Хороскоп за Телец – 2013

Муси Дачева

През 2013 -та година за родените под знака на Телеца предстоят усилни дни. Вярно е,че на мнозина от групата не се радват на очакването за много работа. Но в сатурнова криза е така, ако искате да успеете, работете много и се радвайте на дребните неща в живота. Сатурн от Скорпион ще ви създава множество пречки, но също така ще ви подкрепя в почтените намерения. До края на годината той ще се придвижи от 9-я до 20 -я градус на Скорпион. Това означава, че в някакъв период от време ще застане в точна опозиция на наталните Слънца на родените между 29 април и 11 май.

Влиянието на Сатурн се простира най-вече върху партньорствата, били те социални, професионални или лични. Вашите връзки ще бъдат подложени на изпитание „за якост“. Там, където отношенията имат бъдеще, където има здрава основа от единомислие, взаимно доверие, любов и толерантност, връзката ще се развие, ще носи радост и удовлетворение.

Някои ще се разделят със съдружници, съпрузи (съпруги), с дългогодишни колеги, ще напуснат по своя воля работа или ще бъдат принудени да направят това поради различни фирмени обстоятелства. Стари работни договори, договори за сделки в дългосрочен план, могат да бъдат променени или прекратени в критичните периоди на годината.

Една група от родените със слънце в Телец, сатурновото влияние може да отдръпне от активен социален живот, да ги постави в изолация, доброволна или принудителна, вследствие разочарование или пресищане с работа и ангажименти.

На сатурновото влияние върху живота на Телеца, както през последните години, така и сега, продължава да се противопоставя благотворното влияние на Юпитер. Планетата на „голямото щастие“ е готова да ви помага през 2013 година по многообразен и пълноценен начин. До средата на годината, когато се движи през Близнаци, ще ви подтиква да мислите бързо, да се интересувате от много неща, да генерирате идеи и да правите планове.

След като навлезе в Рак, на 26 юни 2013 г., през оставащите месеци на годината, Юпитер ще ви подпомага да материализирате своите идеи, да им придадете форма, цвят, вкус, мирис, така че да бъдат достъпни за физическите ви сетива, да принесат полза на вас и на други хора.

Началото на годината се очертава да бъде динамично. Още в първата половина на месец януари пред вас ще бъдат поставени важни въпроси за разрешаване. Ще имате опозиция, вероятно конфликти, но на 9 януари Венера, управителката на знака, ви идва на помощ. Тя навлиза в сродния  по стихия знак Козирог, откъдето ще ви дава съвети как да хармонизирате отношенията си със своите опоненти или съперници.

Януари е много подходящ за пътувания, разбира се ако и метеорологичната обстановка го позволява. Пред някои ще се появят интересни възможности за командировки, покани за гостуване, посещение на роднини в друга страна. Периодът е много добър за представяне пред публика, за ревюта, изложби, участия в предавания по медиите. Февруари е също благосклонен, особено по отношение личните връзки, там има динамика и промени, които могат да бъдат във ваша полза, ако подхождате по подходящия начин.

През март и април ви предстоят много разходи. Това е и времето, когато ще можете „да преброите“ приятелите си, да проверите на практика колко струват обещанията на хора, с които се знаете от години. В средата на април Венера идва в Телец, след нея Марс, Слънцето и Меркурий. Всички тези потоци от разнообразни планетни енергии ще ви тонизират и въодушевяват за промени, чиято посока най-ясно ще усетите в дните около слънчевото затъмнение във вашия знак.

На 10 май е първото слънчево затъмнение за годината, в 19 -я градус на Телец, когато светилата се събират близо до южния лунен възел. В този период ще трябва да направите много конкретна оценка на някои ваши намерения, да ги коригирате, ако е необходимо, и да си направите нови, адекватни на обстоятелствата, планове.

В края на юни и през юли периодът е подходящ за пътуване, движение, с цел установяване на работни контакти. Работата по определени проекти ще върви отлично, особено ако те имат атрактивен характер и са включени повече хора в тях. Периодът е добър за преустройства и ремонти в дома и в офиса, за закупуване на нова техника, дори за смяна на личния автомобил с нов. Всичко това обаче да не се прави в ретроградната фаза на Меркурий, от 26 юни до 20 юли, защото са възможни фалове.

Почти през целия месец юли и през първата седмица на август астрологичната обстановка е подкрепяща най-вече заради хармоничният аспект (тригон) между Юпитер и Сатурн. Под негово влияние можете да направите важни житейски стъпки, свързани с образование, преместване, подобряване на семейния климат, решаване на назрели домашни въпроси, а също така и сключване на изгодни сделки или постоянен трудов договор. Много различна е обстановката през втората половина на месец август, когато ще трябва да бъдете готови на много компромиси, за да удържате позицията си.

Септември е вашият месец, марсовият период на личната година. Най-добра подкрепа имате в първата половина на месеца и особено при растящата Луна след новолунието на 5 септември. През последната седмица на септември може да се чувствате преуморени и това е знак да обърнете внимание на здравето си. През октомври започнете профилактика, която да укрепи имунната ви система за предстоящия зимен сезон.

В последната седмица на октомври и през ноември,ще ви се налага по-често да се съветвате с някого. Общите дела, общите планове са на челно място и трябва да бъдат приоритет, ако искате да успявате и занапред. Някои стари проекти ще бъдат сложени на масата за преразглеждане и търсене на нови решения.

Малко преди Коледа, на 21 декември, Венера, управителката на знака, навлиза в ретроградната си фаза. Постарайте се да приключите важните си дела до тази дата, вземете си отпуск и си създайте празнично настроение отрано.

 

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Добринка Колева каза,

    Писа на декември 29, 2013 @ 3:19

    Изключително точен и верен хороскоп!Благодаря,Муси,бъди жива и здрава!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии