Седмичен хороскоп 12-18 ноември 2012 г.

Пълно Слънчево затъмнение в сряда

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Навлизаме в особен период на 2012 година, най-тежките месеци-ноември и декември. През тази и следващите две седмици ще станем свидетели и участници в две затъмнения. Първото е Пълното слънчево затъмнение, което ще се случи съвсем в началото на деня- 14 ноември. Това е второто слънчево затъмнение за годината, след частичното от 21 май 2012 г.

В сряда Луната ще закрие изцяло слънчевия диск, но тъй като е в тъмната част на деня, преди изгрев Слънце, от територията на нашата страна, а също така от цялото северно полукълбо, няма да може да бъде наблюдавана.

При пълното слънчево затъмнение Луната се намира в перигей, в зоната от своята орбита,когато е най-близо до Земята. Перигеят на 14 ноември е един от най-малките, 357364 км.,но не и като този,който ще бъде на следващото новолуние, на 13 декември, когато Луната ще бъде най-близо до Земята за 2012 година, само на 357071 км.

Затъмненията по принцип се случват в близост до Лунните възли и обикновено са в група от едно слънчево, последвано, или предхождано, от лунно. Две седмици след пълното слънчево затъмнение на 14 ноември, предстои – лунно затъмнение, на 28 ноември, когато светилата са в опозиция по оста Близнаци-Стрелец.

Колкото по-близо до Лунните възли е затъмнението, толкова по-силен е кармичният отенък, придаван по принцип от тях. В кармичната астрология Лунните възли са важен акцент, който прехвърля мост между минало и настояще,затова,когато съвпадът, при слънчево затъмнение, или опозицията, при лунно затъмнение, попаднат близо да тях, настъпва период на кармични изчиствания. Това е време на осъзнати избори, които насочват живота ни в следващите месеци. Дали ще виждаме възможности за това „да бъдем“ или „да правим нещо“ или обратно пречки, зависи изцяло от нас,защото сме човешки същества с право на „свободен, но и осъзнат, избор“.

Настоящото Пълно слънчево затъмнение събира Слънцето и Луната на границата между 21 22-я градус на Скорпион,на 4 градуса разстояние от Северния Лунен възел, който е в 26-я градус на Скорпион. Деструктивното проявление е по-силно, когато зоната, заета от съвпада на светилата и от позицията на лунния възел, е в квадрат или опозиция на рождените Слънце, Луна и/или Асцендент. Също така много неблагоприятно е когато затъмнението активира рождени квадрат, опозиция или Голям квадрат, включващи малфакторите Марс, Сатурн, Уран и Плутон, но също така Лилит и Хирон.

Близостта до възходящия лунен възел (СЛВ) придава по-силно значение на влиянието на Луната. Затова зоните, които тя управлява в рождения хороскоп, придобиват голямо значение в периода на влияние на затъмнението. Силното влияние на Луната активира подсъзнателните стремежи, извежда ги на повърхността като осъзнати намерения и планове, но с всичките колебания и презастраховки, характерни за лунното проявление.

Домът, в който попада това слънчево затъмнение, особено зоната между 21 и 26-я градус на Скорпион, е и ще бъде във фокуса на вниманието в следващите месеци, като ще изисква повече енергия-духовна и физическа, а също така нещо, което е много важно- нагласа и готовност за промяна.

Подобно на сегашното затъмнение, пълно слънчево и то в Скорпион, е имало за последен път на 3 ноември 1994г., когато светилата са се срещнали в 10 градуса Скорпион, а Северния лунен възел е бил на същото разстояние след точката на съвпада- в 14-я градус на Скорпион. По пътя на аналогията, припомнете си времето преди 18 години,какво ви се е случило, как се е развил животът ви след това.

На 14 ноември, по време на Пълното слънчево затъмнение, пътят на лунната сянка минава през северна Австралия,Тихия океан и стига до Южна Америка,до Чили и \Аржентина. Северна Австралия,особено Индонезия, а също така Чили и Аржентина, попадат в силно сеизмични райони. Там през последните месеци имаше завишен брой силни земетресения. Вероятността в зоната, минус-плюс един месец около слънчевото затъмнение, да има повече земетресения по принцип е голяма. Сега, когато слънчевото затъмнение е в Скорпион, и когато управителят Плутон е в Козирог, а диспозиторът му -Сатурн е в Скорпион, силата е увеличена. Така нараства вероятността от силни земетресения в страните под знака на Козирог и Скорпион, а също така на тези с влияние на Телец, Лъв и Водолей. Неблагоприятно влияние оказва пълното слънчево затъмнение не само върху земните пластове, но и върху социалните процеси в засегнатите държави. Недоволството от властниците, стремежът за промени, за отхвърляне на стари форми на управление, и още повече на контрол, ограничения и забрани, в месеците около и на затъмнението, изкарват на улицата много хора, протестиращи и изразяващи недоволството си по демонстративен начин.

Пълното слънчево затъмнение до Северния лунен възел има и позитивно влияние, все пак новата Луна, особено преминаваща през възходящия възел, дава начален импулс на много страни от живота. В по-голяма степен това е валидно за хората със силно лунно влияние, родени под знака на Рак, или със Слънце в третата декада на Риби, или при които съвпадът на светилата попада в I, V, IX или X -ти натален дом,но без да прави напрегнати аспекти с важни рождени астрологични точки.

Нека Новата Луна ви зарежда с позитивизъм и ви носи Радост от живота!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои седмица на сериозните ангажименти. Новолунието, съчетано с пълно слънчево затъмнение, е важен момент, в който ще трябва да се освободите от някои схващания свързани с финансовата страна на живота. Да осмислите необходимостта от пестене на средства, или тяхното инвестиране в изгодни проекти или влагането им в собствено жилище. Отношенията ви с институции,свързани с паричните потоци като данъчна служба, застрахователни дружества, банки, са в критичен момент,когато е много важно да прецените плюсовете и минусите от ваше действие или бездействие. Изборът, който направите, ще ви облекчи, или обратно -вгорчи, живота в следващите месеци. За тези,които са в юпитеровия период на личната си година, новата Луна обещава позитивни промени в кариерата, възможности за нова работа или за съществена промяна в договорните условия по настоящата. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои неспокойна седмица. Дните преди пълното слънчево затъмнение са били, в предходната седмица, или могат сега да се окажат притеснителни за вас или за някой от близките ви. От вас се очаква да се включите активно, да вземете присърце важен семеен въпрос. Обръщането към корените, към родовите връзки, към всичко онова добро и силно, което тече във вените ви по линия на наследствеността, ще ви зарежда с оптимизъм и амбиция да преодолеете всяко препятствие. Променете нещо в бита си, в средата която обитавате, онова, което не съответства на разбиранията ви, не ви носи подкрепа и чувство за стабилност. С нещо или с някого ще трябва да се разделите. Това може да са стари схващания,предубеждения, закостенели традиции или друго, което ви прави статични и непредприемчиви. Новолунието, със силата, която му придава пълното слънчево затъмнение, може да ви постави в критичен момент,в който да проявите силата на своя характер. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

На родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои противоречива седмица. Желанието за забавяне на темпото, за откъсване от активни и натоварващи комуникации с околните, което е характерно за настоящия -сатурновия период на личната ви година, е на едната страна на везните. Особено силно е то при тези,които имат проблеми със собственото здраве или с това на близки хора. Новолунието, съчетано с пълно слънчево затъмнение, обаче противостои и по особен начин е катализатор на промени, които се проявяват по-силно на духовно ниво. Активността е повече в сферата на плановете, подготовката, наблюдението отстрани, в отзивчивостта към проблемите на другите и готовността за съпричастност и помощ. Този подготвителен период е важен и предхождащ следващо новолуние, което ще бъде в собствения знак. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица носи възможности за промяна в някои поети отпреди ангажименти. Пълното слънчево затъмнение в сряда бележи важен момент, когато трябва да си изясните позицията по отношение трудов договор, работен ангажимент, с или без писмено оформяне, или намерение за съдружие. При всички случаи трябва да бъдете внимателни с какво се захващате, и дали е по силите ви. Моментът изисква от вас коректност в служебните взаимоотношения, реалистична самопреценка и толерантност към другите. Горделивостта и пренебрежението към чуждото мнение могат да ви подведат в погрешна посока. Необходимо е да вложите усилия в овладяването на умения,които да ви правят квалифициран специалист и да предизвикват доверие към вас. Бъдете внимателни при прехода от старото към новото. Интересни срещи и неочаквани пътувания обещават почивните дни.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. В понеделник ще ви се наложи да търсите съвет от по-възрастен човек, или от специалист в дадена област. В период сте, когато можете да изкачите ново стъпало в духовното си развитие, да стигнете до обогатяващо ви знание, от където се откриват нови хоризонти за вас. Вашите знания и умения могат да бъдат полезни и на другите. В информационния поток, в който сте, можете да бъдете проводник на нещо съвсем ново и необходимо, което да предадете на тези,които са по-незнаещи. Новолунието в Скорпион, съчетано с пълно слънчево затъмнение е време,когато откъсвайки се, загърбвайки нещо вече твърде познато и остаряло, можете да изберете нова посока, да изберете нови приоритет и да си поставите нови цели. Благоприятни дни- понеделник, вторник, петък и събота.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва успешно. Някой ще се нуждае от вашите знания и опитност, и ще търси съветите ви. Вашите професионални умения ще бъдат високо оценени дори от тези, които не ви симпатизират особено. Можете да създадете сериозни контакти, да получите подкрепа, да ви приемат в среда,която е привлекателна за вас. В дните на новолунието и съпътстващото го пълно слънчево затъмнение, може да се появят някои разногласия с човек,заемащ по-висока позиция в професионалната йерархия заради неправилно предадена информация от типа „развален телефон“. Новата Луна ви подтиква към поставяне на нови, по-високи цели,които предстои да бъдат реализирани през следващата лична година. Благоприятни дни-вторник и сряда.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица, в която голяма част от вниманието ви ще бъде насочено към здравето и всичко свързано с него. Периодът е подходящ да вземете някои профилактични мерки за подобряване на физическата си и емоционална кондиция. Планирайте престой в оздравителен център или място, където да се разтоварите от грижите. Нова гледна точка към потребностите на физическото тяло, ще ви насочи към подходящия за това начин. Новата Луна при някои може да провокира желание за промяна в работната среда. Преместване в нов отдел, сред нови колеги, наемане на персонал, привличане на нови хора по работен проект, всичко това е в темата на настоящото, забележително заради слънчевото затъмнение, новолуние. До вторник,включително, приключвайте делата си и изчиствайте старите задължения. Новите ангажименти поемайте от сряда нататък с „едно на ум“ заради ретроградния Меркурий.

Родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстоящата седмица поставя пред важен избор. Той в основата си е между стремежът за духовен растеж и задоволяването на чисто материални потребности. Каквото и да изберете, ще имате нужда от съвет и насока. А също така и от достатъчно средства. Темата за личните ви доходи е в центъра на промените, провокирани от пълното слънчево затъмнение в Скорпион. Новата Луна дава шанс за намиране на нов източник на доходи, за увеличаване на приходите, но Сатурн,в тази зона, предупреждава за пестеливост и разум в разходите. Всякакви разговори с шефа за повишаване на заплатата засега могат да бъдат само разговори,без конкретни действия. На резултат разчитайте след две седмици. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстоящата седмица е специална заради пълното слънчево затъмнение в неподвижния кръст, в Скорпион. Зоната на най-силното му влияние е професионалната сфера, където трябва да вложите повече усилия и резултатите няма да закъснеят. Възможностите, които ви се предлагат, в предходните седмици или сега през тази, могат да изглеждат перспективни. Обръщайте внимание обаче на подробностите, на това, което се премълчава или остава скрито на пръв поглед. Търсете съвет от някой, който е „вътре в темата“, и се доверете на интуицията си. Не прибързвайте с поемане на ангажименти и сключване на договори, изчакайте най-малко до началото на месец декември. Във финансово отношение седмицата е неблагоприятна, не приемайте на доверие обещания от „приятел“. Благоприятни дни- сряда, четвъртък и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои забележителна седмица. Новолунието в сродния ви по стихия знак Скорпион,което сега е особено подчертано от пълното слънчево затъмнение, с участието на Северния лунен възел, бележи важен момент в живота ви. Особено силно повлияна ще бъде сферата на емоционалния живот. Нова връзка, нова любов, съдбовно привлечен към вас човек, ще задържа вниманието ви в следващите месеци. При благоприятни други тенденции, тази седмица може да бъде вододелен период в живота ви, който да разграничава ясно минало от бъдеще, да ви накара да промените целите, стремежите и навиците забележимо, и да насочите жизнената си активност в нова, осмислена и осъзната посока. Силното Лунно влияние през тази седмица ви прави по-сензитивни, по-чувствителни към случващото се около вас. Раздялата с някои стари представи, разбирания, самоналожени ограничения, дори с конкретни хора, които ви връщат назад, ще ви помогне да тръгнете смело напред. Благоприятни дни през тази седмица -понеделник и вторник.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица е уникална, поне за последните 18 години. Съвпадът на светилата и Северният лунен възел на ваша територия представя много възможности, но също така предявява изисквания за сила на характера, определеност и настойчивост. Промяната „тропа на вратата ви“, сега трябва да взимате трудни,но важни за бъдещето ви решения, да се откажете от едно, и да захванете нещо друго. В голяма степен резултатите зависят от вас, от вашата включеност, всеотдайност и усет за време и място. Силното влияние на Луната в този период, засилва интуицията, умението ви да предусещате „накъде духа вятъра“ и способността ви да оцелявате при трудни условия, тогава,когато другите се предават. Първите плодове от усилията ви сега ще се появят около следващото затъмнение-лунното, което ще се случи след две седмици. Благоприятни дни през тази седмица-понеделник и вторник.


На родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои емоционална седмица. Новолунието в сряда, което не е обикновено, защото е съчетано с пълното слънчево затъмнение, и то в сродния ви по стихия знак Скорпион, за вас бележи важен етап в живота. То може да даде нова насока на целите ви, да ви накара да потърсите и да намерите ново жизнено поприще, в което да се чувствате „на своето място“, призвани за дела, които да ви носят голямо удовлетворение. Пътуванията, срещи с хора, различни от обичайната ви среда, желанието за опознаване на други страни и култури, в следващите месеци ще внасят съществено оживление в живота ви. За тези,които пишат, които са творчески настроени, това новолуние задава нови възможности за изява, за намиране на подходящ спонсор или издател, или за смяна на екипа,който реализира творческите ви проекти. Благоприятни дни-понеделник и вторник.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 14.11.2012 г., в 0:08 ч., Новолуние в 21°56’Скорпион, и Пълно слънчево затъмнение.

Меркурий,ретрограден, в съвпад със СЛВ на 17.11.2012 г.

Марс навлиза в Козирог и е в секстил с Нептун на 17.11.2012 г.

Слънце в съвпад с Меркурий на 17.11.2012 г.

Слънце в съвпад със СЛВ на 18.11.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

12.11.2012 г., в 7:13 ч. – 12.11.2012 г., в 13:10 ч.

14.11.2012 г., в 12:39 ч.- 14.11.2012 г., в 12:52 ч.

16.11.2012 г., в 11:44 ч. – 16.11.2012 г., в 12:35 ч.

18.11.2012 г., в 7:54 ч. – 18.11.2012 г., в 14:10 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

26 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 7:15

    Благодаря Муси за хубавата статия.
    Аз съм риби трета декада…това добре.
    Но затъмнението ще ми е в края на 4ти дом,опозиция с луна и марс.3 гр орбис:(

  2. Снежанка каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 9:28

    Здравей Муси,
    благодаря за статията.
    При мен Слънчевото затъмнение попада в точен съвпад с натален СЛВ и на АСЦ.
    След като действието е в 1 дом предполагам ще започна ново начало.
    Винаги съм се затруднявала с интерпретацията на 1 дом.
    Успешна седмица!

  3. bobi каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 13:44

    Здравейте Муси, много подробна статия за което Ви благодаря.Новолунието ми съвпада със СЛВ в пети дом, Слънчевото затъмнение също в пети дом.Каква е интерпретацията Ви.

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 16:11

    Боби аз не съм Муси :D
    Но нека да й помогна…….
    Любов,деца,активиране на съдбата и кармата.

    Но като цяло може да е криза в тези области.

    Миналата година преживях слънчево затъмнение в 5ти дом.
    Съвпад нептун.
    Бях нещастна в любовта.Т.е.бях платонично влюбена в един мъж,той знаеше.Но не отговори на чувствата ми:)

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 18:25

    Снежанка,
    позицията на пръв поглед изглежда доста добре. Но този голям акцент на 1 дом е знак за поемане на голяма отговорност от взимане на някакво еднолично решение. Транзитът трябва да се гледа цялостно, а и другите прогностични теми да се видят, но СЛВ в 1 дом подтиква не само към самостоятелност, но и към самодостатъчност. В Скорпион пълното слънчево затъмнение кара човек не просто да се откаже от нещо,като процес, ами да го изтрие изцяло, да скъса,да отхвърли, това е много рязко и категорично като отказ.

  6. Снежанка каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 19:41

    Благодаря за разяснението!

  7. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 22:08

    “В Скорпион пълното слънчево затъмнение кара човек не просто да се откаже от нещо,като процес, ами да го изтрие изцяло, да скъса,да отхвърли, това е много рязко и категорично като отказ.”

    Ето това беше много важно да го прочетем!!!

  8. Meги каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 22:14

    Имам СЛВ в наталната карта в Телец, асцедент Везни, луна във Водолей и слънчев знак Скорпион – какво ще активира това затъмнение с новолуние при мен? Коя област на живота ми и дали ще е по-скоро в положителен аспект, имайки предвид слънчевия знак и сегашното положение на СЛВ пак там + Сатурн?
    Благодаря! Страхотна статия:)”Уникална” седмица звучи красиво и едновременно невероятно.

  9. Meги каза,

    Писа на ноември 12, 2012 @ 22:35

    Имам натален СЛВ в телец, луна във Водолей, асцедент Везни и слънчев знак Скорпион. Да се надявам ли на по-скоро добри и прогресивни развития? И Сатурн е в скорпион и затъмнение с новолуние. Малко ми е сложно да се ориентирам.:))Коя зона от живота ми ще се активира? И дали по-скоро към добро или …
    Благодаря! Страхотна статия! Успех!

  10. bobi каза,

    Писа на ноември 13, 2012 @ 9:12

    Много благодаря за отговора,направихте ми услуга, moon_in_taurus.

  11. Юлия каза,

    Писа на ноември 13, 2012 @ 11:44

    Здравейте Муси!
    Исках да попитам нещо относно тълкуването на влиянието на слънчевото затъмнение. Позицията по дом ли е по-важна в случая или аспектът към рожденото слънце? Моето слънце е в 23 градуса в рак, а затъмнението попада в третият ми дом /асцендентът ми е дева/. При това положение могат ли да се очакват промени в личния живот /имам предвид появата на нов партньор/ или по-скоро новото ще дойде в областта на комуникациите, кратките пътувания и др. неща, характерни за 3-ти дом?
    Благодаря предварително!
    Юлия

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 13, 2012 @ 23:05

    Meги,
    зависи от наталната карта и къде попада ПСЗ,дали в 1 или във 2 -ри дом, дали има квадрат на Слънцето и Луната в натала и дали ПСЗе в близост до рожденото Слънце.Венера като управител на Асцендента е важно дали е в Скорпион или във Везни.Така че има много неизвестни. Сатурн задава фона на сатурновата криза на Слънцето,която има плюсове и минуси.Но тъй като Лунното влияние е силно, а при вас може Луната да е в 5 натален дом, възможно ефекта да е насочен в емоционалната сфера :)

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 13, 2012 @ 23:15

    Юлия,
    позицията по дом показва полето в което ще се реализира ПСЗ, а аспекта, ако има такъв, със Слънцето или с друга важна точка от натала, дава начинът по-който ще стане. В случая трети дом като зона на ПСЗ има отношение към комуникациите,посредническата дейност, комисионерството, кратките пътувания, обучението, отношенията със съседите, и с родственици,без родителите,които са по 4 дом.Това,че новолунието попада в зоната на тригона на Слънцето е указание за улеснение в делата на трети дом. От гледна точка на рожденото Слънце това е пети дом-сферата на емоциите. Така че там може да има промяна, нов харесван човек,който да се появи в учебна среда, или да е някой стар познат, съученик, момче от квартала :)

  14. niksyn4o каза,

    Писа на ноември 13, 2012 @ 23:50

    Здравейте,чета ви коментарите и нищо не разбирам а ми е нужно да знам.
    Роден съм на 11.08.1988 Николай Колев.
    Ще съм благодарен ако някой ми отговори и ме насочи как сам да си изчислявам.

  15. Галя каза,

    Писа на ноември 14, 2012 @ 0:41

    Привет и от мен!

    Аз съм Овен с асцендент Козирог,а днес разбрах , че имам и “Черна луна” в Рак. Как ще ми повлияе затъмнението и мога ли да направя нещо за да премина правилно през този период? Страхувам се , че при мен започна да действа ,от два дена съм доста объркана,постоянно мисля за Кармата,но не разбирам нищо. Благодаря!

  16. Юлия каза,

    Писа на ноември 14, 2012 @ 10:32

    Благодаря за разяснението, Муси!
    Да, интересни неща явно предстоят. ПСЗ попада и в зоната на съвпад с натален Уран, а също и секстил към Сатурн.
    Всичко най-добро ви желая от сърце! :)

  17. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 14, 2012 @ 15:25

    niksyn4o,
    какво искате да изчислявате?

  18. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 14, 2012 @ 15:30

    Галя,
    “на страха очите са големи”, ако не се самонавивате, нищо лошо няма да ви се случи.

  19. veronka каза,

    Писа на ноември 14, 2012 @ 17:53

    Здравейте и от мен :)
    Прочетох, че ПСЗ е първото от поредица през следващите 3 години по оста Скорпион-Телец.Аз съм зодия Скорпион, с асцедент Дева и в комбинация със ПСЗ е Сатурновото преминаване през Слънцето.Предполагам е важен период за мен, но в какво точно ще се изрази?
    Благодаря Ви сърдечно и за досегашните Ви отговори!
    Поздравления за новия вид на представяне на седмичните хороскопи!

  20. Megi каза,

    Писа на ноември 14, 2012 @ 21:25

    Муси, благодаря за отговора. Имах странен и противоречив ден. Но с такива сложни обстоятелства е напълно нормално. Твоите думи ми позволиха да остана спокойна и да приемам развитията с чуство за хумор! Благодаря още веднъж. Ще се чуем по телефона.

  21. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 15, 2012 @ 17:30

    Здравей Муси,в понеделник 12ти,имах проявление може би по затъмнението,моля те да ми помогнеш да разбера.
    Случи ми се в 4ти дом,на 5 гр от 5 дом.
    То е в опозиция с луна и марс в 10ти дом.
    Още в понеделник,в работата ми се случи конфликт.Не започнат от мен,но аз бях също въвлечена в интригата и случката.Работих с мъж и жена в работата.Между тях се случи конфликта,но в процеса замесиха и мен.Това нещо не рефлектира особено силн в мен като емоции.Е,неприятно ми беше,но не и супер болезнено.
    Другото.
    На 14ти пък имах хубави любовни преживявания.Аспекта е същия разбира се ПСЗ в опозиция с луна и марс.
    Та ,кажи ми моля те,коя от двете случки е отзвук от затъмнението.Това в службата или любовните преживявания?
    Или пък е рано да се каже?
    може да се случи и друго нещо?

    Благодаря ти!

  22. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 16, 2012 @ 13:51

    veronka,
    благодаря! :)
    Да, през 2013 и 2014 г,есента има слънчеви затъмнения в Скорпион.Това става докато Лунните възли се движат в зоната.
    Да, има голямо натоварване при вас. Това е в 3 дом и всичко свързано с близките роднини, съседи, съученици,приятели от детството, кратки пътувания, собствен автомобил, работа свързана с посредничество, комуникации, комисионерство,обучение, приемане и предаване на информация, на знания, писане и др. под влияние на този натален дом излиза на преден план. Много променлив и нестабилен период.

  23. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 16, 2012 @ 14:10

    moon_in_taurus,
    практически и двете,ако няма нещо друго, са ефект на ПСЗ. Но по-близо е това,което е предизвикало по-силна емоционална реакция. Това ПСЗ е с подчертан женски момент, Луната е доминираща. Участието на Марс в съвпад с Луната в натала, който управлява Скорпион-средата в която се случва затъмнението, придава страст, отношение към случващото се.Сатурн в дъното може да допринесе за някои негативни възприятия,свързани с работната среда. А Марс в Стрелец внася енергия в емоционалните изживявания.

  24. niksyn4o каза,

    Писа на ноември 16, 2012 @ 15:01

    Муси Дачева каза,
    Писа на ноември 14, 2012 @ 15:25
    niksyn4o,
    какво искате да изчислявате?

    Ами за лични години,декади,дом такива неща

  25. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 16, 2012 @ 16:38

    niksyn4o,
    ползвайте
    http://www.astro.com/

  26. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 17, 2012 @ 11:18

    Много ти благодаря Муси!!!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии