,
    тази дата е коментирана през месец януари.
    03 10 2010 не е благоприятна по няколко причини. Луната е в последна четвърт и макар да прави секстил със Слънцето не може да компенсира квадрата с Венера,която е в савпад с Марс в Скорпион, Слънцето и Юпитер са ранени, има и др. фактори в минус.

  414. Силвия каза,

    Писа на май 29, 2010 @ 16:52

    Здравейте отново в по-горните коментари виждам че сте посочили 18.09.10 като благоприятна дата за сватба.Въпроса ми е а благоприятна ли е и за църковен брак,тъй като е събота?И каква е по-добре да бъде сватбата дневна или вечерна?Благодаря ви!!!

  415. Муси Дачева каза,

    Писа на май 30, 2010 @ 0:08

    Силвия,
    за църковния ритуал трябва да попитате в църквата, която сте си избрали,защото имат някаква разпоредба и забрана за съботните дни.
    По-добре е вечерна с подписване около 16 30 часа.

  416. Силвия каза,

    Писа на май 30, 2010 @ 16:00

    Е вече ме зарадвахте,много Ви благодаря!!!!!!

  417. Силвия каза,

    Писа на май 31, 2010 @ 13:39

    и последно тази дата 18 09 2010 подходяща ли е за двама ни аз 23.03.195 той 09.12.1975.Благодаря Ви!!!!

  418. Силвия каза,

    Писа на май 31, 2010 @ 13:41

    аз 23 03 1985 той 09.12.1975

  419. Муси Дачева каза,

    Писа на май 31, 2010 @ 16:41

  420. милена каза,

    Писа на юни 1, 2010 @ 9:12

    Здравейте,г-жо Дачева! Интересува ме дали датите 16.09.2010.и 17.09.2010 са подходящи за сключване на граждански брак?В добра позиция ли е луната и в кой знак?Знам от вашите статии ,че тогава Меркурий и Венера не са ретроградни.

    БЛагодаря Ви предварително!

  421. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 1, 2010 @ 15:59

    милена,
    Луната е в Козирог, във втора четвърт. И двата дни са благоприятни.

  422. Евгения каза,

    Писа на юни 17, 2010 @ 10:49

    Здравейте!
    Бих искала да Ви попитам коя е най-подходящата дата за сключване на брак през месец Август и началото на Септември.
    Благодаря Ви!
    Успешен ден!

  423. Йоана каза,

    Писа на юни 17, 2010 @ 13:15

    Здравейте,

    Искаме да сключем брак на 25,06,2010. Подходяща ли е датата?

  424. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 18, 2010 @ 16:19

    Йоана,
    не съвсем, на 26 юни има лунно затъмнение, Слънцето и Луната са в опозиция.

  425. Калина каза,

    Писа на юни 23, 2010 @ 0:45

    Здравейте г-жо Дачева,
    Моля да ми дадете съвет коя от датите: 23.07; 29.07; 30.07.2010 e най-подходяща за сключване на брак. Благодаря предварително!

  426. Blendida1 каза,

    Писа на юни 23, 2010 @ 10:26

    Здравейте,

    Много съм Ви благодарна за хубавата информация и полезните съвети, за интересните теми и за помощта, която ни давате при направата на избор или при нуждата от компетентно мнение. Бих искала и аз да помоля за съвет във връзка с темата за избор на подходящ ден за сключване на брак. Понеже ние се запознахме на 23 ноември ни се иска и датата на брак да е или 20 или 21 ноември 2010 г. Това хубави дни за сключване на брак ли са? Ако не бихте ли ми посочили друг ден от месец ноември тази година? Предварително Ви благодаря! Хубав ден!

  427. Дони каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 13:16

    Здравейте Муси,
    Избрали сме си дата за сключване на брак – 18.07, Меркурий не е ретрограден, луната е нарастваща в Стрелец, но разбрах че 18 било число за кармично наказание. Дава ли отражение това върху датата на сключване на брак или само когато човек е роден на това число.

  428. Дони каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 13:23

    Датата е 18.08, не 18.07 :)

  429. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 18:49

    Калина,
    29.07

  430. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 19:08

    Blendida1,
    20 ноември е добра в астрологично отношение дата. Но тъй като това е периода на коледните пости, за църковен брак трябва да говорите с представител на църквата дали ще ви извъшат ритуала.

  431. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 19:26

    Дони,
    да, сравнително добра дата е. През август има малко подходящи дати. Макар Стрелеца да не е най-комфортното място за Луната, то самата дата 18 08 2010 е с вибрация 2, под влияние на Луната.

  432. libra каза,

    Писа на юни 25, 2010 @ 3:50

    през 2009г. венера има ретроградна фаза през март-април в знак овен

  433. Ани Иванова каза,

    Писа на юни 25, 2010 @ 12:01

    Коя дата от 11,18 и 25 септември е най добра за граждански и църковен брак ?

  434. Ани Иванова каза,

    Писа на юни 25, 2010 @ 12:37

    А 5 септември добра дата ли е?

  435. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 28, 2010 @ 12:19

    Ани Иванова,
    прочетете статията и коментарите към нея

  436. Таня Калинчева каза,

    Писа на юли 4, 2010 @ 20:51

    Здравейте, искам искам да ви попитам до колко е благоприятна датата 10.10.2010г. за брак защото сме я запазили и бих искала да ми отговорите благодаря предварително

  437. Жени каза,

    Писа на юли 5, 2010 @ 11:47

    Решили сме да сключим брак през Септември 2010 , но все още не сме избрали дата. Коя е най-подходящата за сключване на граждански и църковен брак , и ако не съмпадат в един ден,- кога за граждански и кога за църковен?

  438. Светла каза,

    Писа на юли 5, 2010 @ 12:16

    Здравей Муси!
    След като изчетох статията и всички коментари след нея (много ми помогнаха) и си избрах 29.08.2010 . Мисля че тази дата е най-благоприятна , но се притеснявам да не съм объркала въпреки всичко да помоля за крайното Ви мнение по въпроса с извинвние за баналността и Ви БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

  439. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 13:55

    Таня Калинчева,
    не сте чели статията иначе щяхте да знаете, че Венера е ретроградна и датата не може да се нарече благоприятна за сключване на брак.

  440. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 13:56

    Жени,
    прочетете статията и коментарите към нея, за да се ориентирате.

  441. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 14:00

    Светла,
    коя статия и кои коментари четохте :) На 29 08 2010 г Меркурий е ретрограден.
    Цитат: “За трети път Меркурий се движи в обратна посока във времето между 21 август и 12 септември…”

  442. Iva каза,

    Писа на юли 7, 2010 @ 11:02

    Здравейте, избрали сме 18.07.10 за сключване на църковен и граждански брак, църковниа е от 17.00 (розрешиха ни в обратен рид да са),а гражданския е от 18.00, така позиционирана датата с часовете добре ли е ?

    Поздрави,
    Ива :)))

  443. Iva каза,

    Писа на юли 7, 2010 @ 11:04

    съжелявам за правописа от кирилизатора е нещо…

  444. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 8, 2010 @ 13:37

    Iva,
    ако има възможност изместете подписването за 19 часа.

  445. Iva каза,

    Писа на юли 8, 2010 @ 14:38

    Мерси много :):)))

  446. Soho каза,

    Писа на юли 9, 2010 @ 8:14

    Здравейте Муси, и аз се запознах подробно с Вашата статия, за която Ви благодаря. По този повод имам следното питане, тъй като сте посочила, че 9-10 август е един от тези неблагоприятни периоди при луната, според Вас датата 06.08.2010 дали е също така неподходяща или е подходяща за сключване на граждански брак?

  447. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 10, 2010 @ 11:32

    Soho,
    датата 6 08 2010 е коментирана като НЕблагоприятна на 14 май.
    Но пак ще я коментирам за вас,а също така и за следващи питания :)
    На 6 август 2010 г Луната, покровителка на брака и родителството по принцип, се намира в 4 четвърт и в Близнаци, което е неблагоприятна за целта позиция. Към 11 часа, в този ден, Луната навлиза в зона, от където се включва в Голям космичен кръст. Тя прави квадрати с Венера-Сатурн-Марс, които са в съвпад, и паралелно с другия съвпад, Юпитер-Уран, който им противостои. В същото време, Луната е в опозиция с Плутон.
    По-неблагоприятна позиция рядко се среща.
    P.S. намери се още една такава – на 21 07 2006 та :(

  448. Merryto каза,

    Писа на юли 10, 2010 @ 17:46

    Ние сключихме брак на 21 7 2006 и като вкарах даните в една порграма излезе подобно на това кето Муси обяснявате за 6 август. Луната е била в Близнаци и в последна фаза, в квадрат с Уран и в опозиция с Плутон. А на всичко отгоре и Меркурий е бил ретрограден. И след 4 години брака ми се разпада той ми изневерява, айде сега иди и не вярвай в астрологията :( Но тогава не съм била на тоя акъл. Човек се учи докато е жив това е голяма истина!!!!!

  449. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 11, 2010 @ 14:19

    Merryto,
    да, датата 21 юли 2006 е наистина много неподходяща за сключване на брак. Но в живота няма случайни неща. Когато хората се вричат на ретрограден Меркурий, това означава, че пътищата им се събират за кратко.

  450. Soho каза,

    Писа на юли 12, 2010 @ 7:05

    Муси, благодаря Ви за подробната информация!

  451. ВАСИЛКА каза,

    Писа на юли 14, 2010 @ 13:16

    ПОДХОДЯЩА ДАТА ЛИ Е 05/09/2010 Г ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА БРАК МЕЖДУ – ЖЕНА БЛИЗАНК И МЪЖ РАК

  452. Таня Калинчева каза,

    Писа на юли 14, 2010 @ 14:19

    г-жо Муси Дачева,много благодаря за информацията …,но все пак ще сключим граждански и църковен брак на 10.10.2010. защото вече сме организирали нещата,надявам се да не е прекалено лоша дата или нещо фатално.

  453. Милена Димитрова каза,

    Писа на юли 15, 2010 @ 8:03

    Здравейте,г-жо Дачева!Коя от двете дати през септември 2010 е по-подходяща за граждански брак!-26 или 27.09.2010г.Аз съм Овен ,а приятелят ми Лъв!Благодаря Ви предварително!

  454. Гергана каза,

    Писа на юли 15, 2010 @ 9:47

    Здравейте, г-жо Дачева!

    Ние с приятеля ми също искаме да сключим граждански брак на 10.10.2010г.
    Затова бих искала да Ви попитам възможно ли е отрицателното въздействие на Венера да не е толкова силно в самото начало на ретроградната й фаза?
    Или с други думи, нали тази дата не е чак толкова лоша или фатална, както се надява и Таня Калинчева?
    Предварително Ви благодаря за отговора!

  455. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 15, 2010 @ 23:08

    Гергана и Таня Калинчева,
    в датата 10 10 2010 година няма фаталност.
    Ако имате силно предпочитание към тази дата, чувствате интуитивно привличане към нея и държите да сключите брака си тогава, направете го.
    Имате право на такъв избор!
    Но моля ви, не очаквайте от мен да ви я препоръчам като благоприятна.

  456. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 15, 2010 @ 23:15

    Милена Димитрова,
    27.09.2010г

  457. sneji каза,

    Писа на юли 17, 2010 @ 22:06

    Здравейте г-жо Дачева!!!Бих искала да разбера дали някоя от следните дати – 28 юли 2010, 29юли2010, 31юли2010, 2 август2010, 5 август 2010, е подходяща за сключване на граждански брак. До колкото разбрах луната не е в оптимална фаза, но сме “малко” притиснати във времето. Прочетох статията и коментарите, предварително се извинявам ако се повтарям с вече зададени въпроси.

  458. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 26, 2010 @ 12:09

    sneji,
    съжалявам, но късно си зададохте въпроса. Надявам се статията и коментарите да са ви били в помощ при избора.

  459. Даниела каза,

    Писа на юли 30, 2010 @ 12:38

    Здравейте!
    Датата 18,09,2010г. подходяща ли е за сключване на граждански брак?

  460. Оля каза,

    Писа на юли 30, 2010 @ 22:56

    Здравейте госпожо Дачева,
    Изчетох всички коментари плюс статията, разбира се, за това кой период е благоприятен и кой не, но за сватба и годеж…въпроса ми е за Кръщене на дете по същия начин ли да ги разбирам? Конкретно говоря за датите 12.09.2010, 19.09.2010 и 26.09.2010 тъй като по една или друга причина на една от тях би трябвало да се състои кръщенето. Детето е зодия Риби.
    Благодаря Ви предварително!

  461. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 31, 2010 @ 16:26

    Даниела,
    тази дата е обсъждана последно през месец май, четете по-нагоре в коментарите.

  462. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 31, 2010 @ 16:31

    Оля,
    темата е “сключване на брак”, кръщенето има друг характер, но няма да навреди,ако се прилагат посочените правила и за такъв тип семейно събитие.

  463. Оля каза,

    Писа на юли 31, 2010 @ 20:32

    Госпожо Дачева, знам за темата, но ми стана наистина интересно и затова Ви попитах. Благодаря Ви за отговора.

    Приятна вечер!

  464. Марина каза,

    Писа на август 1, 2010 @ 14:11

    Здравейте,
    Дъщеря ми е планирала да сключи брак на 21.09.2010 или 22.09 Коя от двете дати е по-подходяща? Поздрави и благодаря!

  465. Марина каза,

    Писа на август 1, 2010 @ 16:33

    Здравейте отново!
    Другата дата, на която са се спряли е 20.09.2010. Коя от трите е най-подходяща?

  466. Зъбчето каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 10:46

    След като изчетах статията установих че края на октомври и началото на ноември не са особено подходящи за брак,но все пак точно тогава трябва да се омъжа.Избраните от мен дати са 22.10.10 и 12.11.10.Коя от двете ви струва по подходяща?Благодаря предварително!

  467. Муси Дачева каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 15:39

    Марина,
    20 -ти, понеделник е най-подходящ

  468. Муси Дачева каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 15:42

    Зъбчето,
    не мога да ви препоръчам нито едната от двете- Венера е ретроградна тогава.

  469. Ани Иванова каза,

    Писа на август 5, 2010 @ 15:57

    16 октомври добра дата ли е за сключване на църковен брак?

  470. Муси Дачева каза,

    Писа на август 6, 2010 @ 10:52

    Ани Иванова,
    препоръчах ви да прочетете статията. Тъй като от въпроса ви не е ясно дали ще подписвате, сега ви давам
    цитат от статията:
    “През 2010г. Венера е ретроградна през есента между 8 октомври и 18 ноември, затова през този период не е препоръчително да се сключва брак.”
    Надявам се да ви е полезен.

  471. Люба Дончева каза,

    Писа на август 6, 2010 @ 14:01

    Здравейте,искам да ви попитам дали 2010 е подходяща за сключване на брак и ако е така на коя дата и месец.
    Аз съм родена на 30.07.1981
    Моят приятел е роден на 15.04.1979.
    Благодаря предварително за отговора.
    Лек ден.

  472. Муси Дачева каза,

    Писа на август 10, 2010 @ 11:55

    Люба Дончева,
    дали и кога е благоприятна 2010 -та за сключване на брак според рождените данни на всеки от двойката,се прави анализ в лична астроконсултация, за която можете да получите инфо на mussydacheva@abv.bg

  473. Стелияна каза,

    Писа на август 11, 2010 @ 14:42

    Здравейте Муси! Ние сключихме брак както Ви писах на 16.04., а сватбата беше на 17.04.2010 г. Имаме си детенце вече, което пък се роди на 16.07. в петък отново.Благодаря Ви за отговора предния път, много си съвпада с интуитивното ми усещане за това, което ми казахте!Успех

  474. Муси Дачева каза,

    Писа на август 11, 2010 @ 22:51

    Стелияна,
    поздравления за отлично свършената работа :) :) :)
    Желая ви семейно щастие и много радост да ви носи детенцето, родено с Път 8 в петък :)

  475. Karina каза,

    Писа на август 12, 2010 @ 8:44

    Здравейте Муси,
    Много полезна статия, а и коментарите към нея въз основа на питанията я правят още по-изчерпателна. Оказва се трудно, дори невъзможно и аз да си избера дата за брак в края на 2010. Или астрологичната ситуация ще е неблагоприятна или ще са налице църковните ограничения….:( Все още никой не е попитал за 2011 година, затова ще си позволя да помоля за съвет относно 11 февруари 2011 г. за сключване на граждански брак и 12 февруари – за църковен. Единственият ми ориентир е нарастващата луна и това, че датите са преди Сирни заговезни.

  476. Муси Дачева каза,

    Писа на август 12, 2010 @ 14:50

    Karina,
    има и въпроси за 2011 година :)
    Денят 11-ти е подходящ за подписване в следобеден час.

  477. Karina каза,

    Писа на август 14, 2010 @ 10:34

    Много съм ви благодарна за отговора :). Всъщност да, в морето от питания едва сега открих и въпроси за 2011. Още веднъж благодаря! :)

  478. Дени каза,

    Писа на август 14, 2010 @ 19:02

    Здравейте, Муси,
    Благодаря Ви за полезната статия. След като я изчетох, заедно с въпросите и отговорите, се спрях на две дати – 27.09.2010 и 17.09.2010, като все пак клоня повече към 27.09, тъй като луната е в телец, но пък е понеделник – ден на луната, а 17.09 е петък – ден на венера, което предполагам е по-подходящо (ако има толкова голямо значение?). Вие коя от двете дати бихте оперделили като по-добра за сключване на брак. Благодаря предварително.

  479. Муси Дачева каза,

    Писа на август 15, 2010 @ 12:22

    Дени,
    да, 27-ми е по-благоприятната дата.

  480. Антоанета каза,

    Писа на август 15, 2010 @ 21:52

    Здравейте г-жо Дачева!
    Искам да попитам 14.07.2002 г. (първите часове) добра дата ли е била за започване на нещо ново – имам предвид връзка.
    И от датите 1.10, 2.10 и 3.10 2010 г. коя е най-добра за годеж и за договаряне?

  481. Муси Дачева каза,

    Писа на август 16, 2010 @ 13:01

    Антоанета,
    да като цяло датата е добра за начало на връзка, но само ако рожденото ви слънце е в някоя от зодиите между Риби, Овен, Телец… до Дева.
    2.10.2010.

  482. Таня Калинчева каза,

    Писа на август 16, 2010 @ 14:08

    здравейте отново искам да ви попитам според вас през 2011 година кой е най подходящият месец и дата за брак? Също така 11.11.2011г подходяща ли е . мерси предварително

  483. Муси Дачева каза,

    Писа на август 16, 2010 @ 19:51

    Таня Калинчева,
    на първия въпрос не мога да ви отговоря, защото не съществува абстрактна най-добра дата за брак. Всяка дата се преценява най-напред по общи астрологични критерии за целта и после как се съотнася с рождените данни на двамата кандидатсъпрузи.
    11.11.2011г може да се определи като подходяща за сключване на брак.

  484. Теодора каза,

    Писа на август 19, 2010 @ 13:04

    подходяща дата за брак ли е 10.10.2010г. между жена близнак и мъж дева?

  485. Муси Дачева каза,

    Писа на август 20, 2010 @ 15:03

    Теодора,
    датата 10.10.2010г е обсъждана много пъти, четете коментарите към статията.

  486. Сузи каза,

    Писа на август 21, 2010 @ 13:14

    Г-жо Муси коя от датите е по-добра за сключване на брак 27 09 2010г ,16 10 2010гили 02 10 2010г

  487. Ивелина Стоянова каза,

    Писа на август 22, 2010 @ 13:09

    Здравейте,
    датата за която бих Ви попитала е 19.09.2010г.Благоприятна ли е за сключване на брак, между августовски лъв, която зодия съм аз и септемврийски везни, която е моят годеник. Благодаря предварително! Успешен ден!

  488. Муси Дачева каза,

    Писа на август 23, 2010 @ 10:50

    Сузи,
    02 10 2010, но ако имате църковен ритуал, трябва да попитате дали ще го извършат, защото е събота.

  489. Муси Дачева каза,

    Писа на август 23, 2010 @ 10:57

    Ивелина Стоянова,
    19 09 2010 не е благоприятна нито като астрологична картина, нито като номерологична, и това съм го коментирала много пъти, от октомври 2009 г насам.
    А избор на подходяща дата за брак според рождените данни се прави на поръчка, инфо за което можете да получите на mussydacheva@abv.bg

  490. Диляна Атанасова каза,

    Писа на август 23, 2010 @ 22:30

    Дата 01.03.2009 подходяща ли е била за сключване на граждански брак между жена рак (16.07.1985) и мъж риби (04.03.1982)?

  491. Муси Дачева каза,

    Писа на август 24, 2010 @ 10:05

    Диляна Атанасова,
    датата като астрологична обстановка е сравнително добра, как обаче се отнася към рождените ви данни е предмет на лична астроконсултация.

  492. Диляна каза,

    Писа на август 24, 2010 @ 15:21

    Здравейте,

    Може ли да ви попитам за датата 14 януари 2011, дали е подходяща за сключване на граждански брак? Предварително благодаря и ви пожелавам успешен и спокоен ден!

  493. Муси Дачева каза,

    Писа на август 25, 2010 @ 8:55

    Диляна,
    да, добра е :)

  494. Диляна каза,

    Писа на август 25, 2010 @ 13:24

    Благодаря Муси! Успешен ден! :)

  495. Румяна каза,

    Писа на август 26, 2010 @ 14:24

    Здравейте,
    датата, за която искам да ви попитам е 05.06.2011.
    Благодаря предварително!

  496. Nina каза,

    Писа на август 26, 2010 @ 16:44

    Здравейте,прочетох много добре статията и доста от коментарите и разбрах че през 2010г. Венера е ретроградна през есента между 8 октомври и 18 ноември, затова през този период не е препоръчително да се сключва брак,но тъй като сме притиснати от времето а и от ред други неща,трябва да изберем някоя дата точно от този период,като например 24.10.2010г.Бихте ли ми казали дали и според рожденните ни дати,тази дата е неблагоприятна.Благодаря Ви предварително.

  497. Муси Дачева каза,

    Писа на август 27, 2010 @ 9:31

    Nina,
    да, но трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  498. Муси Дачева каза,

    Писа на август 27, 2010 @ 9:34

    Румяна,
    да, добра дата е :)

  499. Румяна каза,

    Писа на август 27, 2010 @ 9:38

    Много благодаря!
    Хубав и усмихнат ден желая.

  500. Nina каза,

    Писа на август 27, 2010 @ 14:09

    Здравейте,
    писах Ви рожденните дати на mussydacheva@abv.bg
    Много благодаря предварително!

  501. Ивелина Стоянова каза,

    Писа на август 27, 2010 @ 23:19

    Датата 11.10.2010, подходяща ли е за сключване на брак

  502. Муси Дачева каза,

    Писа на август 28, 2010 @ 12:38

    Ивелина Стоянова,
    Венера е ретроградна тогава, прочетете статията.

  503. Таня Калинчева каза,

    Писа на август 31, 2010 @ 18:54

    04.09.2010 Подходяща ли е за граждански брак?

  504. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 1, 2010 @ 11:34

    Таня Калинчева,
    Меркурий е ретрограден до 12 септември.

  505. видолова каза,

    Писа на септември 1, 2010 @ 17:11

    Моля, посочете ми кои дати са подходящи за сключване на брак за месеците ноември и декември ?

  506. veselina каза,

    Писа на септември 1, 2010 @ 21:41

    Здравейте, искам да рабера дали датата 20.08.2011(събота)e добра за сключване на граждански и църковен брак.Aко не ,коя дата е подходяща през този месец. Благодаря предварително!

  507. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 2, 2010 @ 14:09

    veselina,
    Меркурий е ретрограден на тази дата.

  508. Мария Георгиева каза,

    Писа на септември 4, 2010 @ 16:22

    Искам да попитам датата 15.09.2010 подходяща ли е за сключване на граждански брак,благодаря

  509. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 4, 2010 @ 23:10

    Мария Георгиева,
    относително подходяща.

  510. Мария Георгиева каза,

    Писа на септември 5, 2010 @ 13:03

    относително? в Какъв смисъл ,поради това че е през седмицата ли?

  511. Мария каза,

    Писа на септември 6, 2010 @ 21:38

    Здравейте,
    1 октомври 2010 подходяща дата ли е?

  512. Мария Колева каза,

    Писа на септември 8, 2010 @ 15:47

    Здравейте, обмисляме да сключим брак – граждански и църковен на една от следните дати 1.05.2011, 8.05.2011 или 15.05.2011. Коя би била най-подходяща? Много ще се радвам да ми отговорите, ако е възможно на e-mail. Благодаря предварително!

  513. Мария Колева каза,

    Писа на септември 8, 2010 @ 15:53

    пропуснах да спомена, че желанието ни е за вечерна сватба :)

  514. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2010 @ 12:05

    Мария,
    на такъв въпрос съм отговорила на 26 февруари 2010 г.

  515. невена каза,

    Писа на септември 22, 2010 @ 7:16

    искам да попитам датата 10.10.2010г дали е подходяща за сключване на брак.

  516. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 23, 2010 @ 8:58

    невена,
    а прочетохте ли статията и коментарите към нея?

  517. Маргарита каза,

    Писа на септември 24, 2010 @ 12:20

    Здравейте мила г-жо Дачева,
    Приемете поздравления за статията Ви, според която наистина могат да се избегнат неблагополучията в съвместния семеен живот. Поради това, че ми предстои такова хубаво събитие през следващата календарна година, бих желала да зная кога ще изготвите такава статия за 2011 ? А датата на която сме се спряли за сега е 28.05.2011г. за вечерна свадба – до колко е подходяща за такова важно събитие ?
    Предварително Ви благодаря

  518. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 24, 2010 @ 12:31

    Маргарита,
    статията е готова и ще бъде качена съвсем скоро в сайта. Посоченият ден не бих определила като много благоприятен, имате време да изберете нещо по-добро.

  519. Цветелина каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 8:10

    Госпожо Дачева,моля да ми дадете съвет коя от ези дати е най-добра за слючване на граждански брак през 2011г.-5,12,19,26 август.Искам само и да ви попитам има ли значение на коя дата ще бъде църковният брак,защото него мислим да го отложим във времето.Благодаря ви предварително!

  520. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 10:20

    Цветелина,
    да, но ако обичате, прехвърлете си въпроса в статията за 2011 година.

  521. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 11:20

    КЪМ ВСИЧКИ!
    Моля, въпроси отнасящи се до Дата за брак през 2011 година не задавайте тук, а към статията: “Сключване на граждански брак през 2011 г.”

  522. Ивелина каза,

    Писа на октомври 2, 2010 @ 19:53

    Здравейте,коя от датите през ноември 2010г. би била най-подходяща – 7,14,21,22

  523. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 4, 2010 @ 15:25

    Ивелина,
    21-ви

  524. Iskra каза,

    Писа на октомври 13, 2010 @ 23:16

    Здравейте!
    Датата 30.10.2010г. подходяща ли е за сключване на граждански брак?

    Blagodarq predvaritelno

  525. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 15, 2010 @ 12:47

    Iskra,
    Венера е все още ретроградна тогава.

  526. КР каза,

    Писа на октомври 17, 2010 @ 12:19

    Моля посочете най-подходящата дата за сключване на граждански брак в периода 25.10-04.11.2010г. Благодаря предварително.

  527. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 18, 2010 @ 1:41

    КР,
    Венера е ретроградна в този период.

  528. КР каза,

    Писа на октомври 19, 2010 @ 14:07

    Благодаря Ви. Тогава има ли всеобщо подходящи дати до края на 2010г. или трябва да се вземат предвид и рождените ни дати. Моля посочете благоприятните, при възможност.

  529. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 20, 2010 @ 10:58

    КР,
    препоръчването на дата за брак не е толкова просто нещо, колкото изглежда на пръв поглед. Трябва да се спазват много правила и ако астрологично датата е добра, то пък номерологично е неблагоприятна и т.н. Астрологичната обстановка през 2010 е с много напрегнати аспекти между бавните планети. А съобразяване с рождените данни е следващ етап, много по-личен и също толкова трудоемък. Една относително добра дата е 25 11 2010.

  530. LIdia каза,

    Писа на октомври 20, 2010 @ 15:44

    Датата 06.05.2011 г подходяща ли е сключване на брак?

  531. Златка каза,

    Писа на октомври 29, 2010 @ 23:45

    Здравейте!
    Бихме искали да знаем със моя годеник коя е най-подходящата дата за подписване а не за сватба до края на тази година , като рождените ни дати са следните-моята е 24.08.1979 а неговата 23.08.1981. Като идеята е да е първата по възможност най-близка дата.
    Благодарим Ви предварително!

  532. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 30, 2010 @ 15:12

    Златка,
    “избор на подходяща дата за сключване на брак според рождените данни” се прави на поръчка, инфо за което можете да получите на mussydacheva@abv.bg

  533. Мимето Митова каза,

    Писа на ноември 13, 2010 @ 10:39

    Здравейте, и мен ме интересува точно 06 май 2011г.

  534. Цветелина каза,

    Писа на ноември 14, 2010 @ 20:24

    Г-жа Дачева кажете ми до края на годината коя дата е най-подходяща за сключване на брак? Рожденни дати: 6.11.1982 и 26.05.1984
    Благодаря!

  535. Силвия Петкова каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 10:51

    Добра ли е датата 17.03 2010 година за сключване на граждански брак? благодаря

  536. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 11:25

    Силвия Петкова,
    това е отминала дата, и коментирана.

  537. НАТАЛИЯ каза,

    Писа на януари 6, 2011 @ 18:47

    КОЯ ДАТА Е НАЙ-ПОДХОЯЩА ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА БРАК 07.05.2011 08.05.2001 14.05.2011 ИЛИ 15.05.2011 И ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПО ПРИНЦИП В НЕДЕЛЯ.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАОГОДАРЯ

  538. НАТАЛИЯ каза,

    Писа на януари 6, 2011 @ 18:48

    ВЪЗМОЖНО ЛИ Е В СЪБОТА,НЕ В НЕЛЯ ОБАРКАХ ВАПРОСА СИ

  539. Стела каза,

    Писа на април 4, 2011 @ 14:04

    18.04.2011година е важна дата за семейството ми, свързана със сделка за покупка на имот – успешна ли ще е тя?

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии