Хороскоп за Везни – 2013

Муси Дачева

За родените под знака на Везни 2013 година е противоречива. Мнозина усещат облекчение от излизането от зоната на сатурнова криза на Слънцето, в която бяха през последните 2, близо 3 години,когато Сатурн се движеше през Везни. За радост Юпитер от Близнаци, сродния по стихия знак, помагаше от юни 2012 -та насам да се справите успешно с предизвикателствата на сатурновото влияние.

През 2013 година Юпитер ще продължава да ви подкрепя с усърдие до края на месец юни, когато ще премине в Рак. Това прави първата половина на годината, благодатна и с много възможности за духовно и материално стабилизиране. Влиянието на Сатурн през следващите месеци се простира най-вече върху личните доходи. Възможно е да има някои ограничения и да попадате в периоди, когато се налага повече контрол над разходите и пестеливост.

През януари е добре да си дадете почивка до средата на месеца, както и да избягвате местата, където трябва да плащате повече, отколкото са ви възможностите. През втората половина на месеца, след януарското новолуние, обстановката е подходяща за планиране на някои инвестиции в подобряване на комфорта на дома.

Макар времето все още да не е за ремонти, можете да направите строителни проекти или да поръчате изработка на мебели. Февруари предлага романтика, нови запознанства, интересни срещи и начинания, в които да блесне артистичната ви природа.

През март пролетната умора може да снижи ефективността на работата ви. Затова отделете време за възстановяване, за укрепващи тялото процедури на подходящо място и сред подходящи хора. Това ще ви е необходимо, за да имате достатъчно сили да се справите с ангажиментите си през април. А те ще бъдат много, и повечето спешни, нетърпящи отлагане. Настройте се за битки, за състезания и тяхното спечелване. Високият дух и добрата подготовка са необходимото условие, но вярата в себе си е това, което ще ви направи победители.

През май силният ви период започва след новолунието. Слънчевото затъмнение в 19 градуса Телец може да стане добра основа за финансов успех, за инвестиране в общ бизнес, стига да не попада на критична точка от наталната ви карта.

От 9 май до 3 юни Венера, управителката на знака, се движи през сродния ви по стихия зодиакален знак-Близнаци, почти едновременно с Меркурий. Това е чудесен период за комуникации, сътрудничество, пътувания, интересни запознанства в социалните мрежи, за включване в школи и курсове, където можете да придобиете нови знания, да повишите квалификацията си и да станете още по-ценен специалист. Тенденцията продължава през целия месец юни,когато и Марс идва в Близнаци, привнасяйки повече енергия и амбиция за напредък.

През юли ситуацията в работната среда може да се усложни и ще ви са нужни много разбиране, толерантност и готовност за разумни компромиси, за да се справяте с повишените изисквания към вас и към това, с което се занимавате. Ретроградният Меркурий ще внася допълнително объркване на графици и планове, ще ви пречи да се съсредоточавате достатъчно и да обработване добре информационният поток, в който се движите. По време на юлското пълнолуние, на 22 -ри, и до края на месеца, бъдете нащрек, не позволявайте да ви въвлекат в нежелани от вас ситуации. Месец август е препоръчителен за почивка, и колкото по-далеч,толкова по-добре.

Между 16 август до 11 септември Венера ви носи подаръци, придвижвайки се през вашия знак. Това е период, особено последните няколко дни, когато може да имате някои странни сънища, усещания,ярки и сбъдващи се предчувствия, изобщо едно различно от обичайното съществуване в две реалности. Позволете на интуицията да ви води, без обаче напълно да изключвате разума. Последната седмица на септември ще повлияе добре на доходите ви.

През октомври имайте куража да изпълнявате стриктно поетите ангажименти и дадените обещания, нещо което ще повлияе добре на имиджа ви. През последната десетдневка на октомври помислете за собствената си реклама и тази на бизнеса ви. Моментът е добър да заделите средства за рекламни материали- визитки, брошури, изделия или други носители на рекламни послания.

През ноември, в слънчевия период на личната ви година, предстои слънчево затъмнение. Срещата на светилата ще бъде на 3 ноември, в 11 градуса Скорпион и близо до Северния лунен възел. Очакването е за един емоционално експресивен, динамичен период, с много възможности за духовен и материален напредък, и за кардинални промени. Възможни са някои странни обстоятелства, които да нарушат емоционалният баланс, объркване и недоразумения заради ретроградния Меркурий, но като цяло астрологичната обстановка е подкрепяща. Добри доходи през първите две десетдневки на месеца. В края на ноември може да се окажете със задължения, които спешно трябва да покриете. Не отлагайте това за декември. Разчистете ангажименти и задължения до средата на декември, за да можете с леко сърце да посрещнете Коледа и настъпващата нова година.

 

 

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

5 коментара so far »

  1. Емилия каза,

    Писа на януари 8, 2013 @ 16:31

    Здравейте, г-жо Дачева! Честита Нова Година! Пожелавам Ви здраве и много късмет! Аз съм зодия Везни и последните години усетих много добре Сатурновата криза. Въпреки че вече Сатурн не е във Везни, а премина в Скорпион, асцендентът ми е Скорпион, а Луната в Овен. Означава ли това, че ще продължи този тежък период до 2015 г., заради асцендента ми? Благодаря предварително и успешна година!

  2. ani каза,

    Писа на януари 9, 2013 @ 10:28

    Здравейте и от мен! Успешна и щастлива 2013 желая на всички!
    Сатурновата криза при мен беше изключително тежка и свързана с много загуби. Вярвах, че Сатурн в Скорпион ще отхлаби малко примката около врата ми, но не!!! Моят асцендент е в 1 градус на лъв. Възможно ли е това да е причината и колко още? :(((

    Благодаря предварително!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2013 @ 21:08

    Емилия,
    ако не прави напрегнати аспекти с рождените Марс или Скорпион, то само периодът,когато застава в квадрат към МС и когато преминава през Асцендентът може да е свързан с особени събития. Самото преминаване на Сатурн през 12 д. е време на големи възможности за духовен растеж и не трябва да се приема само като тежест и изпитание.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2013 @ 21:28

    ani,
    през октомври 2012 Сатурн, когато премина в Скорпион, е направил квадрат към хоризонта ви,оста Асцендент-Десцендент, и това обикновено е труден период. А при вас очевидно е настъпил непосредствено след сатурновата криза на Слънцето, преминаването през рождената му позиция. Ако Слънцето ви има напрегнати аспекти, то Сатурн ги е задействал в периода 2009-2012 г.През втората десетдневка на април при вас започват позитивни тенденции, може и малко по-рано да се усети лек усмихнат полъх :)

  5. Емилия каза,

    Писа на януари 10, 2013 @ 11:13

    Много благодаря за отговора! Успешна година Ви желая!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии